o intrebare....

Pagina 1 din 1
1

jannis07

Senior member
50 mesaje

o intrebare....

scris pe 27 iul 2005 22:40 de jannis07

e adevarat ca la femeile insarcinate apare o lubrefiere permanenta a vaginului?...poate fi numai chestia asta un posibil semn care sa arate o sarcina?(fata respectiva a avut menstruatie, dupa ce a luat pilula de a doua zi)
ma gandeam ca poate aceasta lubrefiere apare din cauza unei tulburari hormonale aparute in urma luarii pilulei,dar nu sunt sigura.so need your help

just having fun...
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: o intrebare....

scris pe 27 iul 2005 22:52 de Wanted

e adevarat ca la femeile insarcinate apare o lubrefiere permanenta a vaginului?...poate fi numai chestia asta un posibil semn care sa arate o sarcina?(fata respectiva a avut menstruatie, dupa ce a luat pilula de a doua zi)
ma gandeam ca poate aceasta lubrefiere apare din cauza unei tulburari hormonale aparute in urma luarii pilulei,dar nu sunt sigura.so need your help

E tot pt fata care a auzit de menstruatii chiar cand esti insarciana? Inca nu s-a lamurit?
Eu una nu am mai auzit ca atunci ca la o sarcina apare si o lubrifiere permanenta a vaginului.
Sa aibe grija si sa nu incurce aceasta lubrifiere cu vreo secretie vaginala care ar putea indica o infectie...
Sa isi faca un test de sarcina si sa se linisteasca....!!!

Carpe diem
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: o intrebare....

scris pe 27 iul 2005 22:54 de Wanted

Daca a luat postinor... i-a venit si menstruatia???? ce mai vrea... Trebuie sa sa mai linisteasca putin.... Si sa isi faca testul ala ca sa scape de atat stres!!

Carpe diem
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

Re: Re: o intrebare....

scris pe 27 iul 2005 22:58 de jannis07

crede-ma ca maine ii cumpar chiar eu testul.parca sunt mai stresata decat ea,si nu-mi dau seama de ce.oricum va multumesc celor care ati raspuns si m-ati (ati)ajutat-(o).totul e sa scape de obsesie...)))ca de nu in loc de ginecolog ii fac o programare la psihiatru...

just having fun...
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: o intrebare....

scris pe 27 iul 2005 23:04 de Wanted

Cumparati testul ala daca mai sta mult o sa inceapa sa simta si ca se misca ceva in burtica

Carpe diem
sus

jannis07

Senior member
50 mesaje

Re: Re: Re: Re: o intrebare....

scris pe 27 iul 2005 23:13 de jannis07

chiar ma gandeam la asta azi...))...faza tare a fost ca eu eram in seara asta cu ea in oras si a vorbit la telefon cu prietenul ei.el e la bucuresti ca are admitere, si tot o intreba baiatul cum se simte ,daca si`a facut testul, daca i`a venit...si asta alt disperat))

just having fun...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare....

scris pe 28 iul 2005 00:45 de SORIN28

chiar ma gandeam la asta azi...))...faza tare a fost ca eu eram in seara asta cu ea in oras si a vorbit la telefon cu prietenul ei.el e la bucuresti ca are admitere, si tot o intreba baiatul cum se simte ,daca si`a facut testul, daca i`a venit...si asta alt disperat))

Si daca ar fi insarcinata, care ar fi problema?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare....

scris pe 28 iul 2005 01:06 de Wanted

Si daca ar fi insarcinata, care ar fi problema?!

Huh.,cred ca o sarcina la varsta de 18 ani (sau undeva pe aici ) este o problema.. Exista si avortul, dar nu cred ca este ushor sa treci prin asa ceva, pot exista si efecte secundare care sa apara pe parcurs. In plus, sunt persoane care nu ar face avort, din motive pur religioase...

Better safe than sorry

Carpe diem
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare....

scris pe 28 iul 2005 01:12 de SORIN28

Huh.,cred ca o sarcina la varsta de 18 ani (sau undeva pe aici ) este o problema.. Exista si avortul, dar nu cred ca este ushor sa treci prin asa ceva, pot exista si efecte secundare care sa apara pe parcurs. In plus, sunt persoane care nu ar face avort, din motive pur religioase...

Better safe than sorry
da, cam ai dreptate dar stau si ma intreb daca au fost in stare sa se f... de ce nu ar fi in stare sa creasca si un copil ?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o intrebare....

scris pe 28 iul 2005 02:08 de Wanted

da, cam ai dreptate dar stau si ma intreb daca au fost in stare sa se f... de ce nu ar fi in stare sa creasca si un copil ?!

E ushor sa faci sex/dragoste... ce-o fi fost, dar pt un copil e nevoie de mai mult decat de 2 organe reproducatoare care sa se intalnesca

Carpe diem
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online