La ginecolog......

Pagina 1 din 1
1

eu209202

Junior member
12 mesaje

La ginecolog......

scris pe 23 mar 2009 10:55 de eu209202

am s eu o intrebare ..... dk te duce unul din parinti la ginecolog .....acesta ii spune dk mai ejti sau nu virgina / ?

-
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: ginecolog......

scris pe 23 mar 2009 11:07 de pacpac

am s eu o intrebare ..... dk te duce unul din parinti la ginecolog .....acesta ii spune dk mai ejti sau nu virgina / ?

da.incearca sa vb cu el poate nu le spune

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

eu209202

Junior member
12 mesaje

ginecolog

scris pe 23 mar 2009 11:19 de eu209202

o sa incerc sa vorbesc sa vad ce zice ... :| dar ar putea sa ma inteleaga s sa nu le spuna ?:|

-
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: ginecolog

scris pe 23 mar 2009 11:22 de pacpac

o sa incerc sa vorbesc sa vad ce zice ... :| dar ar putea sa ma inteleaga s sa nu le spuna ?:|

pai ai tai de ce te duc?sa vada daca mai esti virgina sau cu alta problema?

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

eu209202

Junior member
12 mesaje

ginecolog

scris pe 23 mar 2009 11:42 de eu209202

da vor sa ma duca sa vada dk mai sunt virgina ) s din ce am auzit de la alte prietene unii ginecologi nu le zic la parintzii dar totusi mie frik :-S

-
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 23 mar 2009 11:45 de Incepator

da vor sa ma duca sa vada dk mai sunt virgina ) s din ce am auzit de la alte prietene unii ginecologi nu le zic la parintzii dar totusi mie frik :-S

Grea problema...

Intreaba de prietenile tale...ce ginecolog le-a scos si pe ele din bucluc si mergi si tu :> .

Mai bine vorbeste cu ai tai nu e greu ....Tot trebuie sa afle ...la un moment dat ...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

eu209202

Junior member
12 mesaje

ginecolog

scris pe 23 mar 2009 11:49 de eu209202

da or sa afle la un moment dat dar mi-a spus dinainte k nu sunt de acord q asa ceva .... s stiu k nu vor fi de acord dk vor afla k varsta mea am facut asa ceva .... asta e problema

-
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 23 mar 2009 11:53 de pacpac

da or sa afle la un moment dat dar mi-a spus dinainte k nu sunt de acord q asa ceva .... s stiu k nu vor fi de acord dk vor afla k varsta mea am facut asa ceva .... asta e problema

pai cati ani?

sus

eu209202

Junior member
12 mesaje

ginecolog

scris pe 23 mar 2009 11:56 de eu209202

15 ani aprope 16 ) s nici eu dk as fi parinte nu mi s-ar parea normal 8-| s din kuza asta nu am cum sa le spun...:|

-
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 23 mar 2009 11:59 de Incepator

15 ani aprope 16 ) s nici eu dk as fi parinte nu mi s-ar parea normal 8-| s din kuza asta nu am cum sa le spun...:|

Joci ultima carte cu ginecologul....sper sa ai o mana buna !

Nu ai ce pati,,,doar o morala....

Zambeste, poate fi si mai rau !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 23 mar 2009 12:03 de pacpac

da,roaga-te ca ginecologul sa fie de treaba si sa nu le spuna.oricum daca mai aduc ai tai vb de ginecolog,zici si tu "mergem,dar dati bani degeaba ca n-are ce sa va zica"))

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: ginecolog

scris pe 23 mar 2009 13:12 de vladbodan

da multi copii sunteti incompetenti ...

PARINTII VA DUC LA GINECOLOG CA SA VADA DACA SUNTETI SANATOSI CA LE PASA DE RELATIA VOASTRA SEXUALA PE VIITOR, toantelor, aveti impresia ca la parinti le trece prin cap sa se intrebe daca fica lor de 13 ani mai e virgina? doamne fereste, atata stiti si voi

ginecolog = daca mai e virgina sau nu

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: ginecolog

scris pe 23 mar 2009 17:59 de Farfalla

PARINTII VA DUC LA GINECOLOG CA SA VADA DACA SUNTETI SANATOSI CA LE PASA DE RELATIA VOASTRA SEXUALA PE VIITOR, toantelor, aveti impresia ca la parinti le trece prin cap sa se intrebe daca fica lor de 13 ani mai e virgina? doamne fereste, atata stiti si voi

In fond si la urma urmei e viata lor intima. Parintilor nu ar trebui sa le pese daca si-o trag sau nu. Orice fata care e cu capul pe umeri , o data ce si-a inceput viata sexuala ar trebui sa faca o vizita la ginecolog pentru contraceptie,boli etc. Mi se pare super aiurea ca sa te duca parintele la ginecolog sa vada daca mai esti virgina. Deci parintele nu are cum sa intre cu tine cand " te cracanezi ", asa ca vorbesti cu doctorul si ii explici cum sta treaba.

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: ginecolog

scris pe 23 mar 2009 18:29 de pacpac

la ce draq sari asa ca ars si o faci toanta degeaba?daca citesti atent a si specificat fata ca pt asta se duc cu ea la ginecolog -SA VADA DACA MAI ESTE VIRGINA,nu pt sanatatea ei,adica pe parintii ei ii f...e grija daca s-a f..t ea sau nu si pun pariu ca educatie sexula facuta copilui canci canci canci.

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: ginecolog......

scris pe 23 mar 2009 19:54 de vladbodan

spune-mi si mie domnule pacpac unde specifica domnisoara daca neaparat pentru asta o duc parinti ei?

ea stie doar ca parinti o duc la ginecolog... fac pariu ca nici nu stie pentru ce altceva se mai duce lumea la ginecolog

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

eu209202

Guest

Re: Re: ginecolog......

scris pe 23 mar 2009 21:10 de eu209202

....ma duc la ginecolog cu scopu de a vedea d sunt sau nu virgina ...dk am pus intrebarea le spune dk ejti sau nu virgina .... era de inteles k asta e motivu pentru care ma duc 8-|
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: ginecolog......

scris pe 23 mar 2009 23:24 de Incepator

....ma duc la ginecolog cu scopu de a vedea d sunt sau nu virgina ...dk am pus intrebarea le spune dk ejti sau nu virgina .... era de inteles k asta e motivu pentru care ma duc 8-|

Nu stiu cum evdeti voi problema asta .

Haideti sa facem o analogie ..
E ca si cum ti-ai duce bolidul de curse la service sa ii faci revizia .
Cam asta e ....

O sa fii tu cu ginecologul....inainte de a te dezbraca.....vorbesti cu el ...sincer si deschis...dar incet sa nu auda mama..ii explici....si daca va fi bun te va intelege.... .

Te asteptam cu gesti

Succes
O floare

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: ginecolog......

scris pe 24 mar 2009 09:07 de pacpac

spune-mi si mie domnule pacpac unde specifica domnisoara daca neaparat pentru asta o duc parinti ei?

ea stie doar ca parinti o duc la ginecolog... fac pariu ca nici nu stie pentru ce altceva se mai duce lumea la ginecolog

vezi al 3-lea post al ei si da-ti 2 palme )))

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: ginecolog......

scris pe 24 mar 2009 09:40 de Incepator

Nu stiu cum evdeti voi problema asta .

Haideti sa facem o analogie ..
E ca si cum ti-ai duce bolidul de curse la service sa ii faci revizia .
Cam asta e ....

O sa fii tu cu ginecologul....inainte de a te dezbraca.....vorbesti cu el ...sincer si deschis...dar incet sa nu auda mama..ii explici....si daca va fi bun te va intelege.... .

Te asteptam cu gesti

Succes
O floare

Ce alcoolist e asta :-" ..

Edit : evdeti=vedeti
gesti=vesti

Uffffffffff

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: ginecolog......

scris pe 24 mar 2009 15:00 de vladbodan

vezi al 3-lea post al ei si da-ti 2 palme )))

atunci imi cer scuze, am crezut ca e genul de topic unde autorul a postat odata si a uitat sa mai treaca pe aici

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

vladydana

Senior member
58 mesaje

Re: Re: Re: Re: ginecolog......

scris pe 26 mar 2009 12:18 de vladydana

atunci imi cer scuze, am crezut ca e genul de topic unde autorul a postat odata si a uitat sa mai treaca pe aici
buna eu sunt noua intrata si nu mi se pare un lucru bun sa te oblige sa mergi la un ginecolog doar ai 15 sau 16 ani si poti sa le spui k o sa mergeti atunci cand crezi tu k e nevoie,eu mi-am inceput viata sexuala dupa ce am inplinit 18 ani la cateva luni si niciodata ai mei nu au zis k sa merg la ginecolog si cu ei langa mine.si la consultatie poate intra oricine si asta depinde de doctor dak permite.pupici si mult noroc

tatulica elena daniela
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ginecolog......

scris pe 26 mar 2009 13:40 de pacpac

buna eu sunt noua intrata si nu mi se pare un lucru bun sa te oblige sa mergi la un ginecolog doar ai 15 sau 16 ani si poti sa le spui k o sa mergeti atunci cand crezi tu k e nevoie,eu mi-am inceput viata sexuala dupa ce am inplinit 18 ani la cateva luni si niciodata ai mei nu au zis k sa merg la ginecolog si cu ei langa mine.si la consultatie poate intra oricine si asta depinde de doctor dak permite.pupici si mult noroc

depinde si de conceptiile parintilor,de anturajul fetei...

sus

veraoc

Senior member
101 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ginecolog......

scris pe 26 mar 2009 15:19 de veraoc

Parerea mea este ca in cazul in care ai un prieten stabil , de un timp mai..."indelungat" ( cel putin jumatate de an ) , pe care parintii tai il cunosc,impotriva caruia nu au nimic, care te iubeste si te respecta(si ei stiu asta) ...nu va fi o mare problema daca vor afla ca ti-ai inceput viata sexuala. ( de o morala tot nu scapi , dar se mai amelioreaza gravitatea situatiei )
In cazul in care nu este asa , iti doresc succes in discutia cu ginecologul . Din cate stiu eu , in mod normal NU ii este permis sa le spuna parintilor daca fata lor si-a inceput viata sexuala . Sa speram ca vei da peste un om care tine la etica meseriei sale! Bafta
sus

mikinz

Senior member
94 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ginecolog......

scris pe 26 mar 2009 19:54 de mikinz

parerea mea e sa verifici terenul inainte. nu te duci asa si vorbesti atunci. te duci dinainte, afli una-alta.

am avut o prietena in aceasi situatie. s-a dus la doctor, a vb cu el, l-a si platit (nu mai stiu cat a dat) si i-a dat kilometrajul inapoi. Cand a venit cu parinti a scos.o cu 0 km la bord.

Noroc.

"Ironia este felul cel mai rafinat de a expune defectele altora. Dar nu toata lumea are talentul de a manui o treaba atat de gingasa si dificila." (John Locke)
sus

vladydana

Senior member
58 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ginecolog......

scris pe 28 mar 2009 10:20 de vladydana

parerea mea e sa verifici terenul inainte. nu te duci asa si vorbesti atunci. te duci dinainte, afli una-alta.

am avut o prietena in aceasi situatie. s-a dus la doctor, a vb cu el, l-a si platit (nu mai stiu cat a dat) si i-a dat kilometrajul inapoi. Cand a venit cu parinti a scos.o cu 0 km la bord.

Noroc.

da ai dreptate pacpac dar totusi nu poti sa-ti obligi copilul sa mearga neaparat la ginecolog sa vezi dak e sau nu virgina,dak ea nu vrea sa mearga ce faci o iei taras de par

tatulica elena daniela
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online