De ce ma refuza?

Pagina 1 din 1
1

swayer

Newbie
9 mesaje

De ce ma refuza?

scris pe 17 apr 2008 05:02 de swayer

Salut am si yoo problema ma cam refuza prietena.. de inselat nu prea are cand .. ca sta toata ziua cu mine nu aravea timp sa se duca cu altu .. pur si simplu imi zice ca nu e inebunita dupa... dar cand fac sex cu e se uda toata si se aude si un sunet ciudt din auntru vaginului :P imi poate da cineva pareri? si i se face si pielea gaina cand o sarut pe sani si pe picioare ..
sus

swayer

Newbie
9 mesaje

Re: de ce ma refuza?

scris pe 17 apr 2008 20:07 de swayer

Salut am si yoo problema ma cam refuza prietena.. de inselat nu prea are cand .. ca sta toata ziua cu mine nu aravea timp sa se duca cu altu .. pur si simplu imi zice ca nu e inebunita dupa... dar cand fac sex cu e se uda toata si se aude si un sunet ciudt din auntru vaginului :P imi poate da cineva pareri? si i se face si pielea gaina cand o sarut pe sani si pe picioare ..

a si mai e ceva cu toate ca a zis ca nu are timp sa ma innsele..ma gandeam tot ca sar putea sa ma inselesi ma refuza pe mine sa fie fresh cu ala ? habar nam ... dar papucii curand ) cred...
sus

d`aia

Guest

Re: Re: de ce ma refuza?

scris pe 17 apr 2008 21:14 de d`aia

a si mai e ceva cu toate ca a zis ca nu are timp sa ma innsele..ma gandeam tot ca sar putea sa ma inselesi ma refuza pe mine sa fie fresh cu ala ? habar nam ... dar papucii curand ) cred...

jesus..uite de asta nu vrea nimic sa fak cu tine..esti un mare cretin si misogin..ahtiat de sex.. " papucii curand" ....doamne sfinte..
sus

swayer

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: de ce ma refuza?

scris pe 17 apr 2008 21:40 de swayer

jesus..uite de asta nu vrea nimic sa fak cu tine..esti un mare cretin si misogin..ahtiat de sex.. " papucii curand" ....doamne sfinte..

vezi ca esti off vezitzi de treaba te rog a si uite la ce ma gandeam ca esti fata .. si esti in cauza prietenei mele si te razbuni pe mine gandindute la cel care tia dat papucii din cauza ca il refuzai .. aa ca lasa un expert sa raspunda nu un neinregistrat intelegi ? mersi
sus

d`aia

Guest

Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza?

scris pe 17 apr 2008 22:19 de d`aia

sunt foarte on topic , nu`s fata s, chiar nu te cunosc si nici celalat punct nu l-ai nimerit...
te-ai gandit vreodata ca poate fi din cauza atitudinii tale si a felului cum te porti cu ea ?
daca nu sunt inregistrat nu inseamna ca nu sunt si utilizator pe acest site
sus

swayer

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza?

scris pe 18 apr 2008 00:35 de swayer

sunt foarte on topic , nu`s fata s, chiar nu te cunosc si nici celalat punct nu l-ai nimerit...
te-ai gandit vreodata ca poate fi din cauza atitudinii tale si a felului cum te porti cu ea ?
daca nu sunt inregistrat nu inseamna ca nu sunt si utilizator pe acest site

nu intelegi ceva vrb cu ea de aproape 3 ani ... uite ca sa fim kit si esti asa bun cam la cat timp ar fi normal sa vrea o fata sa faca sex cu tine ...? la mine este si o problema stau cu tata.. a fost plecat in afara iainte sa vina cu o zi am facut sex.. asta fiind marti .. iar azi joi a plecat la bucuresti si miercuri seara iam zis sa treaca pe la mine ... sa asa si ma refuzat.. a zis ca vine pe la mine doar sa vedem un film ceva dar nu mai mult,. ai o explikatie. ? adica nu avem mereu la dispozitie sa facem undeva..se intampla mai rar ..
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza?

scris pe 18 apr 2008 00:41 de angela

Poate mai vrea si ea o pauza,sau sunt unele persoane care nu sunt innebunite dupa sex..Iar daca vrei sa o parasesti pentru asta, mi se pare aberant..Asta inseamna ca nu tii la ea.Eu stiu ca sexul e important intr-o relatie, insa se pot remedia lucrurile.Cat despre iubire,mai greu.Odata ce s-au stins sentimentle, mai greu sa le aprinzi..Vorbeste cu ea si spune-i ce off-uri ai si explica-i ceea ce vrei tu..Poate ea nici nu isi da seama de dorintele tale..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: de ce ma refuza?

scris pe 18 apr 2008 03:21 de ExoticDream

Sper ca n-ai uitat sa o duci la testul ala sa vezi cum sta povestea cu virginitatea! Cand te-o fi auzit debitand aberatia aia, imi imaginez cat de tare s-o fi excitat! Precis se auzeau sunete ciudate din interiorul vaginului! Amintea cineva de iubire, sentimente, chestii-trestii.... in cazul vostru nu cred ca se pune problema de asa ceva, pe tine te intereseaza sa fii unicul barbat din viata ei, sa faca sex cu tine la comanda, sa stea numai in vecinatatea ta nu care cumva sa aiba timp si chef de sex cu altul! Interesanta "relatie"....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ma refuza?

scris pe 18 apr 2008 12:36 de SORIN28

iam zis sa treaca pe la mine ... sa asa si ma refuzat.. a zis ca vine pe la mine doar sa vedem un film ceva dar nu mai mult,. ai o explikatie. ?

Tu ai chemat-o la tine ca sa "asa" ?!
Daca ii spuneai sa vina sa vedeti un film poate ca nu se mai simtea doar un obiect. Cred ca a facut foarte bine refuzand "oferta" ta

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online