Orgasm?

Pagina 1 din 1
1

randoom

Senior member
54 mesaje

Orgasm?

scris pe 27 mai 2009 15:23 de randoom

Da,deci postez ...in locul unui prieten care nu are internetu
Deci:
am facut sex cu prietena mea.daca se poate spune si asa...
mi-a zis cineva....cum sa-i fac orgasm... si am inceput...preludiul...dupaia ...ii frecam cu degetul ..punctul G. dupa vreo 20 de minute...pur si simplu parca mi-a fost impins degetu afara,si a iesit un lichid...adica a sarit de la ea..din... cha cha.. era transparent...cu ceva tenta de galben....nush sigur...asa se vedea pe parchet..) care ii putin galben.... a zis ca a simtit ceva in burta..si dupaia i-a venit sa urineze si nu se mai putea opri...dar s-a simtit bine in acel moment...este prima oara...cand i se intampla asa... ,intrebarea mea este.... A fost orgasm ?
eu zic ,ca da...dar vreau sa aflu si parerea voaastraastept:d

de ar avea iubirea top... as fi pe ultimul loc...
ca-n viata mea blestemata... nu am fost iubit de-o fata,
dak s-ar cumpara durerea ...m-as lauda cu averea...
sus

veraoc

Senior member
101 mesaje

Re: orgasm ?

scris pe 27 mai 2009 16:15 de veraoc

Deci:
mi-a zis cineva....cum sa-i fac orgasm... si am inceput...preludiul...dupaia ...ii frecam cu degetul ..punctul G. dupa vreo 20 de minute...pur si simplu parca mi-a fost impins degetu afara,si a iesit un lichid...adica a sarit de la ea..din... cha cha.. era transparent...cu ceva tenta de galben....nush sigur...asa se vedea pe parchet..) care ii putin galben.... a zis ca a simtit ceva in burta..si dupaia i-a venit sa se pise si nu se mai putea opri...dar s-a simtit bine in acel moment...este prima oara...cand i se intampla asa... ,intrebarea mea este.... A fost orgasm ?

Da,a fost orgasm. Existenta punctului G e destul de controversata , iar partea asta cu orgasm prin stimularea lui foarte discutata. Cauta pe forum , sunt deschise destule subiecte pe tema asta. Din cate stiu eu , punctul G isi face "eliminarea" prin vezica , din cauza asta apare senzatia aia ca si cand vrei sa mergi la toaleta
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: orgasm ?

scris pe 27 mai 2009 17:55 de pacpac

Deci:
mi-a zis cineva....cum sa-i fac orgasm... si am inceput...preludiul...dupaia ...ii frecam cu degetul ..punctul G. dupa vreo 20 de minute...pur si simplu parca mi-a fost impins degetu afara,si a iesit un lichid...adica a sarit de la ea..din... cha cha.. era transparent...cu ceva tenta de galben....nush sigur...asa se vedea pe parchet..) care ii putin galben.... a zis ca a simtit ceva in burta..si dupaia i-a venit sa se pise si nu se mai putea opri...dar s-a simtit bine in acel moment...este prima oara...cand i se intampla asa... ,intrebarea mea este.... A fost orgasm ?

da,este ejacularea feminina)

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online