MARIREA PENISULUI

Pagina 1 din 1
1

owen

Newbie
2 mesaje

MARIREA PENISULUI

scris pe 4 aug 2007 16:59 de owen

Salutari,intotdeauna am fost curios daca acele manuale pentru "marirea penisului" sunt pe bune sau nu. Un astfel de manual e de vanzare si pe site-ul Penis.ro si are o prezentare haioasa..Desigur as fi incantat sa aflu ca unele tehnici prezentate chiar duc la o marire ireversibila si nu as fi singuru incantat ... Va rog daca cunoasteti persoane sau ati auzit discutii sau ati incercat chiar voi spuneti-mi si mie va rog mult daca kiar functioneaza acele manuale ... demult ma framanta problema asta MERSI MULT
sus

owen

Newbie
2 mesaje

Re: MARIREA PENISULUI

scris pe 4 aug 2007 17:01 de owen

asta ar fi si linkul : http://penis.ro/manual.php

astept raspunsuri
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

Re: Re: MARIREA PENISULUI

scris pe 4 aug 2007 21:43 de nypd

wei baiete, ce-i cu preocuparile astea?
ai o prietena care nu-i multumita de "dotarile" tale?
asa te inteleg, altfel nu vad logica
din ce stiu is niste porcarii "manualele" astea.
dar daca vrei neaparat sa studiezi, eu nu te opresc

OLE, OLE SA BATA CFR- ANDONE DEMISIA
sus

Diana

Guest

scris pe 27 aug 2007 22:26 de Diana

Salutari,intotdeauna am fost curios daca acele manuale pentru "marirea penisului" sunt pe bune sau nu. Un astfel de manual e de vanzare si pe site-ul Penis.ro si are o prezentare haioasa..Desigur as fi incantat sa aflu ca unele tehnici prezentate chiar duc la o marire ireversibila si nu as fi singuru incantat ... Va rog daca cunoasteti persoane sau ati auzit discutii sau ati incercat chiar voi spuneti-mi si mie va rog mult daca kiar functioneaza acele manuale ... demult ma framanta problema asta MERSI MULT

dak as fi baiat nu mas risca sa ma iau dupa un manualu ala...exista metode medicale de marire dar dak dau gres..sa dus cu viata ta o sa te lase nevasta si o sa ramai si cu sechele...si un sfat: sunt fete in lumea asta care nu vor decat sa fie satisfacute...nu sa simta cum ajunge penisul pana in stomac (hai sa nu exagerez) o prietena adevarata no sa aiba pretentia asta de la tine, important e dak stii sa satisfaci
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 28 aug 2007 20:45 de alin4alin

treci peste asta, nu vad cum ar putea fi marit folosind metode artificiale (cu exceptia anumitor operatii probabil)

carti, creme, pastile, pompe si tot ce mai e sunt doar metode de a imbogati producatorii pe nedrept si nu trebuie sa le folosesti ca sa iti dai seama de asta, trebuie doar sa gandesti.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

67 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online