help me..

Pagina 1 din 1
1

alice

Guest

help me..

scris pe 5 mar 2006 10:34 de alice

am si eu o mica problema, dar care nu e legata de sex...sper sa ma ajutati si sa-mi dati ceva sfaturi.
nu mi-a venit menstruatia de o luna si 5 zile, iar de obicei imi vine la 3 sapt si 4 zile.nu am avut nici un contact sexual(sunt virgina), dar sunt foarte stresata in ultima vreme.am de sustinut 4 examene sambata viitoare ,si deja am dat unul ieri.Sunt destul de ingrijorata deoarece niciodata nu mi`a intarziat atat de mult...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: help me..

scris pe 5 mar 2006 10:57 de verdiuc

Poate sa fie si de 33 de zile ciclul(asa cum zici tu),dar de acum incolo ar trebui sa iti faci griji.Bine,stii ca se poate sa ramai insarcinata si virgina fiind,nu?

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

alice

Guest

Re: Re: help me..

scris pe 5 mar 2006 12:43 de alice

mai , eu nu am prieten de jumate de an si nu am avut nici un fel de treaba cu o pers de sex masulin in ultimele luni.chiar nu`mi dau seama de la c e intarzierea asta
sus

Cipi

Guest

Re: Re: Re: help me..

scris pe 5 mar 2006 12:49 de Cipi

mai , eu nu am prieten de jumate de an si nu am avut nici un fel de treaba cu o pers de sex masulin in ultimele luni.chiar nu`mi dau seama de la c e intarzierea asta
Dar cum de rezisti fara prieten?Nu vrei [Cenzurat de ExoticDream] sa facem dragoste cu pasiune? Ce faci te masturbezi?
sus

alice

Guest

Re: Re: Re: Re: help me..

scris pe 5 mar 2006 13:13 de alice

am fost foarte dezamagita de cineva si parca nici nu simt nevoia sa am pe cineva langa mine.n`ar fi problema sa gasesc , dar pur si simplu nu`mi doresc asta.
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: help me..

scris pe 5 mar 2006 13:17 de verdiuc

am fost foarte dezamagita de cineva si parca nici nu simt nevoia sa am pe cineva langa mine.n`ar fi problema sa gasesc , dar pur si simplu nu`mi doresc asta.

Nasoala situatie.Si eu sunt tot asa.Si sunt baiat,iti dai seama?

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me..

scris pe 5 mar 2006 13:28 de jannis07

uf...dada,foarte naspa.oricum incearca sa treci peste si sa nu te mai implici, ca altfel o patesti din nou.
Sunt alice.. mi`am adus aminte parola de la user

just having fun...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me..

scris pe 5 mar 2006 13:40 de verdiuc

uf...dada,foarte naspa.oricum incearca sa treci peste si sa nu te mai implici, ca altfel o patesti din nou.
Sunt alice.. mi`am adus aminte parola de la user

Faza e ca aveam pentru cine sa ma implic,doar ca...nu a mers ceva...acolo.

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: help me..

scris pe 5 mar 2006 14:57 de LonelyGirl

Nasoala situatie.Si eu sunt tot asa.Si sunt baiat,iti dai seama?

hmmmmm...tu nu esti tipul care mi-ai trimis niste mesaje personale ciudate iar cand am intrebat ce e cu ele mi-ai zis ca ai prietena de ff mult timp?

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 5 mar 2006 16:09 de verdiuc

hmmmmm...tu nu esti tipul care mi-ai trimis niste mesaje personale ciudate iar cand am intrebat ce e cu ele mi-ai zis ca ai prietena de ff mult timp?

Nu am fost eu acela.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: help me..

scris pe 6 mar 2006 15:14 de ExoticDream

Poate fi din cauza stresului. Intre timp.... a venit?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 mar 2006 18:21 de valentine

Cu vremea asta de afara...cel mai probabil e vorba de o raceala
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 6 mar 2006 19:01 de David21

asta e grandomanie

Legalize_iT_in_Ro
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 7 mar 2006 06:02 de inuendo

am si eu o mica problema, dar care nu e legata de sex...sper sa ma ajutati si sa-mi dati ceva sfaturi.
nu mi-a venit menstruatia de o luna si 5 zile, iar de obicei imi vine la 3 sapt si 4 zile.nu am avut nici un contact sexual(sunt virgina), dar sunt foarte stresata in ultima vreme.am de sustinut 4 examene sambata viitoare ,si deja am dat unul ieri.Sunt destul de ingrijorata deoarece niciodata nu mi`a intarziat atat de mult...

Pai stresul influenteaza mult ciclul, si se pare ca si lipsa de sex regulat.. nu ai de ce sa te ingrijorezi

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

secret

Guest

scris pe 7 mar 2006 09:57 de secret

nu-ti fie frik...mie mi-a intarziat 2 luni si n-am patit nimic...o sa-ti vina candva...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

59 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online