Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbatul nu mai..?

Pagina 1 din 1
1

DICK

Guest

Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbatul nu mai..?

scris pe 15 feb 2006 16:51 de DICK

Am auzit ca dupa aproximativ 5000 de ejaculari barbatul nu mai poate face copii,adica sperma devine infertila,e adevarat?Care e nr aproximativ de ejaculari dupa care nu mai e buna ,,SAMANTA'?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbatul nu ma

scris pe 15 feb 2006 17:55 de Nekunoskuta

Am auzit ca dupa aproximativ 5000 de ejaculari barbatul nu mai poate face copii,adica sperma devine infertila,e adevarat?Care e nr aproximativ de ejaculari dupa care nu mai e buna ,,SAMANTA'?

E prima data cand aud asta dar e interesant. Baieti...nu faceti sex prea des sau daca faceti ejaculati mai rar ca deveniti infertili!

Aaaaaa...alta varianta...incepeti viata sexuala mai tarziu

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 feb 2006 19:21 de valentine

Acum stau si numar...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbatul n

scris pe 15 feb 2006 23:56 de Bozgoru

rahat! de unde pana unde asta? pai un copil dala care se masturbeaza de la 14 pana la 18 ani zi de zi.. inseamna... in jur de 1300 de ejaculari..adika mai are la dispozitie doar 2700 de ejaculari si apoi e infertil? ce draq...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbat

scris pe 15 feb 2006 23:58 de Bozgoru

pardon 3700 :d
sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari ba

scris pe 16 feb 2006 11:11 de DinCluj

pardon 3700 :d

Whatever:/ , indiferent cat ar fi , ai spus bine ce ai spus acolo. Doar jucariile astea nu sunt ca un cap laser de la cititor/inscriptor (de oricare fel si tip) de Compact Disc la care am auzit ca durata lor e limitata la 5000 de ore.
Chestia asta cu spermatozoizii tine de organizm...Uita-te si tu la Michael Douglas si Zeta-Johnes
Apai, daca s-ar fi aplicat regula aceasta, la cate femei a avut(pe langa neveste...)

"Un Intelectual e persoana care a descoperit ceva mai bun ca sexul:
Sexul cu ambele capete "

"Barbatii au doua capete, dar nu si suficient sange pentru a le alimenta pe amandoua deodata " idealul e undeva la mijloc.....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbatul n

scris pe 16 feb 2006 11:24 de ExoticDream

Acum stau si numar...

Bine faci, paza buna trece primejdia rea! Numarul ala, 5000, nu este chiar rau gandit: la o medie de o ejaculare pe zi, "rezerva" i-ar ajunge pentru aproximativ 14 ani. Ce-i mult strica, inclusiv ejacularea! Daca el ar incepe sa se joace de-a sexul pe la 17-18 ani, are sanse bune de a fi tatic pana la 31-32 (sau mai tarziu daca a folosit ejacularile cu economie)! Nu e chiar tragic.... Unde mai pui ca, dupa ce "rezolva" problema cu mostenitorii, se poate bucura de sex fara riscuri?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari barbat

scris pe 16 feb 2006 11:30 de DinCluj

Nu e chiar tragic.... Unde mai pui ca, dupa ce "rezolva" problema cu mostenitorii, se poate bucura de sex fara riscuri?

Aia daaaa....Numai ca pe la varsta aceea in care ajunge sa "scape" de fertilitate, nu cred ca-l mai tin "balamalele" sa ii stea dreapta, pentru a se putea bucura de noile proprietati. Asta daca nu se 'grabeste" sa scape de "povara"....caci altfel e dezastru in uzura pe care o va primi...instalatia :/:/:/

Sexul cu ambele capete "

"Barbatii au doua capete, dar nu si suficient sange pentru a le alimenta pe amandoua deodata " idealul e undeva la mijloc.....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejaculari ba

scris pe 16 feb 2006 11:43 de ExoticDream

Aia daaaa....Numai ca pe la varsta aceea in care ajunge sa "scape" de fertilitate, nu cred ca-l mai tin "balamalele" sa ii stea dreapta, pentru a se putea bucura de noile proprietati. Asta daca nu se 'grabeste" sa scape de "povara"....caci altfel e dezastru in uzura pe care o va primi...instalatia :/:/:/

Care crezi ca ar fi varsta la care ar atinge pragul celor 5000 de ejaculari? Ca barbat, ti se pare mica/mare media de 1 ejaculare/zi pe baza careia am facut calculul?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejacular

scris pe 16 feb 2006 11:49 de DinCluj

Care crezi ca ar fi varsta la care ar atinge pragul celor 5000 de ejaculari? Ca barbat, ti se pare mica/mare media de 1 ejaculare/zi pe baza careia am facut calculul?

Practic si teoretic e mare...adica mai trebuie sa mai fac si omul o pauza, ca altfel e epuizat rau de tot...si unde mai pui ca va suferi de mari deficiente in organism..la asa o uzura (7/7 zile-sau cum zic aceia de la Demmo-7zile de 8 ori)) Numai ca la rata asta nu numai ca nu poate sa o duca nici macar o luna (timp in care poate ramane cam ipotent), dar cred ca nu va mai face sex cam muuulti ani...Si de aceea cred ca e mai valabil 2-3 ejaculari la 2-5 zile.Oricum numarul e cam acelasi, dar tot ii va trebui ceva timp sa devina mosh, ca sa ajunga la infertilitate.

Sexul cu ambele capete "

sus

Dr.Pork

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000 ejac

scris pe 17 feb 2006 09:54 de Dr.Pork

...vorbiti prosti...fertilitatea tine de factori fizici si genetici...nu de numarul de ejaculari...nu de alta dar daca nu ejaculezi sperma oricum se ejaculeaza ea singura ori prin urina, ori prin polutii nocturne. Un barbat poate sa fie infertil la 20 de ani dupa cum un mos de 70 poate sa faca copii. E adevarat cu timpul scade numarul spermatozoizilor si mobilitatea acestora deci fertilitatea, dar asta se datoreaza imbatranirii generale a organismului nu numarului de ejaculari.
...and by the way...pe la 31, 32 de ani sunt multi barbati care de-abea isi incep viata sexuala adevarata...pana atunci mai o labuta, mai o neroada inghesuita intr-un colt...dar nu viata sexuala propriu zisa.
sus

DinCluj

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa aproximativ 5000

scris pe 18 feb 2006 11:13 de DinCluj

...vorbiti prosti...fertilitatea tine de factori fizici si genetici...nu de numarul de ejaculari...nu de alta dar daca nu ejaculezi sperma oricum se ejaculeaza ea singura ori prin urina, ori prin polutii nocturne. Un barbat poate sa fie infertil la 20 de ani dupa cum un mos de 70 poate sa faca copii. E adevarat cu timpul scade numarul spermatozoizilor si mobilitatea acestora deci fertilitatea, dar asta se datoreaza imbatranirii generale a organismului nu numarului de ejaculari.
...and by the way...pe la 31, 32 de ani sunt multi barbati care de-abea isi incep viata sexuala adevarata...pana atunci mai o labuta, mai o neroada inghesuita intr-un colt...dar nu viata sexuala propriu zisa.

Bravo, in sfarsit un raspuns corect, doar cu o miuca exceptie. Faza aceea in care se face sex cu adevarat pe la 31-32 poate e de genul 23-26. Unii pot sa "prinda" cate o gagica faina la varsta asta si sa se si indragosteasca, sa stie cu adevarat cum sa o satisfaca si nu "o inghesuiala cu o neroada".

Sexul cu ambele capete "

sus

alexandru250

Junior member
12 mesaje

scris pe 11 iul 2008 11:36 de alexandru250

buna asta!stai linistita ca avem garantie)noi barbatii =)) am un telef cu clapa care rezista la 8000 d deskideri..apoi..MA DUC CU GARANTIA=)) Asa fac si barbatii!)se repara

alexandru razvan
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online