Insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

valente

Junior member
12 mesaje

Insarcinata?

scris pe 3 ian 2010 11:38 de valente

Salu . Am cunoscut o fata de ceva timp si intr-o zi cand faceam sex am inceput sa am o prob cu penisul adica ma strangea prezervativul sau cel ptn asa mi se parea ( nu stiu sigur dak se poate intampla asa ceva ... ) . Xcum dupa ce am terminat l am dat jos si ea mi a facut un sex oral ... apoi dupa 5-10 min am decis sa face iar dar de data aceasta fara ... Este cumva posibil ca ea sa ramana insarcinata? adica se poate sa fi ramas ceva pe acolo care sa declanseze o sarcina ?
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Insarcinata?

scris pe 3 ian 2010 16:04 de cherry_dream

Salu . Am cunoscut o fata de ceva timp si intr-o zi cand faceam sex am inceput sa am o prob cu penisul adica ma strangea prezervativul sau cel ptn asa mi se parea ( nu stiu sigur dak se poate intampla asa ceva ... ) . Xcum dupa ce am terminat l am dat jos si ea mi a facut un sex oral ... apoi dupa 5-10 min am decis sa face iar dar de data aceasta fara ... Este cumva posibil ca ea sa ramana insarcinata? adica se poate sa fi ramas ceva pe acolo care sa declanseze o sarcina ?

cam da..

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

mariof3

Senior member
74 mesaje

Re: Insarcinata?

scris pe 3 ian 2010 18:06 de mariof3

depinde, daca te`ai terminat in ea, sau cel putin ca sperma sa fi atins vaginul. Ar fi sanse, sa ramana insarcinata .
Sa faca un test de sarcina, dupa 10 zile de la contactul sexual, si vei vedea .
sus

valente

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 ian 2010 19:50 de valente

depinde, daca te`ai terminat in ea, sau cel putin ca sperma sa fi atins vaginul. Ar fi sanse, sa ramana insarcinata .
Sa faca un test de sarcina, dupa 10 zile de la contactul sexual, si vei vedea .
. Pai nu am terminat in ea . Prima oara am avut prez pus knd am ejaculat , l am dat jos k ma cam durea ... si am stat ptn ( cam 5 min cred ) apoi ea a facut sex oral si am inceput sa facem iar dar d data asta fara . Eu zic k nu s poate sa fi ramas dar incep sa ma indoiesc ...Asta sa intamplat ieri , sa vb cu ea sa ia o pastila anticonceptionala prev ?:-?
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 ian 2010 20:50 de cherry_dream

. Pai nu am terminat in ea . Prima oara am avut prez pus knd am ejaculat , l am dat jos k ma cam durea ... si am stat ptn ( cam 5 min cred ) apoi ea a facut sex oral si am inceput sa facem iar dar d data asta fara . Eu zic k nu s poate sa fi ramas dar incep sa ma indoiesc ...Asta sa intamplat ieri , sa vb cu ea sa ia o pastila anticonceptionala prev ?:-?

este posibil chiar si de la lichidul acela.. nu prea e bine sa ia pastila. era in perioada fertila?

sus

valente

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 ian 2010 21:24 de valente

este posibil chiar si de la lichidul acela.. nu prea e bine sa ia pastila. era in perioada fertila?
. Pai nu stiu sigur , a fost acum vreo 5 zile p stop parca nu stiu dak are vreo leg ... si dak a ramas c se poate face acand in vedere k a trecut o zi , asta sa intamplat sambata aceasta ...
sus

valente

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 ian 2010 21:41 de valente

. Pai nu stiu sigur , a fost acum vreo 5 zile p stop parca nu stiu dak are vreo leg ... si dak a ramas c se poate face acand in vedere k a trecut o zi , asta sa intamplat sambata aceasta ...
sus

dilema

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 ian 2010 22:30 de dilema

o intrebare .
daca faci sex in timp de esti pe stop , poti ramane insarcinata ?
e o urgenta. ( raspunsul, pt ca fapta sa petrecut)
sus

valente

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 4 ian 2010 09:11 de valente

o intrebare .
...
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 4 ian 2010 13:45 de cherry_dream

o intrebare .

ar fi perioada nefertila, dupa calendar, deci nu sunt sanse 100%. dar..orice e posibil cand o faci neprotejat.

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 4 ian 2010 13:47 de cherry_dream

la fel, ar fi perioada nefertila, dupa calendar, deci nu sunt sanse 100%. dar..orice e posibil.. rugati-va sa nu fi ramas, sa faca un test de sarcina dupa 2 sapt de la contact.. si nu stiu.. eu nu prea sunt de acord cu anticonceptionalele..

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 4 ian 2010 13:59 de simosimina

la fel, ar fi perioada nefertila, dupa calendar, deci nu sunt sanse 100%. dar..orice e posibil.. rugati-va sa nu fi ramas, sa faca un test de sarcina dupa 2 sapt de la contact.. si nu stiu.. eu nu prea sunt de acord cu anticonceptionalele..

testul se face la 10 zile de la contactul neprotejat, şi să nu uiţi 3 zile înainte şi 3 zile după menstruaţie nu ai cum să rămâi gravidă (valabil pentru oricare femeie din lumea asta!!!!)

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 4 ian 2010 15:49 de cherry_dream

testul se face la 10 zile de la contactul neprotejat, şi să nu uiţi 3 zile înainte şi 3 zile după menstruaţie nu ai cum să rămâi gravidă (valabil pentru oricare femeie din lumea asta!!!!)

eu am intrebat la farmacie si mi-a zis ca la 2 saptamani e valabil.

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 4 ian 2010 15:51 de simosimina

eu am intrebat la farmacie si mi-a zis ca la 2 saptamani e valabil.

farmacistele nu sunt medici
am păţit şi eu tâmpenii.
Chiar de dimineaţă am sunat să comand un vaccin...şi idioata aia nu ştia ce e ăla şi dacă îl are..deci...am sunat de două ori până l-a căutat să vadă!!! Bătute în cap sunt!!!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

valente

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 4 ian 2010 16:16 de valente

Xcum am vorbit cu ea si am cumparat pilula de a 2 a si data urma nu mai fac ... Ms de raspunsuri
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinat

scris pe 4 ian 2010 18:03 de cherry_dream

Xcum am vorbit cu ea si am cumparat pilula de a 2 a si data urma nu mai fac ... Ms de raspunsuri

cu placere.. ai grija alta data.

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 4 ian 2010 18:04 de cherry_dream

farmacistele nu sunt medici
am păţit şi eu tâmpenii.
Chiar de dimineaţă am sunat să comand un vaccin...şi idioata aia nu ştia ce e ăla şi dacă îl are..deci...am sunat de două ori până l-a căutat să vadă!!! Bătute în cap sunt!!!

a.. deci se poate si la 10 zile.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

48 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online