Ejaculare rapida

Pagina 1 din 1
1

andrei

Guest

Ejaculare rapida

scris pe 18 ian 2008 19:07 de andrei

buna
cu greu mi-am facut curaj sa vorbesc
faza e ca pana acum nu am vrut sa recunosc,dar am o problema...ejaculez prea repede la primul act sexual..nu chiar prematur
ma poate cineva ajuta cu un sfat??
sus

rogue

Junior member
24 mesaje

Re: problema

scris pe 18 ian 2008 19:47 de rogue

buna
faza e ca pana acum nu am vrut sa recunosc,dar am o problema...ejaculez prea repede la primul act sexual..nu chiar prematur

poi in primu rand sa sa nu fii obosit/stresat alea alea.....apoi in timpu actului sexual relax....take it eaaaasyyyy
sus

ThePretender

Newbie
4 mesaje

Re: Ejaculare rapida

scris pe 19 ian 2008 19:18 de ThePretender

buna

Explica-i prietenei ca asta e o cauza a abstinentei si ca pana nu te "antreneaza" nu o sa rezisti mai mult prima data.

Sinnerman
sus

MOZA

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Ejaculare rapida

scris pe 20 ian 2008 21:17 de MOZA

In primul rand tre' sa stii ca o majoritate covarsitoare a barbatilor e in situatia ta constien sau nu.exceptie fac "fericitii" suferinzi de priaprism,gigoloii inzestrati genetic.cauzele sunt multiple de la masturbare excesiva,abstinenta,grad de excitatie ori propleme fizice/psihice.
vestea buna e ca trece o data cu acumularea unei anumite experiente ,exceptand ultimele cazuri cand trebuie sa contractezi ajutor de specialitate.
pana atunci recomand metode empirice verificate aplicarea a 2 prezervative pe instrument reducand astfel contactul cu instrumentul femelei,executarea de autosatisfacere cu minim 1 ora inainte de hot date(fara comentarii),evocarea de imagini,evenimente traumatizante in momentul iminentei ejaculari precoce dar atentie evita evocarea imaginilor materne existand riscul imposibilitatii de a mentine erectia,apoi efectuarea de diverse exercitii asemanatoare mictiunii ai nevoie de perseverenta, incetarea activitatii in momentul iminentei ejaculari ori executarea de presare in zona prostatei dar ultimele remedii implica participarea si punerea partenerei in tema ori tu banuiesc ca eviti
lucrul asta .succes
sus

LmE

Guest

Re: Re: Re: Ejaculare rapida

scris pe 30 ian 2008 18:50 de LmE

Sau iti cumperi un spray impotriva ejacularii rapide. Dai un fas pe cap si ti-l amorteste. Substanta activa din spray-urile astea este lydocaina, un anesteziant Bafta.
Cauta pe net. Eu am luat din ziar reclama. Nu spun de unde ca dupa ziceti ca fac reclama sau vand
sus

ankuthza

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ejaculare rapida

scris pe 30 ian 2008 22:34 de ankuthza

Sau iti cumperi un spray impotriva ejacularii rapide. Dai un fas pe cap si ti-l amorteste. Substanta activa din spray-urile astea este lydocaina, un anesteziant Bafta.
Cauta pe net. Eu am luat din ziar reclama. Nu spun de unde ca dupa ziceti ca fac reclama sau vand

si unde se poate gasi un astfel de spray??? in farmaci? sau unde?si km la ce suma ajunge unul???
sus

sylexz

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ejaculare rapida

scris pe 31 ian 2008 10:29 de sylexz

shi dak fol spray shi itzi amortzesthe capu....mai e bun junior la cva???sau incepi sa il iei la palme k e
sus

LmE

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare rapida

scris pe 31 ian 2008 16:12 de LmE

Acuma daca dai supradoza normal ca il iei la palme. Dai un jet pe cap. Se gaseste pe net. V-am zis ca nu fac reclama . Scrii pe google spray ejaculare rapida eu am dat 50 lei pe el
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online