Intrebare...

Pagina 1 din 1
1

Un baiat

Guest

Intrebare...

scris pe 13 iul 2005 00:19 de Un baiat

Ce sanse sunt ca prietena mea sa fi ramas insarcinata din simplu fapt ca m-am jucat cu degetele in vaginul ei dupa ce am atins sperma?
sus

nemesis

Guest

Re: Intrebare...

scris pe 13 iul 2005 03:00 de nemesis

Ce sanse sunt ca prietena mea sa fi ramas insarcinata din simplu fapt ca m-am jucat cu degetele in vaginul ei dupa ce am atins sperma?

Unii chiar sunt de neinteles! Mai intai fak si dupa isi pun problema...
Sunt eu tampit sau ceva nu e bine cu ei?

Sanse sunt, dar sunt mici... :/
sus

Un baiat

Guest

Re: Re: Intrebare...

scris pe 13 iul 2005 03:05 de Un baiat

Unii chiar sunt de neinteles! Mai intai fak si dupa isi pun problema...
Sunt eu tampit sau ceva nu e bine cu ei?

Sanse sunt, dar sunt mici... :/

Mersi nemesis, intrebarea era pt. prietena mea care e nelinistita.
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Intrebare...

scris pe 13 iul 2005 11:02 de Wanted

Probabil ea este cea care a pus si subiectue"cam aiurea...dar posibil" (cred ca asa era... ) :P
Oricum repet raspunsul:
NU.. nu se poate. Sperma nu rezista contactului cu aerul. Deci daca a ajuns pe deget inseamna ca a intrat in contact cu aerul si ..."a murit". Daca vfrei sa te convingi:
www.sexualhealth.com/question.php?Action=read&question_id=1304&channel=14&topic=84

Carpe diem
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Intrebare...

scris pe 13 iul 2005 12:13 de Nekunoskuta

Mersi nemesis, intrebarea era pt. prietena mea care e nelinistita.

Nu erai si tu nelinistit, de ce numai ea?:/
Sanse sunt mici, aproape inexistente.

Nimic...
sus

Un baiat

Guest

Re: Re: Re: Re: Intrebare...

scris pe 13 iul 2005 12:28 de Un baiat

Nu erai si tu nelinistit, de ce numai ea?:/
Sanse sunt mici, aproape inexistente.

Sincer sa fiu, si eu eram nelinistit .

Multumesc pentru raspunsuri.
sus

lol

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare...

scris pe 15 iul 2005 10:59 de lol

am si eu o intrebare prietena ta era epilata inghinal (total) ??? sau t jucai in padure glumeam
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Intrebare...

scris pe 16 iul 2005 01:53 de SORIN28

Oricum repet raspunsul:
NU.. nu se poate. Sperma nu rezista contactului cu aerul. Deci daca a ajuns pe deget inseamna ca a intrat in contact cu aerul si ..."a murit"

Esti tare, adica daca ejaculez in partenera si prinde putin aer gata s-au dus naibii copii ?! Deci totul trebuie sa fie etans. Pacat ca nu pot sa-ti arat cat de mult radEsti tare

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Intrebare...

scris pe 17 iul 2005 23:49 de Wanted

Esti tare, adica daca ejaculez in partenera si prinde putin aer gata s-au dus naibii copii ?! Deci totul trebuie sa fie etans. Pacat ca nu pot sa-ti arat cat de mult radEsti tare

Inainte sa razi ar trebui sa te documentezi. AI incercat sa citesti ceea ce era pe site-ul pe care l-am dat? DAca nu l-ai accesta uite un paragraf...daca ai nevoie de traducere sa ma anunti :
" Sperm is not that powerful or can not go though materials. Sperm is very fragile, dies quickly upon contact with the air" .
Acum ai inteles sau inca mai razi? Apropo... raspusul era dat de cineva avizat...
Iar faza cu
"daca ejaculez in partenera si prinde putin aer gata s-au dus naibii copii ?!" este absurda... gandeste putin inainte de a pune astfel de intrebari...

Carpe diem
sus

SORIN28

Guest

Re: Re: Re: Re: Intrebare...

scris pe 18 iul 2005 08:01 de SORIN28

Inainte sa razi ar trebui sa te documentezi. AI incercat sa citesti ceea ce era pe site-ul pe care l-am dat? DAca nu l-ai accesta uite un paragraf...daca ai nevoie de traducere sa ma anunti :
" Sperm is not that powerful or can not go though materials. Sperm is very fragile, dies quickly upon contact with the air" .
Acum ai inteles sau inca mai razi? Apropo... raspusul era dat de cineva avizat...
Iar faza cu
"daca ejaculez in partenera si prinde putin aer gata s-au dus naibii copii ?!" este absurda... gandeste putin inainte de a pune astfel de intrebari...

,moare repede dar nu inseamna ca instantaneu. Deci sunt sanse de o sarcina asa ca rad in continuare
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online