Intrebare

Pagina 1 din 1
1

smyky

Newbie
1 mesaje

Intrebare

scris pe 11 dec 2005 00:24 de smyky

Am si eu o nelamurire, o prietena care este inca virgina a luat pastila de a 2-a zi pt k prietenul ei a ejaculat pe ea, in zona inghinala adica. Eu sincer nu prea pot crede k ai cum sa ramai insarcinata daca nu exista penetrare si mai ales daca esti inca virgina. Chiar ma macina intrebarea asta pt k si eu sunt virgina si niciodata nu mi'a trecut prin cap posibilitatea asta.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Intrebare

scris pe 11 dec 2005 01:06 de nemesis

Am si eu o nelamurire, o prietena care este inca virgina a luat pastila de a 2-a zi pt k prietenul ei a ejaculat pe ea, in zona inghinala adica. Eu sincer nu prea pot crede k ai cum sa ramai insarcinata daca nu exista penetrare si mai ales daca esti inca virgina. Chiar ma macina intrebarea asta pt k si eu sunt virgina si niciodata nu mi'a trecut prin cap posibilitatea asta.

Nu, nu poti ramane insarcinata!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

cosmin14

Newbie
2 mesaje

Re: Intrebare

scris pe 11 dec 2005 15:10 de cosmin14

Pai cica daca esti virgina nu ai cum sa ramai pentru ca sperma nu ajunge la ovule. Corectati-ma daca gresesc cumva.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Intrebare

scris pe 11 dec 2005 16:10 de Nekunoskuta

Pai cica daca esti virgina nu ai cum sa ramai pentru ca sperma nu ajunge la ovule. Corectati-ma daca gresesc cumva.

Te corectam
Chiar daca este virgina o fata care are menstruatie are normal si ovulatie. Sperma poate patrunde in vagin prin micile perforatii ale himenului (un himen virgin este si el perforat) si astfel sa ajunga la ovul.

Chestia e ca sansele sunt super, foarte, tare mici.

Nimic...
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Intrebare

scris pe 11 dec 2005 16:18 de nemesis

[...] Sperma poate patrunde in vagin prin micile perforatii ale himenului (un himen virgin este si el perforat) si astfel sa ajunga la ovul.

Chestia e ca sansele sunt super, foarte, tare mici.

1) Pluralul este... aiurea. Exista doar "un singur orificii"...
2) Ce-i aia "un himen vagin" care "este si el perforat"?
3) Gradele de comparatie... este tare, foarte, super complicate pentru tine, asa-i? :/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Intrebare

scris pe 11 dec 2005 16:27 de Nekunoskuta

1) Pluralul este... aiurea. Exista doar "un singur orificii"...
2) Ce-i aia "un himen vagin" care "este si el perforat"?
3) Gradele de comparatie... este tare, foarte, super complicate pentru tine, asa-i? :/

Cred ca inca traiesc cu impresia, proasta ce-i drept, ca sunt pe un forum despre SEX.

Ai marele "har" de a alunga userii...bafta si pe viitor.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online