Nu se rupe frenulul

Pagina 1 din 1
1

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Nu se rupe frenulul

scris pe 9 dec 2008 13:53 de cooLZero

Deci ... am o experienta sexuala de peste 2 ani am facuto de multe ori cu diferite fete, ba chiar am si dezvirginat si .. deloc nimic .. o sa scap de el vreodata )) ?

Mai bine taci,sa creada lumea ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii !!!
sus

Listener

Veteran member
346 mesaje

Re: Nu se rupe frenulul

scris pe 9 dec 2008 22:47 de Listener

Deci ... am o experienta sexuala de peste 2 ani am facuto de multe ori cu diferite fete, ba chiar am si dezvirginat si .. deloc nimic .. o sa scap de el vreodata )) ?

Categoric nu (numai fetele au un semn al virginitatii) exista in unele cazuri la unii baieti cand acest preput din genetica este mai stans si la o masturbare sanatoasa sau contact sexual se intinde producand sange ..asta se intampla la unii asa ca daca ai facut ce ai facut ...nu-ti mai fa probleme

Intreabari si solutii...
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Re: Re: Nu se rupe frenulul

scris pe 10 dec 2008 00:07 de cooLZero

Categoric nu (numai fetele au un semn al virginitatii) exista in unele cazuri la unii baieti cand acest preput din genetica este mai stans si la o masturbare sanatoasa sau contact sexual se intinde producand sange ..asta se intampla la unii asa ca daca ai facut ce ai facut ...nu-ti mai fa probleme

Odata chiar s-a rupt umpicut da nu detot :P da in orice caz mai uitat la cateva filme 3x si majoritatea nul mai au .. si ma simteam in plus ))

Mai bine taci,sa creada lumea ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii !!!
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Odata chiar s-a rupt umpicut da nu detot :P da in orice caz mai uitat la cateva filme 3x si majoritatea nul mai au .. si ma simteam in plus ))

sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

ma refer la categoria "barbati "

sus

Listener

Veteran member
346 mesaje

Re: Re: Re: Nu se rupe frenulul

scris pe 10 dec 2008 00:36 de Listener

da s-a intins si la extremitati se rupe sau mai corect fisureaza ...esti acel caz in care nu a pus mana des inainte sa ti se rupa te pisca daca puneai mana sau faceai miscari pe cap??
sau corona??
oricine are acel frau tine pielea ...trebuie sa faci circumcizie si automat i-ti taie acel frau.dar in mare se intinde si ca la tine in unele cazuri se mai fisureaza si la o adica nu se mai vede (fiind foarte intins)DAR FRAUL IN NICI UN CAZ NU DISPARE INDIFERENT CA PUI O FEMEIE DE 500 de kg aruncata de la un m (aberez)cu anusul sau un vagin foarte mic si strans cu o stramptoare foarte puternica si sa fie in cadere intr-o pozitie care sa stranga si mai tare .. ti se fractureaza penisul dar fraul(ata) o sa vezi ca tot acolo o sa fie ..

Intreabari si solutii...
sus

Listener

Veteran member
346 mesaje

Re: Re: Re: Nu se rupe frenulul

scris pe 10 dec 2008 00:40 de Listener

Si la masturbare ti-l poti intinde si eventual fisura ca sa ai un o "dezvirginare" mult mai buna decat un contact sexual deoarece tragi mai bine decat un vagin care produce o mica strangere si frecare in fine acuma si in functie de ce vagin interiorul ce e drept se dilata si contracta ca la penis (ca un muschi) dar mai e chestia ca la o adica aluneca si ajungi numai la frecare asa ca stai calm ca aia care zic ca si-o rup sa le zici sa ti-o arate daca o au rupta eu zic ca au luat cutitul de bucatarie si l-au taiat desi e greu si asa(automolestare de spital nu au scapat) ) :P ...

Intreabari si solutii...
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Re: Re: Re: Re: Nu se rupe frenulul

scris pe 10 dec 2008 16:01 de cooLZero

Si la masturbare ti-l poti intinde si eventual fisura ca sa ai un o "dezvirginare" mult mai buna decat un contact sexual deoarece tragi mai bine decat un vagin care produce o mica strangere si frecare in fine acuma si in functie de ce vagin interiorul ce e drept se dilata si contracta ca la penis (ca un muschi) dar mai e chestia ca la o adica aluneca si ajungi numai la frecare asa ca stai calm ca aia care zic ca si-o rup sa le zici sa ti-o arate daca o au rupta eu zic ca au luat cutitul de bucatarie si l-au taiat desi e greu si asa(automolestare de spital nu au scapat) ) :P ...

In fine da curge sange? ))

sus

Listener

Veteran member
346 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nu se rupe frenulul

scris pe 11 dec 2008 19:56 de Listener

In fine da curge sange? ))

Am zis mai sus da...in cazul UNORA majoritatea stintific studiat o freaka si la 7 6 anisori de curiozitate eventula 8 9
deja la 12 11 "oare ce iese pe langa pipi" ) dar daca aceste curiozitati nu sunt la varstele acelea ci de la 15 in unele cazuri 18 19 20 ani atunci e sensibila situtia chiar si pentru masturbare...smecheria este ca daca faci macar 3 ejaculari una dupa alta din masturbare la sex nu ai probleme

Intreabari si solutii...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online