Ejaculare Precoce

Pagina 1 din 1
1

Lutza

Newbie
9 mesaje

Ejaculare Precoce

scris pe 12 sep 2009 19:12 de Lutza

Salut ! am vrut sa dau o intrebare tot caut pe forum dar as dori mai multe pareri si raspunsuri daca se paote...

mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu si fiecare act dureaza foarte putin uneori chiar citeva secunde...chiar si in cazul daca repetam este la fel...uneori, dar foarte rar se poate intimpla sa dureaza in medie intre 15-20 de minute...as dori sa stiu daca este o boala sau ce se paote face in asemenea cazuri si de ce este cauzat
?
sus

maryus

Guest

Re: Ejaculare Precoce

scris pe 12 sep 2009 20:20 de maryus

.chiar si in cazul daca repetam este la fel...uneori, dar foarte rar se poate intimpla sa dureaza in medie intre 15-20 de minute...
eu cred ca mai mult de atat nu mai poate mai ales ca repeta si nu mai are nici sperma si asa ajunge mai greu la orgasm,nu cred ca ar putea mai mult de 20 sec.
da si asa e desul de bine sau ce nu ajungi tu la orgasm,nu simti nimic

multi baieti sufera de asta
sus

Lutza

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Ejaculare Precoce

scris pe 13 sep 2009 18:15 de Lutza

.
da si asa e desul de bine sau ce nu ajungi tu la orgasm,nu simti nimic

multi baieti sufera de asta

pai cum sa reusesc sa am orgasm in 20 de secunde ? cind abia se incepe atunci el deja termina...nu ma pling si nici nu ma enervez cu asta doar vreau sa stiu cauza si cum se poate ameliora
sus

maryus

Guest

nici macar un minut?!!!!!?,grav

scris pe 15 sep 2009 00:47 de maryus

pai cum sa reusesc sa am orgasm in 20 de secunde ? cind abia se incepe atunci el deja termina...nu ma pling si nici nu ma enervez cu asta doar vreau sa stiu cauza si cum se poate ameliora

cum am mai zis multi au aceasta problemadar chiar asa putin?nustiu?vad ca am scris eu gresit(20sec in loc de 20min)cum defapt tu ai zis si cred ca ai gresit ,si daca is numai 20 de sec chiar si cand repeta atunci e de rau,emotii atat de mari nu cred ca are pentru ca tind sa cred ca si tu l-ai incurajat ,poate virginitatea a fost de vina(daca o fi fost)
el trebuie sa se controlese,(ceea ce e mai greu,foarte greu)

poate ca doar un sex oral pentru inceput te-ar ajuta (asta daca esti de acord)
ar trebui sati mai dea si alti pareri dar vad ca nu se prea ofera
sus

Alex [Tm]

Guest

scris pe 16 sep 2009 03:43 de Alex [Tm]

probabil emotiile si poate se strofoaca foarte tare sa fie sigur ca tu esti satisfacuta si se "intrece" pe el insusi. Nu doar simplu fapt ca el penetreaza ajuta la ejaculare, sunt 1322132 senzatii care ajuta ejacularea. Din ce zici tu, se "PARE" ca ar avea ejaculare precoce. Sfatu meu e sa nu te alarmezi cu asta, si sa avezti preludii mai de lunga durata si cat se poate de erotice dak are probleme de ejaculare o sa obs in preludiu, bafta
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 16 sep 2009 08:20 de Bozgoru

stai deasupra si vezi daca se schimba ceva... baietii au tendinta de a ejacula mai greu daca stau pe spate...
sus

Maya'

Guest

scris pe 16 sep 2009 17:48 de Maya'

Salut ! am vrut sa dau o intrebare tot caut pe forum dar as dori mai multe pareri si raspunsuri daca se paote...

mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu si fiecare act dureaza foarte putin uneori chiar citeva secunde...chiar si in cazul daca repetam este la fel...uneori, dar foarte rar se poate intimpla sa dureaza in medie intre 15-20 de minute...as dori sa stiu daca este o boala sau ce se paote face in asemenea cazuri si de ce este cauzat
?

Si la mine e aceasi problema, mai mult de 2-3 minute sigur nu dureaza... la inceput credeam ca e din cauza emotiilor, ca e stresat sa ma satisfaca ... dar acum dupa mai bine de un an ... E cam aiurea stiu si te inteleg perfect
El a fost primul la mine, din cate am inteles si el la tine ... Sper sa fie mai bine pe viitor
sus

Lutza

Newbie
9 mesaje

scris pe 19 sep 2009 13:15 de Lutza

El a fost primul la mine, din cate am inteles si el la tine ... Sper sa fie mai bine pe viitor

da, a fost primul baiat... de multe ori e din ce in ce mai bine si asta imi place ca de fiecare data e diferit descoper ca cu cit mai mult am din ce in ce mai mare orgasm...doar ca problema asta..mia spus ca innainte nu patea asa probabil ca intretinea mai rar relatii..dar acumd e cind cu mine o facem ft des...sper si eu cu timpul sa se imbunatateasca..dar ma gindesc nu chiar faptul ca o facem des ar trebui sa se imbunatateasca ? consider ca asa ar trebui sa tina mai mult...

mrs la toti si mai stept pareri
si sfaturi
sus

toweleeee2hy

Junior member
19 mesaje

scris pe 19 sep 2009 19:50 de toweleeee2hy

?

Eu sunt baiat si am aceiasi problema ca a lui. In cateva minute ma termin repede si a doua oara se roaga de mine sa ma termin! Mie imi place .. poate voua nu va inteleg ... Retine NU ESTE O BOALA doar satisfactia si placerea sunt prea mari intrucat sa reziste atat de putin .. Va continua asta mult timp pana la maturitatea cea mare undeva la 21 22 ani have a nice sex
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online