Ejaculare prematura!?!

Pagina 1 din 1
1

bogdan_nicholas

Newbie
5 mesaje

Ejaculare prematura!?!

scris pe 29 oct 2010 11:24 de bogdan_nicholas

Salutare all!
In primul rand vrea sa spun ca sunt cat de cat familiar cu acest site, de care sunt chiar impresionat pentru raspunsurile voastre ferme si la obiect...
Am 28 ani, mi-am inceput viata sexuala cam tarziu pot spune (fata de cum se incepe viata sexuala in zilele de azi)...cam pe la 23 ani.
In prezent locuiesc cu iubita mea, viitoare sotie.Ne intelegem super bine, ne certam foarte des. Referitor la viata sexuala, o facem cat de cat regulat...cam de 4-5 ori pe sapt, in functie si de bunastare...
Problema ar fi urmatoarea : ea de obicei vrea sa ne excitam cat mai mult inainte de actul sexual, ceea ce mi se pare normal...numai ca, eu ma excit asa de tare, incat actul sexual se termina din pacate prea repede... Tin sa precizez ca nu ne protejam...folosim protectie in functie de calendarul ei...adik mai rar...in fine...eu ai mai propuneam sa mai incepem alta partida, dar ei ai este frica sa nu cumva sa fi ramas sperma pe canal...

PS : ce ar trebui sa fac sa rezist mai mult?...ce m-ati sfatui?

Bog
sus

antheos

Senior member
85 mesaje

Re: Ejaculare prematura!?!

scris pe 29 oct 2010 11:31 de antheos

Salutare all!
In primul rand vrea sa spun ca sunt cat de cat familiar cu acest site, de care sunt chiar impresionat pentru raspunsurile voastre ferme si la obiect...
Am 28 ani, mi-am inceput viata sexuala cam tarziu pot spune (fata de cum se incepe viata sexuala in zilele de azi)...cam pe la 23 ani.
In prezent locuiesc cu iubita mea, viitoare sotie.Ne intelegem super bine, ne certam foarte des. Referitor la viata sexuala, o facem cat de cat regulat...cam de 4-5 ori pe sapt, in functie si de bunastare...
Problema ar fi urmatoarea : ea de obicei vrea sa ne excitam cat mai mult inainte de actul sexual, ceea ce mi se pare normal...numai ca, eu ma excit asa de tare, incat actul sexual se termina din pacate prea repede... Tin sa precizez ca nu ne protejam...folosim protectie in functie de calendarul ei...adik mai rar...in fine...eu ai mai propuneam sa mai incepem alta partida, dar ei ai este frica sa nu cumva sa fi ramas sperma pe canal...

sincer,aceiasi problema o am si eu dupa atatia ani...
dar daca totusi ea are orgasm,de ce vrei sa tina foarte mult,sau sa inteleg ca nu are...
nu trebuie sa egalezi pe cei din filmele xxx,la noi e scurt si intens de obicei..
si noi folosim metoda calendarului dar am dat gres numai cand am ejaculat in ea,uitand ca nu am voie

in rest te asigur ca nu ramane insarcinata..

daca in viata aveam noroc de bani cum am noroc de prosti...
sus

bogdan_nicholas

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Ejaculare prematura!?!

scris pe 29 oct 2010 11:41 de bogdan_nicholas

sincer,aceiasi problema o am si eu dupa atatia ani...
dar daca totusi ea are orgasm,de ce vrei sa tina foarte mult,sau sa inteleg ca nu are...
nu trebuie sa egalezi pe cei din filmele xxx,la noi e scurt si intens de obicei..
si noi folosim metoda calendarului dar am dat gres numai cand am ejaculat in ea,uitand ca nu am voie

in rest te asigur ca nu ramane insarcinata..

Am inteles ideea, numai ca inainte pot sa jur ca tinea mai mult...sa dau vina pe vasrta? :-/

Bog
sus

antheos

Senior member
85 mesaje

Re: Re: Re: Ejaculare prematura!?!

scris pe 29 oct 2010 11:43 de antheos

Am inteles ideea, numai ca inainte pot sa jur ca tinea mai mult...sa dau vina pe vasrta? :-/

nu,cred ca ati ajuns sa va cunoasteti mai bine ce vrea fiecare si mergeti la punct ochit punct lovit...

sus

antheos

Senior member
85 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ejaculare prematura!?!

scris pe 29 oct 2010 11:46 de antheos

nu,cred ca ati ajuns sa va cunoasteti mai bine ce vrea fiecare si mergeti la punct ochit punct lovit...

vezi ca ti-am dat mesaj pe privat

sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 30 oct 2010 18:30 de Psyche

Salutare all!
Ne intelegem super bine, ne certam foarte des. :

mie nu-mi intra in cap chestia asta

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Ejaculare prematura!?!

scris pe 30 oct 2010 19:13 de ThT

mie nu-mi intra in cap chestia asta

A uitat un "nu"

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 31 oct 2010 02:43 de Bozgoru

Salutare all!

daca preludiul este lung.. si excitarea este mare... este de preferat ca sa nu ajungi la o ejaculare rapida... sa incepeti actul sexual cu o pozitie care nu e ff excitanta.. dar nici moartea pasiunii.. ca sa nu dai in extrema cealalta..
sus

andrei001

Newbie
6 mesaje

scris pe 4 nov 2010 11:19 de andrei001

Salutare all!

am si eu cam aceeasi problema da totusi este normal sa ai o ejaculare asa rapida?care este motivul?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online