Ciclu

Pagina 1 din 1
1

Andrei08

Junior member
39 mesaje

Ciclu

scris pe 16 sep 2008 18:30 de Andrei08

Dupa ciclu cand este indicat urmatorul contact sexual ? E perioada cea mai fertila sau nefertila dupa ciclu ? Scz pt dezorientarea mea

Yippie-kay-yay, motherfucker!
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Ciclu

scris pe 16 sep 2008 21:02 de vladbodan

Dupa ciclu cand este indicat urmatorul contact sexual ? E perioada cea mai fertila sau nefertila dupa ciclu ? Scz pt dezorientarea mea

pai dupa ciclu o poti face cand vrei chiar si in perioada fertila , iar perioada fertile e pe la mijlocul lunii , adica de la ultimul ciclu pana la viitorul ciclu

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Ciclu

scris pe 17 sep 2008 10:41 de simosimina

Perioada fertila este de obicei inainte de ciclu (cam cu vreo 2 sapt..desi nu stiu exact sigur)...Si acea perioada de obicei se zice ca dureaza cam o sapt...dar medicinal dureaza 2-3 zile..si atunci se poate produce fecundarea ovulului. Dupa menstruatie poti face sex..presupun ca neprotejat 4-5 zile fara probleme. Dar sfatul meu este sa folositi prezervativ...sau sa se apuce iubita ta de anticonceptionale..

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Andrei08

Junior member
39 mesaje

Re: Re: Ciclu

scris pe 18 sep 2008 01:14 de Andrei08

Perioada fertila este de obicei inainte de ciclu (cam cu vreo 2 sapt..desi nu stiu exact sigur)...Si acea perioada de obicei se zice ca dureaza cam o sapt...dar medicinal dureaza 2-3 zile..si atunci se poate produce fecundarea ovulului. Dupa menstruatie poti face sex..presupun ca neprotejat 4-5 zile fara probleme. Dar sfatul meu este sa folositi prezervativ...sau sa se apuce iubita ta de anticonceptionale..

A avut o problema si a luat anti-conceptionale , de asta tot timpu o vad foarte distanta cand vine vorba de ciclu si are o frica , ma rog stiam si eu cv de genu 4-5 zile dupa sex neprotejat dar as vrea sa stiu un raspuns sigur daca se poate

Yippie-kay-yay, motherfucker!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online