Coitus interruptus

Pagina 1 din 1
1

ana

Guest

Coitus interruptus

scris pe 12 sep 2010 23:14 de ana

cati dintre voi practica metoda "coitus intreruprus" si pana acum nu a avut probleme????
sus

bia

Guest

Re: coitus intreruptus

scris pe 12 sep 2010 23:21 de bia

cati dintre voi practica metoda "coitus intreruprus" si pana acum nu a avut probleme????

am practicat eu 2 ani si m-am ars,asa ca........sfatul meu NU te risca ca nu se merita.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 12 sep 2010 23:50 de femme

am practicat eu 2 ani si m-am ars,asa ca........sfatul meu NU te risca ca nu se merita.

Doar o data in 2 ani? Ai avut nororc!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 13 sep 2010 00:35 de Psyche

riscant oricat aparent par sa nu fie prea multe riscuri.
avem lichidul seminal si avem riscul ca "coitus" respectiv sa nu fie "intreruptus" pe deplin.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

bia

Guest

Re: Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 13 sep 2010 00:56 de bia

Doar o data in 2 ani? Ai avut nororc!

pai logic ca dupa ce am patit-o nu am mai practicat,deci nu aveam cum sa o mai patesc
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 13 sep 2010 02:28 de Psyche

pai logic ca dupa ce am patit-o nu am mai practicat,deci nu aveam cum sa o mai patesc

nu ai inteles ideea. dumneaei se mira de faptul ca ai patit-o o singura data in doi ani cand riscurile erau totusi mari.

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 13 sep 2010 11:55 de Leroy

Am practicat dar "cu smochina" daca intelegi la ce ma refer...

Concluzia: Nu se merita !
decat daca esti nepasator de femeia de langa tine, ca daca se intampla cumva sa se "arda" nu tragi tu mai nimic, totul cade pe ea...

Combina chestia asta cu anticonceptionalele si totul va fi ok

Festina Lente !
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 13 sep 2010 12:36 de Psyche

Am practicat dar "cu smochina" daca intelegi la ce ma refer...

decat daca esti nepasator de femeia de langa tine, ca daca se intampla cumva sa se "arda" nu tragi tu mai nimic, totul cade pe ea...

Combina chestia asta cu anticonceptionalele si totul va fi ok

de ce sa o combine cu anticonceptionalele? anticonceptionalele sunt de asa maniera incat sa te protejeze pe deplin si in cazul ejacularii.

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 13 sep 2010 16:05 de femme

nu ai inteles ideea. dumneaei se mira de faptul ca ai patit-o o singura data in doi ani cand riscurile erau totusi mari.

Multumesc pentru traducere!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 13 sep 2010 16:06 de femme

Ai mare dreptate!!

Farrah Fawcett

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 13 sep 2010 22:23 de simosimina

niste prieteni de-ai mei au o relatie de aproape 7 ani jumatate...si au folosit numai coitus....si nu a ramas niciodata

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 14 sep 2010 02:47 de Machiavelli

Bai dar ce este "hoitus intreruptus"?imi explicati si mie ca sa nu mor prost

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 14 sep 2010 15:31 de Leroy

de ce sa o combine cu anticonceptionalele? anticonceptionalele sunt de asa maniera incat sa te protejeze pe deplin si in cazul ejacularii.

Adevarat, propunerea mea a fost in scopul pastrarii igienii depline. Fiind o fata care nu stie prea multe nu incurajez sa treaca la lucruri "murdare", sa mai treaca ceva timp, sa mai prinda experienta si poate sa faca ce vrea dupa aceea...

Festina Lente !
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 14 sep 2010 15:38 de Leroy

Bai dar ce este "hoitus intreruptus"?imi explicati si mie ca sa nu mor prost

Google it !

Festina Lente !
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 14 sep 2010 15:54 de McLove

Google it !

Nu puteai sa faci tu asta, si sa dai un copy-paste, sau o adresa? Dar, deh... vreti sa va aflati si voi in treaba, postand.

http://www.csid.ro/sex/coitus-interruptus-contraceptie-ineficienta-4538070/

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 14 sep 2010 21:10 de Machiavelli

Nu puteai sa faci tu asta, si sa dai un copy-paste, sau o adresa? Dar, deh... vreti sa va aflati si voi in treaba, postand.

http://www.csid.ro/sex/coitus-interruptus-contraceptie-ineficienta-4538070/

Am inteles...Thanx

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 14 sep 2010 21:15 de Machiavelli

Google it !

Credeam ca este cineva care stie sa-mi explice pe limbaj mai simplist..daca poti da un link sau ceva ca tovarasul McLove...pe google stim toti sa ne ducem ..in fine

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 14 sep 2010 23:06 de Leroy

Credeam ca este cineva care stie sa-mi explice pe limbaj mai simplist..daca poti da un link sau ceva ca tovarasul McLove...pe google stim toti sa ne ducem ..in fine

Mdea, puteai sa specifici ca vrei un limbaj simplist, oricum banuiesc ca si google iti da un link spre un site in limba romana, daca ai minim 8 clase sigur vei intelege...
Daca intrebai despre "candida albicanis" cu siguranta nu te mai indrumam spre google caci stiu ca e cam greu de inteles ce scrie pe acolo...

Iar pt McLove, gandeste-te ca operatiunea ta de search ar fi putut sa o faca si el, fara sa posteze, deci am impresia ca raspunsul ar trebui sa-l priveasca pe el avand in vedere ca nu e un user de ieri, alaltaieri...

Festina Lente !
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 14 sep 2010 23:26 de McLove

Iar pt McLove, gandeste-te ca operatiunea ta de search ar fi putut sa o faca si el, fara sa posteze, deci am impresia ca raspunsul ar trebui sa-l priveasca pe el avand in vedere ca nu e un user de ieri, alaltaieri...

Iti spun sincer, daca Machiavelli nu intreba, jumatate din cei care a intrat pe topicul asta, nu stiau ce reprezinta acest lucru. (dar, nici nu cautau pe google.)

In plus, nu se poate explica mai usor... se poate spune ca nu e o metoda sigura.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 15 sep 2010 00:01 de Machiavelli

Mdea, puteai sa specifici ca vrei un limbaj simplist, oricum banuiesc ca si google iti da un link spre un site in limba romana, daca ai minim 8 clase sigur vei intelege...
Daca intrebai despre "candida albicanis" cu siguranta nu te mai indrumam spre google caci stiu ca e cam greu de inteles ce scrie pe acolo...

Ok,Ok...in fine...am inteles care e combinatia cu metoda respectiva.Hai sa nu ne mai atacam unii pe altii spunand fiecare cum era mai bine sa faca celalalt utilizator chiar daca are un an sau 2 zile de cand sta pe forum.
Nu e vorba ca unul are iq-ul mai ridicat ca al celuilalt ce posteaza o intrebare.Fiecare din noi avem nelamuriri(exemplu:eu in acest topic) si presupun ca cerand o explicatie simpla fara termeni specializati care sa fie pe intelesul celor "inzestrati" si celor mai putin "inzestrati" nu e chiar asa greu de dat.
Hai sa incercam sa ne ajutam cum putem,in cel mai usor mod cu putinta.
Nimeni nu s-a nascut si nici nu va murii invatat.

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 15 sep 2010 01:02 de Leroy

OK, ai dreptate, sper ca ai inteles acum ce inseamna coitul intrerupt...

Festina Lente !
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: coitus intreruptus

scris pe 15 sep 2010 01:23 de Machiavelli

OK, ai dreptate, sper ca ai inteles acum ce inseamna coitul intrerupt...

Da

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

68 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online