Oare sunt insarcinata??

Pagina 1 din 1
1

intrebari

Junior member
20 mesaje

Oare sunt insarcinata??

scris pe 8 aug 2009 12:03 de intrebari

eram q pr meu...am "facut-o" prima data q prez si dupa vreo 10-15 min..am incercat fara prez..dar asta a durat vreo 6-7 secunde...ne era teama sa nu raman...el in urma primului contact sexual se stersese de 2 ori..am spsu asta k mi-a zis cnv k putea sa ii ramana p canalul ala spermatozoizi..asa..mie trebuia sa imi vina p 5...adik...de obicei..eu nu am menstruatia regulata...luna trecuta mi-a vnt p 5...luna asta nu mi-a vnt p 5..si nici azi...credeti kmva k as putea fi insarcinata???...si chestia e k nici azi nu mi-a vnt..deja stm in 8...

aaaa
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: oare sunt insarcinata??

scris pe 8 aug 2009 12:06 de simosimina

eram q pr meu...am "facut-o" prima data q prez si dupa vreo 10-15 min..am incercat fara prez..dar asta a durat vreo 6-7 secunde...ne era teama sa nu raman...el in urma primului contact sexual se stersese de 2 ori..am spsu asta k mi-a zis cnv k putea sa ii ramana p canalul ala spermatozoizi..asa..mie trebuia sa imi vina p 5...adik...de obicei..eu nu am menstruatia regulata...luna trecuta mi-a vnt p 5...luna asta nu mi-a vnt p 5..si nici azi...credeti kmva k as putea fi insarcinata???...si chestia e k nici azi nu mi-a vnt..deja stm in 8...

Fa un test de sarcina sa te lamuresti. Eu nu cred ca ai ramas, mai ales ca ai spus ca ai menstruatia neregulata..si ai facut`o 6 secunde fara... Fa un test ca sa nu mai stai stresata..pentru ca si stresul contribuie la intarzierea menstruatiei

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: oare sunt insarcinata??

scris pe 8 aug 2009 13:16 de sweetgirl16

Fa un test de sarcina sa te lamuresti. Eu nu cred ca ai ramas, mai ales ca ai spus ca ai menstruatia neregulata..si ai facut`o 6 secunde fara... Fa un test ca sa nu mai stai stresata..pentru ca si stresul contribuie la intarzierea menstruatiei
nu cred ca ai ramas

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: oare sunt insarcinata??

scris pe 8 aug 2009 13:28 de Guest

la voi e scumpe prezervativele?
sus

intrebari

Guest

Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata??

scris pe 8 aug 2009 15:09 de intrebari

la voi e scumpe prezervativele?

invata lb romana...."prezervativele e scumpe"....k deh.."e m multe"....nu m rsp fara sa citesti in intregime
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata??

scris pe 8 aug 2009 17:09 de Guest

invata lb romana...."prezervativele e scumpe"....k deh.."e m multe"....nu m rsp fara sa citesti in intregime
lol.eram ironic.lol.am citit tot.prima data tia puso cu apoi 7 secunde (ati cronometrat asa exact?) fara.intrebarea me e de ce fara?
sus

intrebari

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare sunt insarcinata??

scris pe 8 aug 2009 19:30 de intrebari

lol.eram ironic.lol.am citit tot.prima data tia puso cu apoi 7 secunde (ati cronometrat asa exact?) fara.intrebarea me e de ce fara?

dintr-o prostie...moment de nebunie...
sus

metaforic

Veteran member
161 mesaje

Re: Oare sunt insarcinata??

scris pe 9 aug 2009 13:15 de metaforic

Stai linistita, nu esti insarcinata. Nu te mai panica aiurea ca de aia iti intarzie ciclul. Ai fi surprinsa daca ai sti cat de mult influenteaza gandurile dar in special emotiile menstruatia.
Desi nu esti insarcinata dute la farmacie si cumpara un test de sarcina. Asta doar asa.. sa vezi cu ochii tai ca sa iti dispara teama. Te vei simti mult mai bine.

Nu?
sus

Bogdy_Style

Junior member
46 mesaje

scris pe 10 aug 2009 21:54 de Bogdy_Style

degeaba se sterge de 15 mii de ori ca daca in timpul actului sexual ii mai vine un pic de lichid da, poti sa ramai si in 7 secunde... mai rar dar se poate intampla nu e de neglijat
sus

intrebari

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Oare sunt insarcinata??

scris pe 10 aug 2009 22:16 de intrebari

degeaba se sterge de 15 mii de ori ca daca in timpul actului sexual ii mai vine un pic de lichid da, poti sa ramai si in 7 secunde... mai rar dar se poate intampla nu e de neglijat

nu sunt domne..am facut testul..sub asta e unul inchis

aaaa
sus

Alex [Tm]

Guest

scris pe 11 aug 2009 07:38 de Alex [Tm]

deci, pe acel canal pot sa ramana spermatozoizi DACA a fost un act sexual INAITE (gen dak o faci de 2 ori una dup alta) !!!!! dak nu, nu trebuie sa`ti faci griji, "pipi" curata tot .... cat despre menstruatie, si la prietena mea i`a intarziat 2 saptamani, e normal, stiu o alta fata nu a avut o luna, se mai intampla, cel mai bine e un test de sarcina dupa 2 sapt de la contactu sexual si dak chiar ti`e frica, poti apela la pilula de a 2-a zi
sus

miky

Guest

scris pe 12 aug 2009 12:39 de miky

Sigur nu esti insarcinata, stai linistita. Ar fi imposibil!!!!!!!!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online