Ata rupta pe jumatate!

Pagina 1 din 1
1

R0xana

Newbie
6 mesaje

Ata rupta pe jumatate!

scris pe 23 ian 2009 19:34 de R0xana

Eu si prietenul meu avem o nelamurire.....i s-a rupt ata doar pe jumatate si il doare ingrozitor...la al doilea contact sexual il va mai durea si o sai mai curga sange????se mai poate rupe toata ata....???ar fi indicat sa mai incercam....?????ms
sus

mirelush

Junior member
34 mesaje

Re: datine un sfat

scris pe 23 ian 2009 19:42 de mirelush

Eu si prietenul meu avem o nelamurire.....i s-a rupt ata doar pe jumatate si il doare ingrozitor...la al doilea contact sexual il va mai durea si o sai mai curga sange????

nasol momentul. daca a fortzat prea tare cand nu erai excitata... parerea mea e sa lase sa se vindece
sus

mikinz

Senior member
94 mesaje

Re: Re: datine un sfat

scris pe 25 ian 2009 20:50 de mikinz

naspa, ce nasol, nici nu stiam ca se poate intampla asa ceva.

"Ironia este felul cel mai rafinat de a expune defectele altora. Dar nu toata lumea are talentul de a manui o treaba atat de gingasa si dificila." (John Locke)
sus

gabb

Guest

Re: Ata rupta pe jumatate!

scris pe 29 ian 2009 15:32 de gabb

Eu si prietenul meu avem o nelamurire.....i s-a rupt ata doar pe jumatate si il doare ingrozitor...la al doilea contact sexual il va mai durea si o sai mai curga sange????se mai poate rupe toata ata....???ar fi indicat sa mai incercam....?????ms

hmmm, in cel mai rau caz poate sa-l usture, nu sa-l doara. ce-l doare de fapt???
sus

R0xana

Guest

Re: Re: Ata rupta pe jumatate!

scris pe 29 ian 2009 18:08 de R0xana

hmmm, in cel mai rau caz poate sa-l usture, nu sa-l doara. ce-l doare de fapt???[/quote

inainte il durea ata tot timpul dar acum il doare cand o trage in jos...nu poate sasi decaloteze pielea decar foarte putin.inainte sa i se rupa ata putea sa-si decaloteze pielea pana jos.Daca vom mai avea contact sexual i se va rupe ata? Msm]
sus

gabb

Guest

Re: Re: Re: Ata rupta pe jumatate!

scris pe 4 feb 2009 16:12 de gabb

Iubita mea, cu toate ca te contrazici (spui ca i s-a rupt ata si ca nu mai poate s-o beleasca, apoi ma intrebi daca se va rupe la primul contact sexual), nu pot decat sa-ti spun ca ar trebui sa faca un efort s-o beleasca pentru ca daca are rana, ea se va repara la loc daca tine glandul acoperit si va avea mai mereu aceeasi problema. cred ca asta confirma ceea ce ai spus mai sus... ce ar fi sa consulte un medic totusi daca persista durerea??? astept vesti
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online