Impotenta?

Pagina 1 din 1
1

xavior

Guest

Impotenta?

scris pe 11 dec 2008 21:57 de xavior

Salut am si eu 16 ani si am vrut sa fac sex cu prietena.Dupa preludiu si cand a venit momentul penetrarii nu mi s-a mai sculat.Ce se intampla cu mine?...poate sa fie din cauza racelii?...vad ca nici acum cand ma excit numai devine asa erecta intarita cum era inainte

........astept raspunsuriel voastre...multumesc anticipat
sus

Dunno

Veteran member
197 mesaje

Re: impotenta!

scris pe 11 dec 2008 22:39 de Dunno

Salut am si eu 16 ani si am vrut sa fac sex cu prietena.Dupa preludiu si cand a venit momentul penetrarii nu mi s-a mai sculat.Ce se intampla cu mine?...poate sa fie din cauza racelii?...vad ca nici acum cand ma excit numai devine asa erecta intarita cum era inainte

In primul rand la impotenta nu ti se scoala in veci . Deci stai calm... Cauta pe google tulburari de erectie ,poate sa fie de la lipsa de experienta[v-ati intins prea mult la preludiu, poate sa fie de la prima data ,daca n-ai mai facut asta pana acum ] In principiu fazele astea sunt din cauza psihului si atat.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Impotenta?

scris pe 12 dec 2008 02:13 de ExoticDream

Subiectul tau va fi mutat la "Viata sexuala"!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Impotenta?

scris pe 12 dec 2008 08:34 de simosimina

Stai linistit ..este din cauza stressului..asa se intampla de obicei ..si priteenul meu ..a avut aceasta problema cand am facut-o prima data ..
Incearca sa nu te mai gandesti..pentru ca tocmai din cauza ca te gandesti prea mult..ea nu se scoala.. Fa o baie inainte..relaxanta..si ai sa vezi ca functioneaza..La noi a mers..si merge bine ))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online