Insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

trixi

Guest

Insarcinata?

scris pe 3 mar 2009 21:13 de trixi

Am si eu doua probleme:
1.Am facut sex cu partenerul in data de 14 a unui ciclu , deci cam in perioada fertila , la inceput am facut-o fara prezervativ.. doar un pic 2-3 minute , timp in care a curs lichid preseminal ... si as vrea sa stiu daca totusi exista vreo sansa sa fiu insarcinata tinand cont ca ciclul mi-a venit normal...

2.Daca a ejaculat in mine sa zicem sambata seara , iar duminica mi-a venit ciclu este vreo sansa sa raman insarcinata , din cate m-am documentat eu nu se paote...

Multumesc mult de tot!!
sus

Tzuk

Junior member
12 mesaje

Re: Insarcinata?

scris pe 3 mar 2009 21:52 de Tzuk

chiar si prin lichidul preseminal poti ramane insarcinata,sunt femei care le sunt insarcinate si le vin cilcu,deci poate fi o posibilitate,da fati un test de sarcina si vezi apoi

dragostea nu moare nicio data
sus

roxanel

Junior member
49 mesaje

Re: Re: Insarcinata?

scris pe 3 mar 2009 22:14 de roxanel

prea putine sanse sa ramai...mai ales ca zici ca ti-a venit ciclul normal. si eu am facut de multe ori sex neprotejat fara sa ejaculeze in mine si nu am ramas niciodata.
sus

trixi

Guest

Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 15 mar 2009 20:28 de trixi

Buna tot eu sunt,
as vrea sa va mai intreb ceva...ciclul mi-a venit perfect normal ( la data ma refer) dar a 2-a zi a fost mai putin decat de obicei , as vrea sa stiu daca ii vre-un semn ca totusi as putea fi insarcinata ( tinand cont de faptul ca se poate sa ai ciclu si cand esti insarcinata)

si inca ceva testul de sarcina se poate face si in perioada aceasta?
in timpul ciclului ma refer...

multumesc mult
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Insarcinata?

scris pe 15 mar 2009 23:12 de simosimina

Am si eu doua probleme:
1.Am facut sex cu partenerul in data de 14 a unui ciclu , deci cam in perioada fertila , la inceput am facut-o fara prezervativ.. doar un pic 2-3 minute , timp in care a curs lichid preseminal ... si as vrea sa stiu daca totusi exista vreo sansa sa fiu insarcinata tinand cont ca ciclul mi-a venit normal...

2.Daca a ejaculat in mine sa zicem sambata seara , iar duminica mi-a venit ciclu este vreo sansa sa raman insarcinata , din cate m-am documentat eu nu se paote...

Multumesc mult de tot!!

nu ai cum sa ramai

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

scris pe 17 mar 2009 02:04 de Farfalla

Buna tot eu sunt,
as vrea sa va mai intreb ceva...ciclul mi-a venit perfect normal ( la data ma refer) dar a 2-a zi a fost mai putin decat de obicei , as vrea sa stiu daca ii vre-un semn ca totusi as putea fi insarcinata ( tinand cont de faptul ca se poate sa ai ciclu si cand esti insarcinata)

si inca ceva testul de sarcina se poate face si in perioada aceasta?
in timpul ciclului ma refer...

multumesc mult
Din moment ce ti-a venit si la data la care trebuia atunci nu ai de ce sa-ti mai faci griji. Sangerarile in sarcina extrauterina nu vin de obicei la data la care trebuie sa iti vina mentruatia si ele dureaza una sau 2 zile.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online