Oare sunt insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

ankyss

Newbie
2 mesaje

Oare sunt insarcinata?

scris pe 1 iun 2010 19:17 de ankyss

buna...
am o problema care ma nelinisteste foarte tare...in fiecare luna ciclul imi vine pe 10...luna asta pe 22 am facut sex neprotejat cu prietenul meu si si-a dat drumul in mine... este posibil sa fiu insarcinata?am catutat si pe alte site-uri dar parerile sunt impartite nu sunt 2 raspunsuri la fel...sincer mi-ar placea sa am un bebe si daca se va intampla sa fie nu voi renunta la el pt nimic in lume...help me please!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Oare sunt insarcinata?

scris pe 2 iun 2010 01:05 de ExoticDream

buna...
am o problema care ma nelinisteste foarte tare...in fiecare luna ciclul imi vine pe 10...luna asta pe 22 am facut sex neprotejat cu prietenul meu si si-a dat drumul in mine... este posibil sa fiu insarcinata?am catutat si pe alte site-uri dar parerile sunt impartite nu sunt 2 raspunsuri la fel...sincer mi-ar placea sa am un bebe si daca se va intampla sa fie nu voi renunta la el pt nimic in lume...help me please!

Calculeaza-ti perioada fertila, asteapta data de 10 sau fa un test de sarcina dupa 5 iunie...

P.S. Vezi ca iti voi muta subiectul la "Viata sexuala"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 3 iun 2010 00:38 de Danny_DaBoss

buna...

da, este posibil.
sus

ankyss

Newbie
2 mesaje

scris pe 3 iun 2010 12:03 de ankyss

am uitat sa precizez... ma dor sanii foarte tare si sunt mai mari ca de obicei...mai ales sfarcurile sunt foarte sensibile si am dureri de burta ca inainte de CM...
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Oare sunt insarcinata?

scris pe 3 iun 2010 12:23 de basturk

am uitat sa precizez... ma dor sanii foarte tare si sunt mai mari ca de obicei...mai ales sfarcurile sunt foarte sensibile si am dureri de burta ca inainte de CM...

iti vine, nimic altceva.sau crezi ca sanii iti cresc in prima luna de sarcina?fa un test barza, oricand.

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online