Durere la dezvirginare

Pagina 1 din 2
1   2   »

drooz

Veteran member
156 mesaje

Durere la dezvirginare

scris pe 11 mar 2010 16:19 de drooz

salut all .ce vream sa va spun e k am o relatie de 5 luni. eu am 19 ani ea 17 dupa un timp iam propus sa isi inceapa viatza sexuala si ea a fost de acord ...am ajuns akasa.. oleak de preludiu alea alea cand am ajuns la actul in sine ea a inceput sa tremure ..reactii firesti pt majoritatea fetelor (cred) unde vream sa ajung e ca nu am putut sa o penetrez deoarece o doare fff tare ... am lasat sa treca un timp in sperantza ca se va schimba ceva si am incercat din nou .. tot a ceeasi poveste numai ca nui mai era frica ..cand incercam sa o penetrez ,pe ea o durea fff tare si facea ca toti "uratzii'"; aceeasi poveste s-a repetat de vreo 4 ori .. nush ce sa fac dati-mi un sfat pls fara discutii aberante si panarama

va multumesc frumos si astept cat mai multe sfaturi o zi buna in continuare!!!
sper ca nu vam plictisit

jhon
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 11 mar 2010 16:28 de McLove

Pai, o doare ca e virgina, e ceva normal. Oricum, nu se moare din asta!

Incercati sa cumparati niste lubrifiant, apoi totul va fi mult mai placut pentru ea. Durerea nu o sa dispara in totalitate, dar... o va ajuta!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 11 mar 2010 16:31 de drooz

Pai, o doare ca e virgina, e ceva normal. Oricum, nu se moare din asta!

Incercati sa cumparati niste lubrifiant, apoi totul va fi mult mai placut pentru ea. Durerea nu o sa dispara in totalitate, dar... o va ajuta!
nush dc dar ea nu vrea q lubrifiant ... nush ce conceptie are ea :|

jhon
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 11 mar 2010 16:38 de McLove

nush dc dar ea nu vrea q lubrifiant ... nush ce conceptie are ea :|

Stie ce e ala lubrifiant?

Un simplu lichid, mai dens, care ajuta la frecare...

sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 11 mar 2010 16:45 de drooz

nam intrebato cu toate ca presupun ca stie. ce vream sa te intr de unde se poate achizitiona si km ce pretz app ms frumos pt sfaturi

jhon
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

scris pe 11 mar 2010 16:46 de drooz

nam intrebato cu toate ca presupun ca stie. ce vream sa te intr de unde se poate achizitiona si km ce pretz app ms frumos pt sfaturi

jhon
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 11 mar 2010 16:56 de McLove

Sex shop, farmacie... Pret, sincer nu stiu! Dar, sunt sigur ca e un pret accesibil.

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 11 mar 2010 17:20 de Psyche

salut all .ce vream sa va spun e k am o relatie de 5 luni. eu am 19 ani ea 17 dupa un timp iam propus sa isi inceapa viatza sexuala si ea a fost de acord ...am ajuns akasa.. oleak de preludiu alea alea cand am ajuns la actul in sine ea a inceput sa tremure ..reactii firesti pt majoritatea fetelor (cred) unde vream sa ajung e ca nu am putut sa o penetrez deoarece o doare fff tare ... am lasat sa treca un timp in sperantza ca se va schimba ceva si am incercat din nou .. tot a ceeasi poveste numai ca nui mai era frica ..cand incercam sa o penetrez ,pe ea o durea fff tare si facea ca toti "uratzii'"; aceeasi poveste s-a repetat de vreo 4 ori .. nush ce sa fac dati-mi un sfat pls fara discutii aberante si panarama

va multumesc frumos si astept cat mai multe sfaturi o zi buna in continuare!!!
sper ca nu vam plictisit

si povestea are sa continue pana are sa infrunte ea teama.e neplacut intr-adevar dar trece.trebuie doar sa treceti de "pasul" ala.
un lubrifiant ar merge foarte bine,un preludiu mai lung,o idee buna ar fi sa-i faci si sex oral.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 11 mar 2010 23:28 de Leroy

si povestea are sa continue pana are sa infrunte ea teama.e neplacut intr-adevar dar trece.trebuie doar sa treceti de "pasul" ala.
un lubrifiant ar merge foarte bine,un preludiu mai lung,o idee buna ar fi sa-i faci si sex oral.

La faza cu oralul ai dreptate, doar ca fiind virgina, nu stiu daca ar putea accepta, cel putin, multe dintre virgine nu accepta nici macar sa te uiti la "ververitza" ei dapui sa ii faci oral...

Lubrifiantul e o idee buna, dar sa stii ca durerile vor fi cam aceleasi, daca e virgina e normala durerea asta si lubrifiantul ajuta foarte putin, banuiesc ca are parte si de preludiu, sa aiba timp sa se lubrifieze singurica

Festina Lente !
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 12 mar 2010 00:50 de alexnico08

La faza cu oralul ai dreptate, doar ca fiind virgina, nu stiu daca ar putea accepta, cel putin, multe dintre virgine nu accepta nici macar sa te uiti la "ververitza" ei dapui sa ii faci oral...

Lubrifiantul e o idee buna, dar sa stii ca durerile vor fi cam aceleasi, daca e virgina e normala durerea asta si lubrifiantul ajuta foarte putin, banuiesc ca are parte si de preludiu, sa aiba timp sa se lubrifieze singurica

doamne... daca ai stii cata durere mi'a dat prietena mea... si am reusit fara LUBRIFIANT!!!
Fi atent,cand incerci sa o bagi,incearca in acelasi timp sa o exciti la cliteris.Se afla deasupra "gauri" un punct mic,pe sub pielea aceia.Cand tu o exciti acolo, nu o va mai durea aproape deloc
O sa vezi,dar in timp ce o exciti acolo!! bago incet

Succes,la mine a mers PERFECT si nu mi'a spus nimeni,dar am obesrvat eu
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 12 mar 2010 12:45 de Leroy

doamne... daca ai stii cata durere mi'a dat prietena mea... si am reusit fara LUBRIFIANT!!!
Fi atent,cand incerci sa o bagi,incearca in acelasi timp sa o exciti la cliteris.Se afla deasupra "gauri" un punct mic,pe sub pielea aceia.Cand tu o exciti acolo, nu o va mai durea aproape deloc
O sa vezi,dar in timp ce o exciti acolo!! bago incet

Succes,la mine a mers PERFECT si nu mi'a spus nimeni,dar am obesrvat eu

Da, in teorie, si ca sfat din partea ta merge, dar in practica e mai greu de pus, emotii, alea alea

Ei las, o sa fie bine

Festina Lente !
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !!!

scris pe 12 mar 2010 13:35 de drooz

multumesc frumos pt sfaturi ...cred ca am sa incerc un sex oral ...si un preludiu mai lung ... sper sa fie bine ...nu se stanjeneste in fatza mea .. referitor la un raspuns mai sus

jhon
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat pls !

scris pe 12 mar 2010 13:39 de drooz

daca mai aveti sfaturi sunt bine venite ... orice k sa trec din " impasul asta " precizez ca eu nu sunt la primul act sexual doar k nu am mai intalnit sa dureze asa mult

jhon
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat p

scris pe 12 mar 2010 13:42 de Psyche

daca mai aveti sfaturi sunt bine venite ... orice k sa trec din " impasul asta " precizez ca eu nu sunt la primul act sexual doar k nu am mai intalnit sa dureze asa mult

a si da lasati lumina aprinsa

sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sf

scris pe 12 mar 2010 14:56 de drooz

a si da lasati lumina aprinsa
o facem numai ziua ) o facem in ghilimele )):-p

jhon
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de u

scris pe 12 mar 2010 19:03 de Leroy

hai mah ca trece, stai linistit, asa a fost la toti pentru inceput...

Festina Lente !
sus

ionutzxxx

Senior member
123 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat p

scris pe 12 mar 2010 21:07 de ionutzxxx

eu zic ca nu a fost excitata
incearca sa ii povestesti ce ii place si asa incet sa incerci sa io bagi
detali pe ionutandonie
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sf

scris pe 12 mar 2010 22:38 de drooz

as putea alege un prezervativ kre sa fie mai lubrifiat ... eu as merge pe durex extra safe e mai gros + ca are 3 straturi de lubrifiant voi ce ziceti?

jhon
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

scris pe 12 mar 2010 22:54 de Leroy

as putea alege un prezervativ kre sa fie mai lubrifiat ... eu as merge pe durex extra safe e mai gros + ca are 3 straturi de lubrifiant voi ce ziceti?

Stai mah linistit, nu e nevoie de niciun prezervativ mai special, oricare e bun, ideea e sa o faci pe ea sa se ude foarte foarte tare, si asta e posibil, ia-o cu preludiu, lung lung, o saruti peste tot, daca ii dai si un paharel de vin roshu sa se aprinda e si mai bine, o mangai, ii exploatezi zonele erogene...

Daca iti iese asta cu excitatu prietenei tale, restu merge struna...

Festina Lente !
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 12 mar 2010 22:54 de Psyche

da..are avantajul ca e lubrifia,dar la fel de bine ar merge durex ultra thin cu un lubrifiant.

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie

scris pe 12 mar 2010 22:57 de McLove

Stai mah linistit, nu e nevoie de niciun prezervativ mai special, oricare e bun, ideea e sa o faci pe ea sa se ude foarte foarte tare, si asta e posibil, ia-o cu preludiu, lung lung, o saruti peste tot, daca ii dai si un paharel de vin roshu sa se aprinda e si mai bine, o mangai, ii exploatezi zonele erogene...

Ea va avea la inceput foarte multe emotii, si e posibil sa nu se excite. In plus, un lubrifiant e oricand bun, o ajuta mult mai mult decat poate ea singura.
Nu se stie niciodata!

sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie

scris pe 12 mar 2010 23:27 de drooz

poate s-a mai imbata ) atunci chiar nu am sa fac nimic))))) cine stie

jhon
sus

alyna92

Newbie
3 mesaje

am nevoie de un sfat

scris pe 13 mar 2010 00:41 de alyna92

sal....mia venit ciclu pe data de 8 februarie si pe data de 7 martie am avut un contact sexual neprotejat...nu si-a dat drumul in mine...pe 14 martie ar trebui sa vina ciclu din nou...si perioada fertila o fost prin 28 februarie...este riscul sa fi ramas insarcinata?
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: am nevoie de un sfat

scris pe 13 mar 2010 15:55 de drooz

sal....mia venit ciclu pe data de 8 februarie si pe data de 7 martie am avut un contact sexual neprotejat...nu si-a dat drumul in mine...pe 14 martie ar trebui sa vina ciclu din nou...si perioada fertila o fost prin 28 februarie...este riscul sa fi ramas insarcinata?
nu puteai sa deschizi alt topic ... fiecare cu problemele lui nu crezi ??? pls un admin sa stearga topicu ei ms

jhon
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: am nevoie de un sfat

scris pe 13 mar 2010 16:22 de Psyche

nu puteai sa deschizi alt topic ... fiecare cu problemele lui nu crezi ??? pls un admin sa stearga topicu ei ms

egoistule
alyna92-situatii similare cu ale tale gasesti cu gramada pe forum. cred ca nu sunt singura plictisita sa raspund de fiecare data acelasi lucru.
suntem abia in data de 13. ai rabdare. o zi in plus una in minus.. doua trei .. dereglari hormonale se petrec tot mereu.
exista ceea ce se numeste picatura placerii,lichidul preejaculator ..da,contine spermatozoizi dar sunt sanse mici sa fi ramas.nu erai in cea mai fertila perioada deci sunt sanse si mai mici.
oricum fiti precauti si folositi contraceptie.
daca iti intarzie mult ai motive de ingrijorare. prin data de 17 iti poti face si un test de sarcina

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 13 mar 2010 19:25 de McLove

Ti-ai cumparat forum?

Abtine-te!

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: am nevoie de un sfat

scris pe 13 mar 2010 20:21 de cherry_dream

ceva risc exista, pentru ca nu v-ati protejat si lichidul acela contine spermatozoizi..dar nu foarte mare. data viitoare aveti grija si protejati-va mai bine. decat sa stai cu frica asta ...

daca e, poti face un test de sarcina dupa 10 zile de la contact ca sa fii 100% sigura.

banuiesc ca ti-ai inceput de curand viata sexuala...asta inseamna ca se pot produce dereglari hormonale si astfel menstruatia iti intarzie ... plus ca mai esti si stresata cu gandul la o posibila sarcina...

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 13 mar 2010 20:24 de cherry_dream

si cine te crezi ?

nu-ti dai seama cate topicuri ar fi daca fiecare ar deschide unul?

sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: am nevoie de un sfat

scris pe 13 mar 2010 21:45 de drooz

sorry nu vreau sa luati ce am zis eu in nume de rau ..numai ca pe mine ma interesa ... ceea ce am intrebat ... nu prea ma interesa ca de ce nu io venit ca nush ce scz inca o data ...

jhon
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: am nevoie de un sfat

scris pe 13 mar 2010 22:00 de cherry_dream

sorry nu vreau sa luati ce am zis eu in nume de rau ..numai ca pe mine ma interesa ... ceea ce am intrebat ... nu prea ma interesa ca de ce nu io venit ca nush ce scz inca o data ...

pai si nu ai aflat ceea ce te interesa?

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online