Fetis

Pagina 1 din 1
1

rahzel

Newbie
1 mesaje

Fetis

scris pe 30 dec 2004 17:52 de rahzel

Am o atractie deosebita pentru tipe cu clitoris de dimensiuni mai mari decat cele normale.

As vrea sa cunosc daca tipe care corespund descrierii de mai sus viziteaza site-ul asta.

Va astept.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Fetis

scris pe 30 dec 2004 21:32 de ExoticDream

Am o atractie deosebita pentru tipe cu clitoris de dimensiuni mai mari decat cele normale.

As vrea sa cunosc daca tipe care corespund descrierii de mai sus viziteaza site-ul asta.

Va astept.

Poti sa astepti mult si bine daca ai impresia ca acest site este unul de rendez-vous! Aici se discuta despre sex si dragoste, se doreste a se face educatie sexuala, asa ca daca n-ai nimic de lamurit cauta un site adecvat dorintei tale fierbinti. Pa! Succes!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Zamoritu

Guest

Re: Re: Fetis

scris pe 30 dec 2004 22:40 de Zamoritu

Poti sa astepti mult si bine daca ai impresia ca acest site este unul de rendez-vous! Aici se discuta despre sex si dragoste, se doreste a se face educatie sexuala, asa ca daca n-ai nimic de lamurit cauta un site adecvat dorintei tale fierbinti. Pa! Succes!

Hai zi-mi "zau" cu limba scoasa ... daca si asta e site ....
E chat!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Fetis

scris pe 30 dec 2004 22:53 de ExoticDream

Hai zi-mi "zau" cu limba scoasa ... daca si asta e site ....
E chat!

"Z" cu limba intre dinti ca la engleza?

P.S. 24...and still counting.....(fixatia cu limba se pastreaza)!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Fetis

scris pe 31 dec 2004 15:31 de FireSoul

"Z" cu limba intre dinti ca la engleza?

P.S. 24...and still counting.....(fixatia cu limba se pastreaza)!

Stii, nu e frumos din partea ta sa urlii in toate directiile ca omu' asta are 'j de mii de nickuri. Are. Shi tu ai avut. Nu a aflat nimeni, decat cand ai vrut tu. Multi puteau sa te traga la raspundere pt. chestia asta inainte sa spui tu cine esti. Nu au facut-o. De ce? Din bun simt.
Concluzia o deduci ...

Save water! drink beer!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Fetis

scris pe 31 dec 2004 19:05 de ExoticDream

Stii, nu e frumos din partea ta sa urlii in toate directiile ca omu' asta are 'j de mii de nickuri. Are. Shi tu ai avut. Nu a aflat nimeni, decat cand ai vrut tu. Multi puteau sa te traga la raspundere pt. chestia asta inainte sa spui tu cine esti. Nu au facut-o. De ce? Din bun simt.
Concluzia o deduci ...

Interesant este ca unii sunt mai mult decat crizati cand cineva foloseste 2 (doua) nickuri, dar ii proslavesc din toate puterile pe cei care se amuza cu 50-100! Haideti sa incetam cu aberatia asta, jignirile nu-si au rostul, e complicat si n-o sa ne punem de acord in privinta motivelor pt care unii prefera sa intre aici incognito, nu pt toti viata este un joc. Eu ingrop sabia razboiului (si postez sub un nick unic de luni de zile), voi faceti cum credeti.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Fetis

scris pe 3 ian 2005 04:18 de valentine

Va astept.

Seamana asta a site de matrimoniale? si sa stii ca nu esti singuru care are acest hobby...mai sunt...uneori si mie imi plac mai mult acelea...defapt chiar mai des...
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Fetis

scris pe 3 ian 2005 07:51 de Vampyrela

Seamana asta a site de matrimoniale? si sa stii ca nu esti singuru care are acest hobby...mai sunt...uneori si mie imi plac mai mult acelea...defapt chiar mai des...

hai ca pe-asta chiar nu o stiammie de ce nu mi-ai zis?

Vampy
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

54 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online