ce sa fac???

Pagina 1 din 1
1

K9dawgy

Guest

ce sa fac???

scris pe 5 dec 2004 18:40 de K9dawgy

am auzit multe chestii aiurea despre menstruatie, ca acum nu mai shtiu ce sa cred..um...cam la cat timp dupa prima zi de menstruatie poti face sex...astfel incat sa nu ramai insarcinata?...fara protectie?help?
sus

K9dawgy

Junior member
37 mesaje

Re: ce sa fac???

scris pe 5 dec 2004 22:13 de K9dawgy

UM...ignore what i just said..eram intr-o perioada mai dificila...e trist cu adevarat..anyway..ma lamuriipeace
sus

nymok

Junior member
45 mesaje

Re: ce sa fac???

scris pe 5 dec 2004 22:53 de nymok

am auzit multe chestii aiurea despre menstruatie, ca acum nu mai shtiu ce sa cred..um...cam la cat timp dupa prima zi de menstruatie poti face sex...astfel incat sa nu ramai insarcinata?...fara protectie?help?

Intr-o singura zi din luna ovulul poate fi fecundat.Inaine de menstruatie cu 8-10zile si dupa menstruatie cu 8-10 zile ,ovulul este mort.Punctul de referinta este prima zi de menstruatie.De la prima zi de menstruatie si pana in a 9-a zi nu poti ramane insarcinata.In total sunt 18 zile in care nu poti ramane insarcinata.Mai raman 10 zile in care ai toate sansele !!!Din astea 10 zile doar intr-o singura zi ovulul poate fi fecundat,dar nu ai cum sa stii care e ziua respectiva,asa ca cel mai indicat e sa ai grija in toata aceasta perioada.In rest....
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: ce sa fac???

scris pe 5 dec 2004 23:09 de xxxxx

Intr-o singura zi din luna ovulul poate fi fecundat.Inaine de menstruatie cu 8-10zile si dupa menstruatie cu 8-10 zile ,ovulul este mort.Punctul de referinta este prima zi de menstruatie.De la prima zi de menstruatie si pana in a 9-a zi nu poti ramane insarcinata.In total sunt 18 zile in care nu poti ramane insarcinata.Mai raman 10 zile in care ai toate sansele !!!Din astea 10 zile doar intr-o singura zi ovulul poate fi fecundat,dar nu ai cum sa stii care e ziua respectiva,asa ca cel mai indicat e sa ai grija in toata aceasta perioada.In rest....

Spermatozoizii traiesc cateva zile in mediul respectiv (eu stiam de 4 zile, aici pe forum am auzit 8 zile).
Imediat dupa ciclu e o prioada periculoasa.
As considera vreo 5 zile calculand de la prima zi de ciclu - deci aproape ca nu mai ramane nici o zi daca excluzi perioada ciclului

Este mult mai sigura perioada de dinainte de ciclu!!!!
sus

K9dawgy

Junior member
37 mesaje

Re: Re: Re: ce sa fac???

scris pe 5 dec 2004 23:12 de K9dawgy

Spermatozoizii traiesc cateva zile in mediul respectiv (eu stiam de 4 zile, aici pe forum am auzit 8 zile).
Imediat dupa ciclu e o prioada periculoasa.
As considera vreo 5 zile calculand de la prima zi de ciclu - deci aproape ca nu mai ramane nici o zi daca excluzi perioada ciclului

Este mult mai sigura perioada de dinainte de ciclu!!!!

eu shtiam de 2 sapt dupa prima zi..dar acu naiba sunt mai confuza decat am fost vreodata..anyway..merci ptr intelegere..keep trying..
sus

xxxxx

Guest

Re: Re: Re: Re: ce sa fac???

scris pe 6 dec 2004 01:19 de xxxxx

eu shtiam de 2 sapt dupa prima zi..dar acu naiba sunt mai confuza decat am fost vreodata..anyway..merci ptr intelegere..keep trying..

I keep trying

Uite un site unde se explica clar:
www.dr-as.ro/metoda_calendarului.htm

Am auzit cazuri de ramas gravida pe ciclu. Nu stiu daca sunt legende, dar stiu sigur ca cea mai sigura perioada e cea de dinainte de ciclu (5-7 zile inainte de ciclu).
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online