fantezii

Pagina 1 din 1
1

finutu16

Guest

fantezii

scris pe 14 ian 2005 12:37 de finutu16

care au fost cele mai inedide locuri in care ati facut sex.eu la munte afara, in ultimul rand la cinema si intr-o cabina de proba.astept raspunsurile voastre.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: fantezii

scris pe 14 ian 2005 12:51 de ExoticDream

care au fost cele mai inedide locuri in care ati facut sex.eu la munte afara, in ultimul rand la cinema si intr-o cabina de proba.astept raspunsurile voastre.

Merge si a face dragoste sau numai sexul pur e valabil?

Eu vreau sa stiu daca a facut cineva dragoste la munte, in zapada!!!!!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 14 ian 2005 13:48 de trinchi

Pai cam asa: asta vara in parc in jur de miezul zilei si acum 2 sau trei luni la masa in club!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: fantezii

scris pe 14 ian 2005 13:56 de ExoticDream

Pai cam asa: asta vara in parc in jur de miezul zilei si acum 2 sau trei luni la masa in club!

Poti explicita un pic fantezia de la masa din club? E vorba de sex sau doar preludiu?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 14 ian 2005 14:08 de Necunoscut

A fost fain ? brrrrr, rece
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: fantezii

scris pe 14 ian 2005 14:10 de trinchi

Poti explicita un pic fantezia de la masa din club? E vorba de sex sau doar preludiu?

E vorba de sex! Si chear pot sa o explic! Deci am ajuns ne-am aszat la o masa situata intr-un colt al clubului si fiind foarte multi si clubul anavd o garderoba mai puin sigura nu am lasat hainele acolo! Deci in coltul in care stateam au ajuns sa fie si hainele! Am asteptat ca toata lumea sa se ameteasca un pic si sa prinda pofta de dans si cand am crezut ca cei de la masa nu mai dau deja importanta unu cuplu (mie si prietenei mele) care se saruta de ceva timp a fost perfect penru a incepe partida de sex! Sa asezat in bratele mele si acoperiti de ceva haine a fost foarte fumos ca sa nu mai zic de senzatie! Totzi care se uitau la noi nici nu banuiau ce se intampla! E foarte incitant si o experienta de neuitat!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 14 ian 2005 14:33 de Vampyrela

Ai innebunit? Cum sa o afci in zapada? vrei sa racesti la ovare?

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 ian 2005 15:05 de ExoticDream

Ai innebunit? Cum sa o afci in zapada? vrei sa racesti la ovare?

Ma gandeam sa includ un sac de dormit in fantezia mea....asa merge?

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 14 ian 2005 15:26 de Vampyrela

Ma gandeam sa includ un sac de dormit in fantezia mea....asa merge?

Asa mai merge....misto fantezie

Vampy
sus

finutu16

Guest

scris pe 14 ian 2005 23:00 de finutu16

explicatie fantezii

eram la herculane .cu o seara inainte a nins. aceasta ninsoare care a venit dupa mai multe zile de asteptare cam pe 23.12.2003 ne-a adus cu adevarat o mare bucurie.in fine.a doua zi am iesit sa ne jucam cu zapada,intre timp mie mi-a venit ideea sa ne urcam pe munte.era usor de urcat.cand am ajuns aproape de varf am vazut niste brazii( de acolo se vedea statiunea) mi-am spus de ce nu. am facut-o :ea era aplecata la 90 grade .deci nu am atins zapada.cred ca ati inteles.offffffffff ce ma fac eu cu voi.nu aveti experienta deloc. dr de ce nu le explici si copiilor?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 15 ian 2005 00:28 de valentine

BRRRRRRRR deja mie frig cand ma gandesc!!!! se subintelege ca nu!!!!!
sus

nemesis

Guest

scris pe 15 ian 2005 00:50 de nemesis

Catedra si bancile din A13...

P.S. Prietenii stiu ce-i aia!

Hint: Vangheli, Cotaescu, Balint...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 15 ian 2005 23:22 de ExoticDream

explicatie fantezii

eram la herculane .cu o seara inainte a nins. aceasta ninsoare care a venit dupa mai multe zile de asteptare cam pe 23.12.2003 ne-a adus cu adevarat o mare bucurie.in fine.a doua zi am iesit sa ne jucam cu zapada,intre timp mie mi-a venit ideea sa ne urcam pe munte.era usor de urcat.cand am ajuns aproape de varf am vazut niste brazii( de acolo se vedea statiunea) mi-am spus de ce nu. am facut-o :ea era aplecata la 90 grade .deci nu am atins zapada.cred ca ati inteles.offffffffff ce ma fac eu cu voi.nu aveti experienta deloc. dr de ce nu le explici si copiilor?

Sunt curioasa, pe care munte ati urcat, am fost si eu la Herculane, dar in septembrie....La Grota Haiducilor cumva? Ma gandeam ca ar fi nostim sa faci dragoste in apele alea termale (nu cele sulfuroase! ), am facut baie noaptea acolo, dar nu stiu cum o fi iarna!!!

sus

finutul16

Guest

scris pe 16 ian 2005 17:56 de finutul16

Sunt curioasa, pe care munte ati urcat, am fost si eu la Herculane, dar in septembrie....La Grota Haiducilor cumva? Ma gandeam ca ar fi nostim sa faci dragoste in apele alea termale (nu cele sulfuroase! ), am facut baie noaptea acolo, dar nu stiu cum o fi iarna!!!
am fost trimis cu bilet de la facultate pt ca eram bursier la hotel afrodita parca si in jur erau cativa munti pe unul dinte ei .nu stiu cum se numea.
sus

cineva

Guest

fantezii

scris pe 16 ian 2005 20:13 de cineva

In sfarsit un subiect dezbatut la obiect. Imi place.
Ce-a mai placuta experienta sexuala mi s-a parut in sacul de dormit. Aveam un sac de dormit din blana pe care-l foloseam diferite situatii. Eram intr-o cabana forestiera un grup de 16 persoane, Dormeam pe prici sau prichici (pat comun din scandura). Deoarece sacul era larg, a mai intrat cineva langa mine.
Mi s-a sculat si atinci am inceput activitatea. Am nimerit drept in fund, locul era stramt. Miscarea era numai in lingimea corpurilor. Am vrut a doua oara sa i-o dau in gura, dar am primit-o eu. Va mira? De ce? Doar era tot barbat.
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 16 ian 2005 20:47 de Ionel

Imi placi "finutu'16", am citit cateva subiecte foarte bune puse de tine.
De un sex in apa, la mare, cu persoane misunand in jurul vostru, ce ziceti?

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

finutul16

Guest

scris pe 16 ian 2005 21:52 de finutul16

Imi placi "finutu'16", am citit cateva subiecte foarte bune puse de tine.
De un sex in apa, la mare, cu persoane misunand in jurul vostru, ce ziceti?
iti multumesc IONEL ca apreciezi efortul meu de a dezbate unele subiecte care sper caii vor ajuta pe cei care au nevoie.bineinteles si eu am ceva de invatat de la VOI.multumesc inca o data.
sus

finutul16

Guest

scris pe 16 ian 2005 23:04 de finutul16

tare mult as vrea sa fiti un pic mai receptivi la anumite lucruri.ma dezamagiti
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 17 ian 2005 00:08 de nemesis

tare mult as vrea sa fiti un pic mai receptivi la anumite lucruri.ma dezamagiti

You will change your mind... soon enough!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 ian 2005 13:18 de ExoticDream

explicatie fantezii

La Herculane nu prea sunt brazi, finutule....! Sigur acolo ai facut dragoste sau te-a furat betia sentimentelor si confunzi un pic statiunea? Fantezia asta seamana cu una pe care mi-o imaginez si eu....(alta decat cea cu sacul de dormit!)

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 ian 2005 15:05 de ExoticDream

Fanteziile mele nu se contorizeaza pentru ca deocamdata sunt in stadiul de "proiecte"....Printre cele aflate in Hot Top ar fi urmatoarele: a face dragoste vara la munte intr-o cascada, vara la mare pe o plaja pustie, iarna la munte afara intr-un sac de dormit (intre doua sesiuni de schi!)....Ar mai fi o multime.....!

sus

finutul16

Guest

scris pe 17 ian 2005 15:34 de finutul16

La Herculane nu prea sunt brazi, finutule....! Sigur acolo ai facut dragoste sau te-a furat betia sentimentelor si confunzi un pic statiunea? Fantezia asta seamana cu una pe care mi-o imaginez si eu....(alta decat cea cu sacul de dormit!)
asta crezi tu .eu zic ca sunt. sa pare ca nu cunosti foarte bine statiunea. de o parte si se alta a apei care trece prin statiune exista sa zic asa dealuri ,este prea mult spus munte , de o parte si alta a apei.unul nu are decat pe alocuri niste tufe deci nu brazi iar iar celalalt de vis-a-vis are brezi,asa ca nu cred catrebuie sa batem moneda pe aceasta tema.daca crezi ce spun bine daca nu sa stii ca nu te obliga nimeni sa citesti.am si poze daca te intereseaza. ai fost la biserica din statiune daca da cum este amplasata ,langa ce anume.?STII NU IMI PLACE SA DAU EXPLICATII NIMANUI ASA CA TE ROG SA IEI DE BUNE TOT CEEA CE SPUN DACA VREI DACA NU .SA STII CA NU ESTE NICI O PROB.
sus

nemesis

Guest

scris pe 17 ian 2005 15:43 de nemesis

asta crezi tu .eu zic ca sunt. sa pare ca nu cunosti foarte bine statiunea. de o parte si se alta a apei care trece prin statiune exista sa zic asa dealuri ,este prea mult spus munte , de o parte si alta a apei.unul nu are decat pe alocuri niste tufe deci nu brazi iar iar celalalt de vis-a-vis are brezi,asa ca nu cred catrebuie sa batem moneda pe aceasta tema.daca crezi ce spun bine daca nu sa stii ca nu te obliga nimeni sa citesti.am si poze daca te intereseaza. ai fost la biserica din statiune daca da cum este amplasata ,langa ce anume.?STII NU IMI PLACE SA DAU EXPLICATII NIMANUI ASA CA TE ROG SA IEI DE BUNE TOT CEEA CE SPUN DACA VREI DACA NU .SA STII CA NU ESTE NICI O PROB.

"brezi"???
Asta e o specie de conifere?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 ian 2005 15:55 de ExoticDream

Am si eu poze (inclusiv langa biserica, in apropierea statuii lui Hercule), am fost si eu pe muntii aia care de fapt sunt dealuri si stiu si apa care trece prin statiune....Nu-i nici o problema, ti-am raspuns pentru ca m-a contrariat IP-ul....e ceva ciudat acolo....!

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

71 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online