Dezvirginare baieti

Pagina 1 din 1
1

dusuu

Newbie
1 mesaje

Dezvirginare baieti

scris pe 11 mar 2011 17:44 de dusuu

am cautat cateva subiecte dar nu cred ca am gasit un raspuns concret. Multi prieteni zic sa o faci la inceput fara prezervativ pentru ca asa se rupe ata si este mai bine dispat cosuri etc.

Daca se rupe ata si sangele face contact cu vaginul e de rau? :-? si dupa ce se rupe ata e bine la urm numere sa pui prezervativul?
sus

girls2

Veteran member
196 mesaje

Re: Dezvirginare baieti

scris pe 11 mar 2011 18:02 de girls2

am cautat cateva subiecte dar nu cred ca am gasit un raspuns concret. Multi prieteni zic sa o faci la inceput fara prezervativ pentru ca asa se rupe ata si este mai bine dispat cosuri etc.
Am mai invatat ceva:daca o faci fara prezervativ dispar cosurile!Nu cred ca partenera va accepta fara prezervativ daca nu foloseste alt mod de protectie.
sus

blondy_girl

Veteran member
175 mesaje

Re: Dezvirginare baieti

scris pe 11 mar 2011 18:04 de blondy_girl

Daca se rupe ata si sangele face contact cu vaginul e de rau? :-? si dupa ce se rupe ata e bine la urm numere sa pui prezervativul?

prietenul meu mi-o povestit ca atunci cand s-o dezvirginat(cu multi ani in urma) cel putin asa se lauda el) nu i-o curs nici sange si nici nu i s-o rupt ata. Am auzit ca daca un baiat face prima data cu prezervativ, nu se dezvirgineaza. Apoi depinde de la caz la caz- de ex unule fete sangereaza , altele nu...niciodata nu am inteles cum sta treaba la baieti. CAt despre sange nu face nimik rau vaginului.
sus

k

Senior member
144 mesaje

Re: Re: Dezvirginare baieti

scris pe 11 mar 2011 19:07 de k

Mie nici nu mi s a rupt dar nici cosuri nu am avut in perioada aia:-??

Depinde de la caz la caz.

sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Dezvirginare baieti

scris pe 11 mar 2011 22:43 de DaNNY_DiViNO

dar unde scrie ca atunci cand un baiat are prima experienta sexuala, se rupe ata si ii da sangele ? nu are cum, ata se poate rupe cand penisul se freaca pe uscat (masturbare, lipsa de lubrifiere) in nici un caz in timpul actului sexual cand vaginul este lubrifiat la maxim.. aluneca doar

si cosurile nu au nici o treaba.. dispar dupa pubertate

iar cu "un baiat daca face prima data cu prezervativ, nu se dezvirgineaza"... tu sti macar ce inseamna a te dezvirgina ? Dezvirginarea inseamna primul contact sexual. Nu mai esti virgin. Faci sex. Punct.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

nickname

Senior member
87 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dezvirginare baieti

scris pe 12 mar 2011 05:19 de nickname

Nu stiu care-i faza cu ata aia. Eu prima data cand am facut-o am facut-o bine merci. Nu m-a durut nimic, nu s-a rupt nimic, penisul arata la fel ca si inainte la fel ca si in prezent. Nu inteleg ce atata stres
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

56 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online