Interesant...

Pagina 1 din 1
1

andra16

Senior member
74 mesaje

Interesant...

scris pe 27 dec 2003 16:58 de andra16

care sunt prezervativele cele mai rezistente ???

Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles. - Maurice Maeterlink
sus

web1alex

Guest

Re: Interesant...

scris pe 27 dec 2003 18:46 de web1alex

Glumind ash spune ca aleae care le pui unul peste altu'! serios habar n-am! le-ai incercat pe toate?
sus

andra16

Senior member
74 mesaje

Re: Re: Interesant...

scris pe 28 dec 2003 22:48 de andra16

Glumind ash spune ca aleae care le pui unul peste altu'! serios habar n-am! le-ai incercat pe toate?

cam toate..
si stii la ce concluzie am ajuns ???
anticonceptionalele sunt sfinte ?!!!
durex-s-a supt
love plus...idem..
unele frantzusesti...indem...poi..ce naiba...

Inteligenta este capacitatea cu ajutorul careia vom intelege, pana la urma ca totul este de neinteles. - Maurice Maeterlink
sus

darklord

Senior member
127 mesaje

Re: Re: Re: Interesant...

scris pe 30 dec 2003 01:22 de darklord

cam toate..
si stii la ce concluzie am ajuns ???
anticonceptionalele sunt sfinte ?!!!
durex-s-a supt
love plus...idem..
unele frantzusesti...indem...poi..ce naiba...

da cu cine ti-o tragi mancati-as vreun cal ceva ?
A da si exista cumva anticonceptionale impotriva bolilor cu transmitere sexuala ?
Ia tata Durex e cel mai sigur.

live life, no regrets
sus

Pisoias

Senior member
103 mesaje

scris pe 30 dec 2003 05:51 de Pisoias

Ai incercat Trojan? Am auzit ca sunt unele din cele mai rezistente. In plus, conteaza si faptul daca marimea prezervativului se potriveste cu marimea penisului. Daca ultimul este prea mare pentru prezervativ, este normal sa existe probleme.

miauuuuuuuuuuuuu
sus

unknown

Guest

Re:

scris pe 30 dec 2003 09:48 de unknown

da cu cine ti-o tragi mancati-as vreun cal ceva ?

Cu andreaua.
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

Re: Re:

scris pe 1 ian 2004 16:20 de alex1

Da, chir ma intreb si eu: Ce "partide" de sex trebiue sa trageti, sa se rupa toate tipurile de prezervative! Eu nu prea as crede ca le-ai incercat pe toate. De fapt... inclin sa cred ca nu prea ai incercat multe. ncearca Durex Arrouser,( pachetul negru) alea sunt mai tari. Si mai sunt Durex ExtraSafe ( pachetul albastru. Eu zic ca nu degeaba le zicea asa.

Well... Keep on doing the right thing !
sus

xxx

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 28 apr 2004 18:28 de xxx

Da, chir ma intreb si eu: Ce "partide" de sex trebiue sa trageti, sa se rupa toate tipurile de prezervative! Eu nu prea as crede ca le-ai incercat pe toate. De fapt... inclin sa cred ca nu prea ai incercat multe. ncearca Durex Arrouser,( pachetul negru) alea sunt mai tari. Si mai sunt Durex ExtraSafe ( pachetul albastru. Eu zic ca nu degeaba le zicea asa.

alea extra safe sunt cu spermicide
sus

ELY

Junior member
22 mesaje

scris pe 28 apr 2004 19:41 de ELY

Cred ca Durex

ESTE SI MAINE O ZI.....DAR NU LASA PE MAINE CE POTZI FACE AZI...
sus

LatinSexyGuy

Veteran member
221 mesaje

scris pe 29 apr 2004 19:17 de LatinSexyGuy

Alea flaushate!!!

Nu conditia noastra ci calitatea sufletului nostru ne face fericiti
sus

xxx

Guest

scris pe 30 apr 2004 01:44 de xxx

Try SICO-merge destul de bine
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 30 apr 2004 17:16 de nemesis

"Durex BETON ARMAT" !

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 1 mai 2004 16:35 de Alinutzzza

eu cred ca problema rezistentei se pune in momentul in care vrei sa faci sex cu un elefant si ti-e frica ca o sa crape pe **** lui......de-aia sunt prezervativele facute din latex, ca sa suporte cu brio orice tip de penis.......lasand gluma la o parte, mai bine iei anticonceptionale.....

caut lumina
sus

anyahsa

Senior member
130 mesaje

scris pe 2 mai 2004 00:56 de anyahsa

eu cred ca problema rezistentei se pune in momentul in care vrei sa faci sex cu un elefant si ti-e frica ca o sa crape pe **** lui......de-aia sunt prezervativele facute din latex, ca sa suporte cu brio orice tip de penis.......lasand gluma la o parte, mai bine iei anticonceptionale.....

Nu e vorba de elefant, dar sunt de acord cu tine in privinta anticonceptionalelor. Consider ca sunt cea mai buna metoda impotriva sarcinii (nu si impotriva bolilor venerice, daca nu ai o relatie stabila, in care sa ai incredere in sanatatea partenerului). Prezervativele, chiar daca sunt din latex, se mai rup...

Well, you're either lovers or you're wanting to be lovers or you're trying not to be lovers so you can be friends, but any way you look at it, sex is always looming in the picture like a shadow, like an undertow.
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Interesant...

scris pe 2 mai 2004 12:00 de Alinutzzza

Nu e vorba de elefant, dar sunt de acord cu tine in privinta anticonceptionalelor. Consider ca sunt cea mai buna metoda impotriva sarcinii (nu si impotriva bolilor venerice, daca nu ai o relatie stabila, in care sa ai incredere in sanatatea partenerului). Prezervativele, chiar daca sunt din latex, se mai rup...

e adevarat, dar stii tu, nici anticonceptionalele nu sunt perfecte...iti deregleaza ciclul de tot uneori... eu una as alege prezervativul. nu as baga pastile in mine

caut lumina
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Re: Interesant...

scris pe 2 mai 2004 13:42 de inuendo

un mare procent din rezistenta prezervativului este dat de gradul de excitare al fetei, adica cat de lubrefiata e....

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 2 mai 2004 14:35 de Infector

Pilulele

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

anyahsa

Senior member
130 mesaje

Re: Re: Re: Re: Interesant...

scris pe 2 mai 2004 21:00 de anyahsa

e adevarat, dar stii tu, nici anticonceptionalele nu sunt perfecte...iti deregleaza ciclul de tot uneori... eu una as alege prezervativul. nu as baga pastile in mine

Depinde si de organismul fetei (zic eu). Daca te duci la un doctor competent si faci un control nu e musai sa ti se deregleze ciclul.
Iau pastile, dar nu am probleme cu stopul (recunosc ca am avut emotii prima data, dar acum totul e ok), nu m-am ingrasat etc. Singura diferenta e ca mi s-au mai marit sanii, ceea ce sincer nu ma deranjeaza (si nici pe prietenul meu).

Well, you're either lovers or you're wanting to be lovers or you're trying not to be lovers so you can be friends, but any way you look at it, sex is always looming in the picture like a shadow, like an undertow.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

85 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online