E destul de ciudat...

Pagina 1 din 1
1

Bitee

Newbie
1 mesaje

E destul de ciudat...

scris pe 13 iul 2009 01:35 de Bitee

Deci... prietenul meu a fost la mine si am inceput sa ne sarutam alea alea, el mi-a facut oral, apoi a bagat-o, nu stiu daca pe toata pentru ca a fost scurt... dar a fost fara prezervativ, iar o prietena mi-a spus despre lichidul preejaculator si m-am cam speriat...

1. Eram virgina
2. Menstruatia mi se terminase cu o zi inainte
3. El era foarte excitat

Va rog sa imi spuneti ceva ca nu pot sa dorm:|
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: E destul de ciudat...

scris pe 13 iul 2009 09:07 de SORIN28

Deci... prietenul meu a fost la mine si am inceput sa ne sarutam alea alea, el mi-a facut oral, apoi a bagat-o, nu stiu daca pe toata pentru ca a fost scurt... dar a fost fara prezervativ, iar o prietena mi-a spus despre lichidul preejaculator si m-am cam speriat...

1. Eram virgina
3. El era foarte excitat

Nu stiu ce vrei tu sa iti spunem dar eu iti spun ... buna dimineata

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 13 iul 2009 09:08 de pacpac

Nu ai cum sa ramai

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 13 iul 2009 09:58 de angela

1. Eram virgina
3. El era foarte excitat

Poate ar trebui sa fii mai explicita, stii nu toata lumea are chef sa citeasca printre randuri. Nu poti ramane insarcinata daca a fost cu o zi inainte de a ti se termina menstruatia. Am impresia ca unii tineri din ziua de azi habar nu au de educatie sexuala, ce legatura are faptul ca el era excitat(lucru de altfel normal cand faci sex)sau virginitatea cu sarcina? Poti sa fii virgina, sa faci sex cu el si sa ramai insarcinata, crezi ca virginitatea te apara de o sarcina? Spermatozoizii nu stau sa se gandeasca: Mamaaa, fata asta a fost virgina in seara asta, hai sa dormim putin,sa n-o lasam insarcinata chiar de prima data, ca e tanara si nestiutoare.MAYBE NEXT TIME!!!

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

marria_ioanna

Senior member
53 mesaje

Re: Re: E destul de ciudat...

scris pe 13 iul 2009 11:57 de marria_ioanna

Poate ar trebui sa fii mai explicita, stii nu toata lumea are chef sa citeasca printre randuri. Nu poti ramane insarcinata daca a fost cu o zi inainte de a ti se termina menstruatia. Am impresia ca unii tineri din ziua de azi habar nu au de educatie sexuala, ce legatura are faptul ca el era excitat(lucru de altfel normal cand faci sex)sau virginitatea cu sarcina? Poti sa fii virgina, sa faci sex cu el si sa ramai insarcinata, crezi ca virginitatea te apara de o sarcina? Spermatozoizii nu stau sa se gandeasca: Mamaaa, fata asta a fost virgina in seara asta, hai sa dormim putin,sa n-o lasam insarcinata chiar de prima data, ca e tanara si nestiutoare.MAYBE NEXT TIME!!!

inainte sa te iei de tinerii din ziua de azi care habar nu au ce e aceea educatie sexuala ar trebui sa citesti din nou ce a scris fata aia si anume ca menstruatia i se terminase deja cand ea a facut-o

Traieste clipa si vei fi fericit:X
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: E destul de ciudat...

scris pe 13 iul 2009 14:32 de angela

inainte sa te iei de tinerii din ziua de azi care habar nu au ce e aceea educatie sexuala ar trebui sa citesti din nou ce a scris fata aia si anume ca menstruatia i se terminase deja cand ea a facut-o

Stiu prea bine ce am scris. Ideea era ca fata era virgina, si ca i se terminase menstruatia cu o zi inainte, si ca tipul era f. excitat. Luand in considerare faptul ca menstruatia i se terminase cu o zi inainte nu putea fi insarcinata, pentru ca nu era fertila, doar ce eliminase ovulul. Insa prin reducere la absurd daca fata nu era in situatia asta, putea foarte usor sa ramana gravida, pentru ca virginitatea nu e o piedica in calea unei sarcini.Am spus toate acest lucruri, pentru ca am auzit multe fete care au ramas gravide tocmai pentru ca credeau in acest mit ca nu pot ramane insarcinate la primul contact sexual, ele fiind virgine inainte. Fata nu prea stie prea bine multe despre corpul ei, si despre educatia sexuala, daca argumentele ei in a fi sau nu insarcinata, sunt> virginitatea(care nu e o piedica in calea sarcinii, menstruatia care se terminase cu o zi inainte(deci nu avea cum sa fie insarcinata), si faptul ca prietenul ei era excitat( lucru absolut normal in timpul unui act sexual)..Aaa, si din auzite zice ceva de lichidul preejaculator,fara sa stie prea multe despre asta..Deci, in capul fetii e cam varza, . Nici ea nu prea stie ce vrea sa intrebe, trebuie sa subintelegem ca vrea sa stie daca a ramas insarcinata, sau ca e destul de ciudat ce??? ca prietenul ei a terminat repede, sau ce???

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

yOojulia

Senior member
138 mesaje

scris pe 13 iul 2009 18:33 de yOojulia

1. Eram virgina
3. El era foarte excitat

nu ai cum sa ramai insarcinata...

-
sus

Bogdy_Style

Junior member
46 mesaje

scris pe 14 iul 2009 00:20 de Bogdy_Style

de putut se poate ca o femeie sa ramana insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat si in timpul menstruatiei, dar cu o zi dupa... nu verau sa te speriu dar nu e 100% sigur de ce au zis altii ca nu poti sa ramai mai documentati-va
sus

luinwe

Veteran member
273 mesaje

scris pe 15 iul 2009 21:26 de luinwe

depinde de viteza de reactie a penisului...referindu-ma la orgasm..depinde fa-ti un test
sus

Zambila

Junior member
25 mesaje

scris pe 16 iul 2009 14:16 de Zambila

1. Eram virgina
3. El era foarte excitat

Poti sa ramai sigur insarcinata in perioada fertila,dar dupa cum ziceai k tzi sa terminat cu o zi inainte,nu prea ai cum sa ramai,dak el nu si-a dat drumul.dar fati un test sa vezi daca e totul ok..

data viitoare cnd vrei sa faci sex neprotejat calculeazati perioada fertila... uite un site kre te-ar putea ajuta, http://www.sanatate.org/teste/ovulatie.php
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online