Intarziere menstruatie...

Pagina 1 din 1
1

Roxana89

Newbie
7 mesaje

Intarziere menstruatie...

scris pe 1 aug 2009 10:53 de Roxana89

Imi intarzie menstruatia de o saptamana.....ultima data am facut sex pe 9 iunie....mi-e venit normal pe 28 iunie...iar luna asta nimic....E posibil sa fi racit la strand sau sa fiu insarcinata....?Am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative

roxana
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Help...

scris pe 1 aug 2009 11:10 de simosimina

Imi intarzie menstruatia de o saptamana.....ultima data am facut sex pe 9 iunie....mi-e venit normal pe 28 iunie...iar luna asta nimic....E posibil sa fi racit la strand sau sa fiu insarcinata....?Am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative

daca nu a ejaculat in tine...nu ai cum sa ramai. Probabil esti racita, sau ai urmat un tratamnt cu antibiotice, sau esti foarte stresata.
Stai linistita

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Roxana89

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Help...

scris pe 1 aug 2009 11:14 de Roxana89

daca nu a ejaculat in tine...nu ai cum sa ramai. Probabil esti racita, sau ai urmat un tratamnt cu antibiotice, sau esti foarte stresata.
Stai linistita

Poi tocmai asta e ca sunt stresata rau din cauza asta...plus ca am citit chestia cu menstruatie peste sarcina....oare e posibil daca ultima a fost normala?...Oricum luni ma duc la doctor

roxana
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Help...

scris pe 1 aug 2009 11:15 de simosimina

Poi tocmai asta e ca sunt stresata rau din cauza asta...plus ca am citit chestia cu menstruatie peste sarcina....oare e posibil daca ultima a fost normala?...Oricum luni ma duc la doctor

mai dar a ejaculat sau nu in tine? daca a ejaculat poti ramane, daca nu...eu zic sa te calmezi..sa nu disperi degeaba

sus

Roxana89

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Help...

scris pe 1 aug 2009 11:20 de Roxana89

mai dar a ejaculat sau nu in tine? daca a ejaculat poti ramane, daca nu...eu zic sa te calmezi..sa nu disperi degeaba

nu a ejaculat in mine tocmai de asta ma framant atat...plus ca am toate simptomele pe care le aveam cand imi venea...numai ca nu imi vine

roxana
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Help...

scris pe 1 aug 2009 11:28 de simosimina

nu a ejaculat in mine tocmai de asta ma framant atat...plus ca am toate simptomele pe care le aveam cand imi venea...numai ca nu imi vine

nu are rost sa te duci la doctor. Pur si simplu iti intarzie, se mai intampla. Crede=ma pe cuvant ca nu esti. In maxim 4 zile o sa iti vina! Am patit si eu chestia asta de mai multe ori. Nu te mai agita degeaba.

sus

Roxana89

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help...

scris pe 1 aug 2009 11:43 de Roxana89

nu are rost sa te duci la doctor. Pur si simplu iti intarzie, se mai intampla. Crede=ma pe cuvant ca nu esti. In maxim 4 zile o sa iti vina! Am patit si eu chestia asta de mai multe ori. Nu te mai agita degeaba.

Mersi de incurajari chiar am nevoie...

roxana
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Help...

scris pe 1 aug 2009 11:46 de yony

atunci potzi sa stai linistita...
o fi din cauza racelii sau a stresului...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online