buna

Pagina 1 din 1
1

alina

Guest

buna

scris pe 3 aug 2005 14:50 de alina

buna ziua am o ruhaminte va rog ajutatima asear ma facut dragoste cu prietenul meu si el normal si pus prezervativ dar eu vreau sa stiu sigur daca ma rams sau nu totusi mie frica va rog ajutatima si pe mine si cum trebui sa iau apstilele ? eu am auzit ca daca vreu sa fiu sigura ca nu am ramas trebui sa iau pilula e adevarat ca sunt in siguranta? cu trebui sa le iau ?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: buna

scris pe 3 aug 2005 14:55 de valentine

buna ziua am o ruhaminte va rog ajutatima asear ma facut dragoste cu prietenul meu si el normal si pus prezervativ dar eu vreau sa stiu sigur daca ma rams sau nu totusi mie frica va rog ajutatima si pe mine si cum trebui sa iau apstilele ? eu am auzit ca daca vreu sa fiu sigura ca nu am ramas trebui sa iau pilula e adevarat ca sunt in siguranta? cu trebui sa le iau ?

Buna si tie...daca zici ca a pus prezervativul s.a.m.d nu e nevoie sa iti faci griji si nici sa iei pastile pt ca poti sa te ingrasi...asa am citit si eu pe aici, ca daca iei anticonceptionale te ingrasi ...dar tu cati ani ai?
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

Re: buna

scris pe 3 aug 2005 15:16 de Wanted2

Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Prezervativul e f eficient? La ce fel de pastile te refei? Inteleg ca la pilula de a II-a zi? nu??. Pai nu e nevoie sa o iei, deoarece POstinor (pilula de a 2-a zi) se ia doar in caz de urgenta si poate avea diverse efecte secundare.
Stai linistita, si nu te grabi sa iei tot felul de pastile, ati facut sex cu prezervativ, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Daca cauti pe forum vei gasi multe topicuri care dezbat pb Postinorului.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online