Inceperea vietii sexuale

Pagina 1 din 1
1

Vanessababy

Junior member
25 mesaje

Inceperea vietii sexuale

scris pe 17 dec 2010 23:16 de Vanessababy

Am si eu o curiozitate...As vrea sa stiu daca este adevarata chestia cum ca daca ne incepem viata sexuala la o varsta frageda(14-15-16..ani), acest lucru va avea consecinte grave pe viitor, adica INFERTILITATE?
Daca imi puteti raspunde, v.as fi recunoscatoare.Va multumesc
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 18 dec 2010 10:41 de suchi

Am si eu o curiozitate...As vrea sa stiu daca este adevarata chestia cum ca daca ne incepem viata sexuala la o varsta frageda(14-15-16..ani), acest lucru va avea consecinte grave pe viitor, adica INFERTILITATE?

Nush,dar cunosc multa lume care si-a inceput viata sexuala la o "varsta frageda" si nu au avut probleme pe viitor,chiar deloc
Nu credeti tot ce cititi...

tot noi,dragi tovarasi
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 18 dec 2010 22:07 de drooz

nu

jhon
sus

Vanessababy

Junior member
25 mesaje

scris pe 18 dec 2010 23:02 de Vanessababy

Nush,dar cunosc multa lume care si-a inceput viata sexuala la o "varsta frageda" si nu au avut probleme pe viitor,chiar deloc
Nu credeti tot ce cititi...

Multumesc!
sus

ionutzxxx

Senior member
123 mesaje

scris pe 18 dec 2010 23:25 de ionutzxxx

nu
nu afecteaza cu nimic
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

scris pe 19 dec 2010 02:56 de andreiu21

N-are treaba una cu alta...

Nevermind!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 19 dec 2010 13:33 de Leroy

Nu afecteaza cu nimic decat ca s-ar putea sa te deranjeze faptul ca ti-ai inceput viata sexuala la 14 ani, te-a lasat prietenul cand aveai 15 ani si incepi sa-ti cauti parteneri de sex ca nu vei mai putea sta "pe uscat" sau sa nu te deranjeze faptul ca anturajul tau va banui si li se va confirma faptul ca s-ar putea sa nu mai fii virgina, asta e efectul de turma, depinde cat de mult te afecteaza...

Festina Lente !
sus

Vanessababy

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 19 dec 2010 20:00 de Vanessababy

Nu afecteaza cu nimic decat ca s-ar putea sa te deranjeze faptul ca ti-ai inceput viata sexuala la 14 ani, te-a lasat prietenul cand aveai 15 ani si incepi sa-ti cauti parteneri de sex ca nu vei mai putea sta "pe uscat" sau sa nu te deranjeze faptul ca anturajul tau va banui si li se va confirma faptul ca s-ar putea sa nu mai fii virgina, asta e efectul de turma, depinde cat de mult te afecteaza...

Lol..! Intrebarea nu are legatura directa cu mine.Am zis ca este o curiozitate de'a mea ..deci..nu mai incepe sa insirui chestii fara sens la adresa mea
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 19 dec 2010 20:58 de Rolando

Lol..! Intrebarea nu are legatura directa cu mine.Am zis ca este o curiozitate de'a mea ..deci..nu mai incepe sa insirui chestii fara sens la adresa mea
cred ca a spus ce se poate intampla in general,nu a facut referire stric la tine....si eu zic ca are dreptate

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

Vanessababy

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 19 dec 2010 23:25 de Vanessababy

cred ca a spus ce se poate intampla in general,nu a facut referire stric la tine....si eu zic ca are dreptate

Da..e bine de stiut
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 19 dec 2010 23:38 de Leroy

Am spus-o la general, pentru fete, cum tu esti fata, te incadrezi...

Voi va incepeti viata sexuala, adica voi fetele, cum ziceam mai sus, esti fata, am incercat sa nu explic la plural dat fiind faptul ca am o reprezentanta a sexului feminin aici, imi cer scuze daca par ostentativ, dar chiar nu am vrut sa fac vreo aluzie la tine...

Festina Lente !
sus

Vanessababy

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inceperea vietii sexuale

scris pe 19 dec 2010 23:40 de Vanessababy

Am spus-o la general, pentru fete, cum tu esti fata, te incadrezi...

Voi va incepeti viata sexuala, adica voi fetele, cum ziceam mai sus, esti fata, am incercat sa nu explic la plural dat fiind faptul ca am o reprezentanta a sexului feminin aici, imi cer scuze daca par ostentativ, dar chiar nu am vrut sa fac vreo aluzie la tine...

Oook..am inteles
Multumesc pt raspuns
sus

madaliiina

Senior member
117 mesaje

scris pe 21 iun 2011 23:46 de madaliiina

Mi se pare o absurditate,n-are legatura una cu alta.

"Numesc deșteaptă o femeie care sucește mințile bărbaților.Ăsta e rostu' femeilor."
sus

Vanessababy

Junior member
25 mesaje

scris pe 22 iun 2011 20:50 de Vanessababy

Mi se pare o absurditate,n-are legatura una cu alta.

Asa ziceam si eu, dar auzi fel si fel de lucruri...multumesc pt raspuns
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

48 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online