help me

Pagina 1 din 1
1

MatEi

Newbie
1 mesaje

help me

scris pe 7 mai 2006 19:12 de MatEi

daca ejaculez in vagin iar dupa vreo 10 secunde fata merge la wc sa urineze .. poate sa duca la sarcina sau sperma este data afar odata cu urina ?
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: help me

scris pe 7 mai 2006 20:12 de Farfalla

daca ejaculez in vagin iar dupa vreo 10 secunde fata merge la wc sa urineze .. poate sa duca la sarcina sau sperma este data afar odata cu urina ?
Daca ejaculezi in vagin, ala esti ! Nu conteaza daca urineaza sau nu dupa aceea !

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 mai 2006 01:19 de ExoticDream

Avand in vedere ca indivizii aia mici si sprintari cu codita o iau in sus, urina in jos, si traiectoriile lor nu se intersecteaza, probabil ca ai de ce sa-ti faci probleme!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 8 mai 2006 03:16 de DarkAngel

Daca ai facut asta ar fi cazu sa te gandesti la niste anticonceptionale sau la pilula de a-2-a zi (daca nu e dja prea tarziu) si daca nu ai facut-o nici sa nu risti
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 8 mai 2006 03:34 de Necunoscut

"Experimentatii", sau mai bine "experimentatele" sustin ca fac sex dupa care se duc si se spala in vagin, si nu au nimic. Acum trebuie sa te gandesti asa: Merita riscul? Incearca sa folosesti prezervativul, mai ales daca fata cu care faci sex nu este prietena ta de ceva timp, incat sa o cunosti bine de tot. Daca totusi vrei sa testezi cum e fara, ia-i Postinor 2, sunt 2 pastile ce se iau dupa actul sexual, preferabil cat mai repede, dar se poate astepta pana la maxim 72 ore.

Bafta!
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 8 mai 2006 08:08 de Duduia

inca unul care mai intai face si apoi intreaba?

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 mai 2006 16:51 de Nekunoskuta

Urina nu se elimina prin vagin deci...felicitari, aveti un baietel

Nimic...
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 8 mai 2006 16:55 de bluemoon

10 sec?????????? Cata viteza!!!!!!!!! Ma tot minunez. Nu de alta dar eu dupa ce fac dragoste nu prea reusesc sa ma tin pe picioare in prima jumatate de ora. In ceea ce priveste dilema... Mai oameni buni, nu mai credeti in basme!!!!!!!! Vaginul si vezica urinara sunt doua parti ale corpului total diferite!!!

Cuget deci exist!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 mai 2006 17:55 de valentine

Asa eram si eu pe la 14 ani...aveam impresia ca pe unde bag eu bibeloul iese si urina...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: help me

scris pe 9 mai 2006 01:40 de ExoticDream

Asa eram si eu pe la 14 ani...aveam impresia ca pe unde bag eu bibeloul iese si urina...

Deh, daca profa de anatomie nu-ti facea cu ochiul..... Ia uite ce bine stai cu metaforele ("bibeloul" ), se vede ca la limba romana aveai parte de activitate sustinuta!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: help me

scris pe 9 mai 2006 02:24 de valentine

Deh, daca profa de anatomie nu-ti facea cu ochiul..... Ia uite ce bine stai cu metaforele ("bibeloul" ), se vede ca la limba romana aveai parte de activitate sustinuta!

Aveam?
La anatomie am ramas pe primul semestru si am trecut cu spaga pe al doilea...
La romana aveam o hoarca de 50 de ani care mi-a dat si media 2...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: help me

scris pe 9 mai 2006 14:44 de ExoticDream

La romana aveam o hoarca de 50 de ani care mi-a dat si media 2...

Dar hoarca aia blonda, tinerica, cu ce segment al educatiei tale prin scolile patriei se intersecteaza?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: help me

scris pe 9 mai 2006 14:46 de valentine

Dar hoarca aia blonda, tinerica, cu ce segment al educatiei tale prin scolile patriei se intersecteaza?

ssstttt
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me

scris pe 9 mai 2006 15:02 de ExoticDream

ssstttt

Stiu ca era la gradinita, voiam doar sa-ti ridic cota pe aici!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me

scris pe 9 mai 2006 15:09 de valentine

Stiu ca era la gradinita, voiam doar sa-ti ridic cota pe aici!

Saru`mana dar sunt dat si am si viitorul planuit...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me

scris pe 9 mai 2006 15:16 de ExoticDream

Saru`mana dar sunt dat si am si viitorul planuit...

Stim, stim... si ne bucuram pentru tine!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me

scris pe 9 mai 2006 15:19 de valentine

Stim, stim... si ne bucuram pentru tine!!!

Ce stii?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online