cat dureaza?...

Pagina 1 din 1
1

YO!!!

Guest

cat dureaza?...

scris pe 1 mar 2005 18:25 de YO!!!

am o intrebare,cat dureaza ka spermatozoizii sa moara la contactul spermei cu aerul?adik dak era sperma,aproape uscata,pe piele,iar penisul(in prezervativ)a atins sperma si dupa aceea a urmat penetrarea exista sanse sa se produk fecundarea?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: cat dureaza?...

scris pe 1 mar 2005 23:36 de Nekunoskuta

am o intrebare,cat dureaza ka spermatozoizii sa moara la contactul spermei cu aerul?adik dak era sperma,aproape uscata,pe piele,iar penisul(in prezervativ)a atins sperma si dupa aceea a urmat penetrarea exista sanse sa se produk fecundarea?

Un sfat...sterge-o de sperma ca nu-ti e greu sa ai un prosop la indemana.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: cat dureaza?...

scris pe 1 mar 2005 23:41 de valentine

Un sfat...sterge-o de sperma ca nu-ti e greu sa ai un prosop la indemana.

E scumpe prosoapele in ziua de azi...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: cat dureaza?...

scris pe 1 mar 2005 23:49 de Nekunoskuta

E scumpe prosoapele in ziua de azi...

Mai scump e un avort.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: cat dureaza?...

scris pe 1 mar 2005 23:50 de valentine

Mai scump e un avort.

Nu so inventat in unele locuri...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: cat dureaza?...

scris pe 2 mar 2005 12:21 de ExoticDream

Citat din nemesis (oct.2004) ca raspuns la o intrebare similara:

"Spermatozoizii nu supravietuiesc in contact direct cu aerul! Din moment ce lichidul este uscat asta inseamna ca spermatozoizii sunt morti... si chiar daca unul mai este in viata, sansele ca acesta sa ajunga in uter si sa fecundeze ovulul sunt NULE!"

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 mar 2005 12:23 de ExoticDream

A propos de spermatozoizii aia mici si jucausi....

Stiati ca...durata standard a ejacularii este de 8 secunde, iar viteza cu care circula spermatozoizii este de 18 km pe ora?

Se plimba astia mici asa de repede ca nici cu bicicleta (obisnuita) nu-i ajungi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 2 mar 2005 14:27 de Infector

Frate ...da esti extraordinara ..daca a zis nemesis ceva tu o luai de buna. Daca zicea ca sexul oral se face cu degetele de la picioare tu il credeai nu?

Gizas .... u have an obsesion!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 mar 2005 14:56 de ExoticDream

O fi nemesis zeu, dar nu al sexului, ci al destinului (divinitate a ordinii si echilibrului universal, imparte dreptatea in cealalta lume), deocamdata insa spermatozoizii au aceeasi durata de viata ca si inainte de a se fi nascut el, iar daca el stie mult mai multe decat multi dintre noi, mi se pare normal sa luam notite si sa folosim ceea ce s-a scris deja pe site.

P.S. Se pare ca pe multi i-a inspirat nemesis.....Nichita Stanescu i-a inchinat o poezie in "Necuvintele", Isaac Asimov o carte, exista seriale, jocuri..... Acum lucreaza la modificarea duratei de viata a spermatozoizilor (uf, era secret!), va anunt eu dupa ce e gata sau....o sa vedeti la decernarea premiilor Nobel!

P.S. Mai zicea ceva nemesis acum ceva timp (cum le stie el pe toate ca un adevarat zeu ce este!):

"Sper ca zeul Nemesis sa aiba grija de voi toti cei care inselati increderea si sentimentele partenerilor!!!"

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 2 mar 2005 15:54 de Infector

O fi nemesis zeu, dar nu al sexului, ci al destinului (divinitate a ordinii si echilibrului universal, imparte dreptatea in cealalta lume), deocamdata insa spermatozoizii au aceeasi durata de viata ca si inainte de a se fi nascut el, iar daca el stie mult mai multe decat multi dintre noi, mi se pare normal sa luam notite si sa folosim ceea ce s-a scris deja pe site.

P.S. Se pare ca pe multi i-a inspirat nemesis.....Nichita Stanescu i-a inchinat o poezie in "Necuvintele", Isaac Asimov o carte, exista seriale, jocuri..... Acum lucreaza la modificarea duratei de viata a spermatozoizilor (uf, era secret!), va anunt eu dupa ce e gata sau....o sa vedeti la decernarea premiilor Nobel!

P.S. Mai zicea ceva nemesis acum ceva timp (cum le stie el pe toate ca un adevarat zeu ce este!):

"Sper ca zeul Nemesis sa aiba grija de voi toti cei care inselati increderea si sentimentele partenerilor!!!"

O sa lipesc o poza d'a ta in DEX in dreptul cuvantului PATETIC

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 2 mar 2005 16:49 de Vampyrela

Mai scump e un avort.

Corect

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cat dureaza?...

scris pe 2 mar 2005 16:50 de Vampyrela

Nu so inventat in unele locuri...

Adica....acolo la voi la tara?sau........

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 2 mar 2005 16:53 de trinchi

Citat din nemesis (oct.2004) ca raspuns la o intrebare similara:

"Spermatozoizii nu supravietuiesc in contact direct cu aerul! Din moment ce lichidul este uscat... ,sunt NULE!"

A zis nemesi ca lichidul e uscat? Ore se poate?

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 mar 2005 17:13 de ExoticDream

A zis nemesi ca lichidul e uscat? Ore se poate?

Daca tot te pui cu zeii, hai sa-ti citez in continuare explicatia stiintifica a fenomenului in cauza:

"... in aer compusii lichidului seminal (98% in afara spermatozoizilor) se oxideaza iar apa se evapora... Cand acest lucru se intampla unitatea celulara este distrusa!"

Multumit?

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 2 mar 2005 17:16 de trinchi

Daca tot te pui cu zeii, hai sa-ti citez in continuare explicatia stiintifica a fenomenului in cauza:

"... in aer compusii lichidului seminal (98% in afara spermatozoizilor) se oxideaza iar apa se evapora... Cand acest lucru se intampla unitatea celulara este distrusa!"

Multumit?

Da dar asta nu mai aparea acolo!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online