Erectie slaba

Pagina 1 din 1
1

krn

Guest

Erectie slaba

scris pe 8 mai 2008 11:50 de krn

ce pot sa facsa am o erctie buna in afara cuplului in cuplu nu am probleme,dar dak e sa fac ceva cu o alta fata nu am erctie sau tine foarte putin
sus

oanaaaaa

Veteran member
192 mesaje

Re: erctie slaba

scris pe 8 mai 2008 13:37 de oanaaaaa

ce pot sa facsa am o erctie buna in afara cuplului in cuplu nu am probleme,dar dak e sa fac ceva cu o alta fata nu am erctie sau tine foarte putin

pedeapsa de la Dumnezeu ca incerci sa-ti inseli prietena!

Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. (Nicolae Iorga).
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: erctie slaba

scris pe 8 mai 2008 23:33 de ExoticDream

pedeapsa de la Dumnezeu

...... sau din partea subconstientului revoltat.... Voi, cei care muriti "s-o faceti" si cu partenera, si cu altele, nu ar trebui sa folositi cuvintele "prietena", "iubita", "iubire" si altele inrudite!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Erectie slaba

scris pe 9 mai 2008 13:46 de DarkAngel

Ipocrizie fata de tine. Acuma detaliem un pic....probabil ca te simti macho si/sau vrei sa fi la moda si sa umbli cu mai multe cum probabil ai auzit ca fac prieteni de ai tai. Tu in sinea ta probabil ca nu vrei sa faci ceea ce faci si atunci te autosabotezi cand ajungi cu alta fata. Asta ar trebui sa fie un semnal de alarma si sa te trezesti aaa da si sa te mai maturizezi!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online