Analize

Pagina 1 din 1
1

catalina

Guest

Analize

scris pe 11 apr 2007 19:19 de catalina

buna. ma numesc catalina si am 25 de ani. de curand am un iubit. ne intelegem destul de bine din toate punctele de vedere. numai ca eu am o problema cu tatal meu.
la o discutie personala mi-a spus in felul urmator "daca tu te vei culca cu baiatul asta, inainte trebuie sa mergeti sa va faceti analizele. mai ales daca te gandesti sa faci si altceva, altfel vei avea de-a face cu mine. (altceva insemnand sex oral)". cateodata tatal meu este foarte deschis cu mine, dar a spus-o pe un ton de amenintare.
problema este ca mi-e tare frica pentru ca eu si prietnul meu deja am facut dragoste......si acum va trebui sa-i spun sa mergem sa facem analizele. am avut incredere unul in altul inca de la inceput. suntem 2 persoane curate. inainte si dupa ce facem dragoste mergem la dus...

nici nu stiu unde va trebui sa merg cu el sa ne facem analizele si ce fel de analize si mai ales cat costa. (hiv, boli venerice, etc.)

banuiesc ca la victor babes. dar cat ar costa?

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: analize

scris pe 11 apr 2007 19:57 de Nekunoskuta

Orice persoana are nevoie sa stie daca e sanatoasa ori nu asa ca nu vad de ce iubitul tau s-ar simti aiurea daca i-ai propune sa va faceti analizele. Poti apela la un centru de donatii unde ai a doua zi toate analizele gratis. Nu trebuie decat sa donezi o cantitate de sange pentru a-ti ajuta semenii si trebuie sa precizezi ca vrei rezultatul analizelor. Cel putin in Galati asa se poate proceda.

Cat despre "problema" cu tatal tau...nu cred ca e asa de mare. E doar un parinte grijuliu si trebuie sa te bucure asta.

Daca te preocupa problema anumitor boli nu inseamna neincredere in partener pentru ca aceste boli se pot lua si pe alte cai decat cea sexuala.

Voi muta in aceasta seara acest subiect la sectiunea "Sanatate/probleme"

Nimic...
sus

Guest

Guest

Re: analize

scris pe 11 apr 2007 22:11 de Guest

buna. ma numesc catalina si am 25 de ani. de curand am un iubit. ne intelegem destul de bine din toate punctele de vedere. numai ca eu am o problema cu tatal meu.
la o discutie personala mi-a spus in felul urmator "daca tu te vei culca cu baiatul asta, inainte trebuie sa mergeti sa va faceti analizele. mai ales daca te gandesti sa faci si altceva, altfel vei avea de-a face cu mine. (altceva insemnand sex oral)". cateodata tatal meu este foarte deschis cu mine, dar a spus-o pe un ton de amenintare.
problema este ca mi-e tare frica pentru ca eu si prietnul meu deja am facut dragoste......si acum va trebui sa-i spun sa mergem sa facem analizele. am avut incredere unul in altul inca de la inceput. suntem 2 persoane curate. inainte si dupa ce facem dragoste mergem la dus...

nici nu stiu unde va trebui sa merg cu el sa ne facem analizele si ce fel de analize si mai ales cat costa. (hiv, boli venerice, etc.)

banuiesc ca la victor babes. dar cat ar costa?

Am si eu o prietena - Catalina. In perioada iulie 2003 - aprilie 2007, a fost in tara, doar, din iulie 2005, pana-n octombrie 2006. Este casatorita de la sf. lui august 1985, deci, aproape 22 ani. N-am inteles cu cine, oralul, din povestea ta, iar analizele sepot face, oriunde, policlinica fara/cu plata. De obicei, clinicile particulare, cu taxe, sunt mai serioase.
sus

RAFAEL

Junior member
11 mesaje

Re: Re: analize

scris pe 13 apr 2007 14:50 de RAFAEL

DACA NU STI LA CE ANALIZE SE REFERA TATAL TAU DE CE NU VORBESTI DESCHIS CU EL , SI AR FI BINE SA FIE SI PRIETENUL TAU DE FATA!

C U N A S C A T O R ! ! !
sus

catalina

Guest

Re: Re: Re: analize

scris pe 13 apr 2007 18:15 de catalina

DACA NU STI LA CE ANALIZE SE REFERA TATAL TAU DE CE NU VORBESTI DESCHIS CU EL , SI AR FI BINE SA FIE SI PRIETENUL TAU DE FATA!

analize hiv, sifilis....
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: analize

scris pe 13 apr 2007 22:42 de Guest

Eu cred ca stie, pt. ca a scris si-n mesajul de deschidere. Eu, nu am inteles, ma rog, nu-i prea clar in mesajul ei de deschidere cu cine i-a spus tatal ei ca face sex oral. Ce vrei, eu n-am inteles! Cat despre analize, srie destul de clar, despre ce analize este vorba.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

54 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online