Anticonceptionalele !!

Pagina 1 din 1
1

Maya

Guest

Anticonceptionalele !!

scris pe 17 mai 2009 22:37 de Maya

As vrea sa incep sa iau anticonceptionale oral si vreau sa merg la ginecolog,insa nu stiu ce fel de teste imi va face.Peste 2 luni fac 15 ani si vreau sa stiu daca la aceasta varsta imi poate da reteta sa pot cumpara anticonceptionale.Va rog mult nu ezitati sa-mi raspundeti!multumesc :*:*:*
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Anticonceptionalele !!

scris pe 17 mai 2009 22:49 de sweety16

As vrea sa incep sa iau anticonceptionale oral si vreau sa merg la ginecolog,insa nu stiu ce fel de teste imi va face.Peste 2 luni fac 15 ani si vreau sa stiu daca la aceasta varsta imi poate da reteta sa pot cumpara anticonceptionale.Va rog mult nu ezitati sa-mi raspundeti!multumesc :*:*:*

Nu crezi ca este cam devreme sa incepi cu anticonceptionalele?Mai bine foloseste prezervativul...si chiar nu stiu daca iti prescrie vreun doctor anticonceptionale...oricum cred ca trebuie sa mergi cu unul dintre parinti.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Maya

Guest

Re: Re: Anticonceptionalele !!

scris pe 17 mai 2009 22:53 de Maya

Va rog nu va mai luati de varsta mea spunetimi concret...imi da cineva sau nu?si ce fel de teste trebuie facute?ms:*:*:*:*
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Anticonceptionalele !!

scris pe 17 mai 2009 23:28 de the_gogu

Va rog nu va mai luati de varsta mea spunetimi concret...imi da cineva sau nu?si ce fel de teste trebuie facute?ms:*:*:*:*

trebuie facute teste psihologice...NEAPARAT! nu sunt un comunist cretin care sa spuna ca minorii nu trebuie sa faca sex dar...la varsta asta mai rar, mai tine-o cu prezervativul. degeaba spui sa nu ne legam de varsta ta...speram sa-ti vina mintea odata...de dat...cand o sa-ti vada buletinul, ginecologul cred ca o sa te trimita in suturi de acolo pana acasa la parinti(asta in cazul in care te duci la un ginecolog cu capul pe umeri)

off topic:ma gandesc cu groaza ca in scurt timp toate fetele o sa faca sex in draci de la 13-14 ani
sus

Maya

Guest

Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele !!

scris pe 18 mai 2009 00:03 de Maya

Nu intelegeti...nu am nevoie de raspunsrui de genul asta...va rog ma ajuta cineva sau renunt la acest site..?
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele !!

scris pe 18 mai 2009 00:22 de the_gogu

Nu intelegeti...nu am nevoie de raspunsrui de genul asta...va rog ma ajuta cineva sau renunt la acest site..?

vai...nu stiu ce ne-am face fara tine pe acest forum, probabil va ramane fara nici un user daca ai renunta tu la acest site

si ce vrei? sa-ti dau eu anticonceptionalele?

mare problema ce are fata de 14 ani...vrea sa faca sex dar nu-i convine prezervativul...e deja experta si vrea sa treaca la urmatorul nivel
sus

maya

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele !!

scris pe 18 mai 2009 11:29 de maya

[Cenzurat de ExoticDream]
sus

veraoc

Senior member
101 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalele !!

scris pe 18 mai 2009 12:11 de veraoc

si GOGU....ce nume de p.ula

looool
Banuiesc ca vocabularul acesta se datoreaza indelungilor practici din domeniu. Urat! Trist.
In fine.
1.Din cate stiu eu,anticonceptionalele nu sunt recomandare minorelor. Asta daca vrei sa iei in considerare.
2.Si eu sunt de parere ca un medic intreg la cap nu ti-ar prescrie nici un fel de anticonceptionale in conditiile in care ti-ar stii varsta reala.
si 3.Daca tii neaparat sa iei anticonceptionale,le poti lua dupa ureche,dupa sfaturile unor prietene,sau eventual a farmacistului.
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

scris pe 18 mai 2009 12:23 de the_gogu

Gogule sa i sugi p*** lu pr meu :P bosketaru dreaq!unde mata stai ba virginule?labagiule?cacatule?cretinule?muistule?sugator de p*** ?VIRGINU DREAQ!

sa mai zic ceva?...neah...te las sa te zbati singura crezand ca poti sa ma enervezi dar eu stau, ma uit la tine si rad
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anticonceptionalel

scris pe 18 mai 2009 12:52 de valentine

Facand abstractie de limbajul de "pitipoanca in calduri", nici un medic ginecolog cu capul pe umeri nu-ti va prescrie anticonceptionale. Esti inca la varsta in care schimbarile hormonale din corpul tau sunt la ordinea zilei, iar daca un ginecolog iti prescrie anticonceptionale, o face doar ca sa-ti ia banii...dar prescriptia lui sigur lasa de dorit.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 18 mai 2009 22:15 de sweety16

Nu cred ca era nevoie sa incepi sa injuri...draga mea nu esti cu prietenii tai printr-o scara de bloc.Calmeaza-te ca nu rezolvi nimic daca il faci l****** sau cretin...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 mai 2009 03:34 de ExoticDream

AVERTISMENT!!!

Daca nu renunti la limbajul asta de cartier, ma tem ca vom renunta noi la tine, sper ca ne-am inteles. Ai deschis o droaie de posturi pe tema asta, ti s-a raspuns la modul serios, dar tu ai chef de scandal. Am priceput ca dorinta de sex este fierbinte si ca prezervativul nu-ti convine, ti-am sugerat sa mergi la medic pentru ca macar sa faci sex cu cap, daca tot te-ai apucat din timp.

Maine iti voi muta acest topic la "Viata sexuala" si le voi inchide pe celelalte.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online