E posibil sa fiu insarcinata ?

Pagina 1 din 1
1

Eliz

Junior member
10 mesaje

E posibil sa fiu insarcinata ?

scris pe 30 mai 2011 19:21 de Eliz

Buna. Ma numesc Alexandra si am 19 ani.am facut sex neprotejat cu prietenul meu dupa 3 zile dupa terminarea menstruatiei(menstruatia fiind de 7 zile),nu a ejaculat in mine nici in afara ci i-a curs doar lichidul incolor putin..acum pe 26 ar fi trebuit sa imi vina menstruatia(am cm regulat de 28 de zile) dar mi-a intarziat 4 zile..sanii ma dor,scurgere alba am si ma doare si putin burta..simptome ca as putea sa fiu insarcinata nu am..sunt cam speriata deoarece nu imi doresc un copil acum si test de sarcina nu prea vreau sa fac..
sus

ben_playboy

Newbie
7 mesaje

Re: E posibil sa fiu insarcinata ?

scris pe 30 mai 2011 19:52 de ben_playboy

Buna. Ma numesc Alexandra si am 19 ani.am facut sex neprotejat cu prietenul meu dupa 3 zile dupa terminarea menstruatiei(menstruatia fiind de 7 zile),nu a ejaculat in mine nici in afara ci i-a curs doar lichidul incolor putin..acum pe 26 ar fi trebuit sa imi vina menstruatia(am cm regulat de 28 de zile) dar mi-a intarziat 4 zile..sanii ma dor,scurgere alba am si ma doare si putin burta..simptome ca as putea sa fiu insarcinata nu am..sunt cam speriata deoarece nu imi doresc un copil acum si test de sarcina nu prea vreau sa fac..
Nu vreau sa te sperii, insa sunt sanse sa fii insarcinata. Nu stiu ce a curs ce n-a curs, insa, un prim semn a sarcinii poate fi sensibilitatea sanilor, greata,durere de burta,....cel mai bine ar fi sa-ti cumperi un test...pui in urina si astepti......daca apar doua linii, vei fi mamica, daca nu, ai auvut doar o dereglare a CM. daca nu vrei bebe, data viitoare ai mai mult grija, nu te incerde in el :P
sus

Eliz

Junior member
10 mesaje

scris pe 30 mai 2011 19:57 de Eliz

sus

Eliz

Junior member
10 mesaje

scris pe 30 mai 2011 19:59 de Eliz

Vreau sa specific ca atunci cand m-a penetrat penisul sau era uscat si cand l-a scos era la fel..Tot e posibil ?
sus

ben_playboy

Newbie
7 mesaje

scris pe 30 mai 2011 20:16 de ben_playboy

Vreau sa specific ca atunci cand m-a penetrat penisul sau era uscat si cand l-a scos era la fel..Tot e posibil ?
tu ai scris in primul mesej ca."nu a ejaculat in mine nici in afara ci i-a curs doar lichidul incolor putin"..akum zici ca era uscat, pai atunci de unde stii ca a curs acel lichid?...in plus si vaginul secreta un lichid...cum era uscat?...ce inseamna la tin uscat?
...deci, lasand la o parte lichidul si chestia cu penisul uscat.
>...sensibilitatea,durerea chiar si la atingeri usoare a sanilor,durerea de burta si greata, sunt semne de sarcina...dar in acelsi timp poate fi semn si de CM...din nou spun, fa un test. nu trebuie sa stie nimeni, nu patesti nimic, e ieftin, il faci dupa care-l arunci..si macar stii cum sta treaba.

Editat de ben_playboy pe 30 mai 2011 20:19
sus

Eliz

Junior member
10 mesaje

scris pe 30 mai 2011 20:18 de Eliz

de obicei pe mine inainte sa imi vina cm cu cateva zile inainte am o durere de sani si durere de burta deci sper sa nu fie nimic..cand nu era in mine i-a curs acel lichid foarte putin.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 30 mai 2011 20:26 de DaNNY_DiViNO

era uscat? voi o faceti pe uscat?

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

ben_playboy

Newbie
7 mesaje

scris pe 30 mai 2011 20:26 de ben_playboy

de obicei pe mine inainte sa imi vina cm cu cateva zile inainte am o durere de sani si durere de burta deci sper sa nu fie nimic..cand nu era in mine i-a curs acel lichid foarte putin.
...bine ca acuma zici ca nu era in tine cand i-a curs acel lichid...linisteste-te, iti vine CM de aceea ai dureri :P
sus

ben_playboy

Newbie
7 mesaje

scris pe 30 mai 2011 20:28 de ben_playboy

era uscat? voi o faceti pe uscat?
naspa rau de tot pe USCAT!!! )
sus

Eliz

Junior member
10 mesaje

scris pe 30 mai 2011 20:29 de Eliz

o sa ma linistesc..multumesc pentru sfaturi:*
sus

ben_playboy

Newbie
7 mesaje

scris pe 30 mai 2011 20:30 de ben_playboy

o sa ma linistesc..multumesc pentru sfaturi:*
cu placere oricand ><
sus

Eliz

Junior member
10 mesaje

scris pe 30 mai 2011 21:25 de Eliz

Mai astept pareri si de la ceilalati oricand:P
sus

C275

Veteran member
255 mesaje

scris pe 30 mai 2011 22:54 de C275

nu inteleg cum e sexu' asta pe uscat, da' e treaba voastra. cred ca mai degraba sunt simptome ale c.m. decat sa fi gravida. pentru linistea ta fa si un test de sarcina

p.s. data viitoare, protejati-va
sus

Eliz

Junior member
10 mesaje

scris pe 2 iun 2011 19:14 de Eliz

A trecut o saptamana si mie tot nu mi-a venit c.m..Am aceleasi simptome..testul de sarcina mi-a iesit negativ.Oare sa fie o dereglare a c.m ?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 2 iun 2011 19:43 de dorinda

A trecut o saptamana si mie tot nu mi-a venit c.m..Am aceleasi simptome..testul de sarcina mi-a iesit negativ.Oare sa fie o dereglare a c.m ?

Mai fa un test, de preferat dimineata cand te trezesti. Unul singur nu prea ajunge pentru siguranta.
Folositi nenorocitul ala de prezervativ sau ia anticonceptionale. Iti place sa stai cu morcovu-n fund in fiecare luna? Ai 20 de ani, esti destul de mare, ai grija de tine, pentru ca daca tu nu ai, cine vrei sa aiba?

Editat de dorinda pe 2 iun 2011 19:47
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 3 iun 2011 13:50 de Nekunoskuta

..sanii ma dor,scurgere alba am si ma doare si putin burta..

Acestea pot fi simptome de sarcina. Repeta testul, eventual cumpara unul mai bun si fa-l dimineata la prima ora.

Nimic...
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

scris pe 5 iun 2011 02:35 de ciciloveslaura

Stai linisita, teoretic nu ai cum sa fi grea..

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 iun 2011 11:23 de simosimina

nu, nu ramai insarcinata!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

13 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online