orgasm

Pagina 1 din 1
1

costin buc

Guest

orgasm

scris pe 19 mai 2005 08:24 de costin buc

sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: orgasm

scris pe 19 mai 2005 10:58 de lupulnebun

Hmm.. Am o vaga parere ca nu prea inteleg ideea.

madwolf is watching you!
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: orgasm

scris pe 19 mai 2005 11:03 de MachoMan

Hmm.. Am o vaga parere ca nu prea inteleg ideea.

Era vreuna?
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: orgasm

scris pe 19 mai 2005 11:12 de lupulnebun

da, "orgasm"!

madwolf is watching you!
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 20 mai 2005 14:18 de lupulnebun

Propun stergerea acestui topic...

madwolf is watching you!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 20 mai 2005 20:48 de nemesis

Propun stergerea acestui topic...

Iti propun sa citesti regulamentul... :/

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 20 mai 2005 20:51 de Nekunoskuta

Hai sa-l transformam daca tot e indecis (topicul, logic)

Este orgasmul unicul tel atunci cand faceti sex/dragoste? Poate exista placere fara orgasm?

Nimic...
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 20 mai 2005 20:58 de nemesis

Este orgasmul unicul tel atunci cand faceti sex/dragoste? Poate exista placere fara orgasm?

1) Nu! Nu este unicul tel, pentru ca nu are cum sa fie! Placerea ta, placerea partenerului, prelugirea placerii, eliberarea tensiunii, satisfacerea fantasmelor etc. sunt doar alte cateva.

2) Da, poate exista, normal ca exista... dar este ca o carte din care lipsesc ultimele zece pagini...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 23 mai 2005 12:59 de ExoticDream

2) Da, poate exista, normal ca exista... dar este ca o carte din care lipsesc ultimele zece pagini...

Daca este o colectie de nuvele sau povestiri, ar merge si fara ultimele 10 pagini.....!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 23 mai 2005 13:18 de Nekunoskuta

Daca este o colectie de nuvele sau povestiri, ar merge si fara ultimele 10 pagini.....!

Eheeeee........tocmai ca atunci cand e o colectie de nuvele vrei si mai tare sa citesti ultimele 10 pagini Pai ce??? Sa nu stiu eu sfarsitul???

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mai 2005 13:55 de ExoticDream

1. Raspunsul este DA, insa nuantat in functie de unghiul din care privesti problema. DA, daca te gandesti la orgasm din punct de vedere strict anatomic, daca unicul scop al actului sexual este cel fiziologic, al eliberarii tensiunii (aceasta abordare este specifica situatiilor in care se face sex). Un altfel de DA, daca orgasmul este punctul culminant, firesc, al unui proces care include placerea ta, placerea partenerului, satisfacerea fantasmelor si multe altele; in acest caz (in care faci dragoste), in mintea ta nu este atingerea placerii maxime, ci dorinta de a te contopi cu partenerul, de a-l face sa simta cat il iubesti, de a-l simti fericit prin daruirea ta, de a simti cat de mult te iubeste el.... totul se leaga, sentimentele lui, sentimentele tale, tandretea lui, tandretea ta, dorinta lui, dorinta ta, culminand cu descatusarea energiilor....

2. DA, poate exista, cateodata situatia este de asa natura incat nu poti face dragoste - ori este prea curand, ori nu sunt conditii etc. - si totusi traiesti impreuna cu partenerul placeri intense care pot fi de natura fizico-psihica (in cazul saruturilor prelungite, al petting-ului) sau doar psihica (asa numitul orgasm intelectual)! Uneori emotia si placerea resimtite atunci cand partenerul te saruta sau iti spune "te iubesc" pot insemna mult mai mult decat un orgasm obisnuit.... aceste gesturi sau cuvinte au o incarcatura emotionala si o concentrare sentimentala uriase care te pot trimite "in heaven" in cateva clipe! Ce moment al unei relatii vi-l amintiti cu cel mai mare drag: primul orgasm sau clipa in care v-ati impartasit sentimentele?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

jondoe

Junior member
12 mesaje

scris pe 23 mai 2005 14:03 de jondoe

am sa postez si un topic , ceva de genul : " deget "! ! oare unde si la ce discutii se va ajunge?

erare humanum est,
persistare diabolicum!
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

scris pe 23 mai 2005 14:09 de lupulnebun

am sa postez si un topic , ceva de genul : " deget "! ! oare unde si la ce discutii se va ajunge?

Incearca si vei afla...

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mai 2005 14:26 de ExoticDream

"Imaginatia este singura arma in razboiul impotriva realitatii."

Jules de Gautier

Suntem intr-un mediu virtual, de ce n-am da frau liber imaginatiei, Tom Degetel???

sus

Laurentiu87

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 23 mai 2005 19:32 de Laurentiu87

Treaba cu cartile din care lipsesc ultimile 10 pagini, e de rau daca lipsesc,e ca si cum nu ai sti sfarsitul.Tu zici ca personajele au trait bine pana la adanci batraneti, insa de fapt daca citeai ultimele 10 pagini aflai ca ei au murit.In viata si in tot e important tot, si inceput si sfarsit. Parintii ne-au dat viata ca sa o traim pe toata, nu doar inceputul sau sfarsitul, chiar daca anumite momente din viata nu dorim sa ne mai amintim de ele.
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 23 mai 2005 20:00 de nemesis

Treaba cu cartile din care lipsesc ultimile 10 pagini, e de rau daca lipsesc,e ca si cum nu ai sti sfarsitul.Tu zici ca personajele au trait bine pana la adanci batraneti, insa de fapt daca citeai ultimele 10 pagini aflai ca ei au murit.In viata si in tot e important tot, si inceput si sfarsit. Parintii ne-au dat viata ca sa o traim pe toata, nu doar inceputul sau sfarsitul, chiar daca anumite momente din viata nu dorim sa ne mai amintim de ele.

sus

andra1

Junior member
34 mesaje

scris pe 26 mai 2005 18:49 de andra1

Nu este unicul tel.Pt mine orgasmul nu este atat de important.Intradevar este cireasa de pe tort dar cred k adevarata placere consta in a avea langa tine peroana iubita si simtind-ui caldura, dragostea.Eu una knd fac dragoste cu prietenul simt k este numai al meu ceea ce a face sa fiu fericita desi stiu k imi este fidel atunci sunt mai convinsa de asta.Poate o sa ziceti k sunt o sentimentala dar asa e parerea mea.

Daca pozele ar vorbi, Amintirile ar fi vi
Am sti ce gandeam cand eram copii
Probabi poza ta din rama ti-ar sopti
"Stii nu esti ce-mi doream sa fi"
sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

scris pe 27 mai 2005 11:17 de lupulnebun

Nu este unicul tel.Pt mine orgasmul nu este atat de important.Intradevar este cireasa de pe tort dar cred k adevarata placere consta in a avea langa tine peroana iubita si simtind-ui caldura, dragostea.Eu una knd fac dragoste cu prietenul simt k este numai al meu ceea ce a face sa fiu fericita desi stiu k imi este fidel atunci sunt mai convinsa de asta.Poate o sa ziceti k sunt o sentimentala dar asa e parerea mea.

Esti o fata care se multumeste cu ce are si asta e bine intr-un fel, avand in vedere ca omul este tot timpul in cautare de ceva mai bun. Insa tu privesti partea buna si frumoasa a lucrurilor, si anume jumatatea plina a paharului. Asta e bine si tine-o tot asa.

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 mai 2005 22:37 de ExoticDream

Eu una knd fac dragoste cu prietenul simt k este numai al meu ceea ce a face sa fiu fericita desi stiu k imi este fidel atunci sunt mai convinsa de asta.Poate o sa ziceti k sunt o sentimentala

Daca eu il simt numai al meu si in afara clipelor in care facem dragoste, inseamna ca nu sunt sentimentala?!? Oricum, fidelitatea vine din interiorul fiintei tale, este inutil sa-ti fie impusa de partener sau de tine insuti, firesc este sa fii fericit cu ceea ce ai daca acea persoana este cea care ti se potriveste.

sus

lupulnebun

Veteran member
223 mesaje

scris pe 29 mai 2005 18:38 de lupulnebun

Daca eu il simt numai al meu si in afara clipelor in care facem dragoste, inseamna ca nu sunt sentimentala?!? Oricum, fidelitatea vine din interiorul fiintei tale, este inutil sa-ti fie impusa de partener sau de tine insuti, firesc este sa fii fericit cu ceea ce ai daca acea persoana este cea care ti se potriveste.

Da, insa din pacate rare sunt cuplurile care se potrivesc in toate privintele...

madwolf is watching you!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 mai 2005 15:00 de ExoticDream

Da, insa din pacate rare sunt cuplurile care se potrivesc in toate privintele...

De acord, insa fidelitatea nu are cum sa intre in categoria compromisurilor posibile: daca esti capabil sa-ti inseli partenerul sau sa accepti faptul ca el te inseala, fie si numai ocazional, nu cred ca se poate vorbi de iubire.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 mai 2005 15:06 de ExoticDream

Ciudat este ca, desi isi dau seama ca nu se potrivesc, unele cupluri se incapataneaza sa fiinteze (din teama de singuratate, din comoditate, datorita unor avantaje etc.), deznodamantul este acelasi, dar, in loc sa se ajunga la el in mod rational si civilizat (la stilul "Draga, nu ne potrivim, am incercat, dar nu merge, este mai bine sa ne despartim acum." ), lucrurile se desfasoara in virtutea inertiei, apar si se amplifica discutiile, certurile, se calca stramb si suferinta la final este mai mare si total inutila.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

scris pe 30 mai 2005 15:15 de Nekunoskuta

Ciudat este ca, desi isi dau seama ca nu se potrivesc, unele cupluri se incapataneaza sa fiinteze (din teama de singuratate, din comoditate, datorita unor avantaje etc.), deznodamantul este acelasi, dar, in loc sa se ajunga la el in mod rational si civilizat (la stilul "Draga, nu ne potrivim, am incercat, dar nu merge, este mai bine sa ne despartim acum." ), lucrurile se desfasoara in virtutea inertiei, apar si se amplifica discutiile, certurile, se calca stramb si suferinta la final este mai mare si total inutila.

De obicei chestia asta se intampla doar dintr-o parte. El sau ea e constient/a de chestiile astea dar din motivele enumerate de tine stau in acea relatie. Nu cred ca daca ambii sunt constienti ca nu se potrivesc vor continua sa se chinuie stand impreuna.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: or

scris pe 30 mai 2005 15:58 de ExoticDream

De obicei chestia asta se intampla doar dintr-o parte. El sau ea e constient/a de chestiile astea dar din motivele enumerate de tine stau in acea relatie. Nu cred ca daca ambii sunt constienti ca nu se potrivesc vor continua sa se chinuie stand impreuna.

Se intampla sa ramana impreuna chiar daca amandoi simt ca nu si-au gasit jumatatea. Sa zicem ca amandoi au trecut de 24-25 de ani si au obosit incercand sa-si afle partenerul ideal, sa zicem ca nu mai cred in asa ceva, sa zicem ca toti prietenii lor sunt casatoriti, iar celibatarii nu prea prezinta interes, sa zicem ca ei spera ca, in timp, relatia sa mearga mai bine, lasand de la unul, de la celalalt... Rezultatul este cel scontat: incercarea de convietuire esueaza destul de curand, iar refacerea vietii sentimentale este mai dificila.

Daca doar unul realizeaza nepotrivirile, eu cred ca, in scurt timp, ele vor deveni evidente si pentru calalalt, problema este ca poate nu va dori sa le constientizeze (mai ales in cazul in care el este "veriga slaba" a relatiei si se simte complexat de partenerul care-i este superior din multe puncte de vedere). Partenerul "inferior" va tine cu dintii de o relatie de acest fel, realizand ca este poate unica lui sansa de a se ridica, fie si putin, din mediul sau (ca sa nu mai punem la socoteala avantajele practice!) Rezultatul: un fiasco, cu probleme de constiinta pentru cel "superior", care de multe ori ramane un timp doar din mila ancorat in acea relatie nepotrivita.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 30 mai 2005 21:47 de Nekunoskuta

Se intampla sa ramana impreuna chiar daca amandoi simt ca nu si-au gasit jumatatea. Sa zicem ca amandoi au trecut de 24-25 de ani si au obosit incercand sa-si afle partenerul ideal, sa zicem ca nu mai cred in asa ceva, sa zicem ca toti prietenii lor sunt casatoriti, iar celibatarii nu prea prezinta interes, sa zicem ca ei spera ca, in timp, relatia sa mearga mai bine, lasand de la unul, de la celalalt... Rezultatul este cel scontat: incercarea de convietuire esueaza destul de curand, iar refacerea vietii sentimentale este mai dificila.

Apropo de asta...imi amintesc din serialul "Friends" ca acolo toti aveau un pact cu cineva cum ca se vor casatori cu respectiva persoana daca nu erau casatoriti dupa o anumita varsta. Nu-mi mai amintesc varsta, parca era 35 de ani.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 mai 2005 14:06 de ExoticDream

Apropo de asta...imi amintesc din serialul "Friends" ca acolo toti aveau un pact cu cineva cum ca se vor casatori cu respectiva persoana daca nu erau casatoriti dupa o anumita varsta. Nu-mi mai amintesc varsta, parca era 35 de ani.

Simpatic serialul, simpatice personajele! 3 fete si 3 baieti, intre care se leaga prietenii de genul celor de o viata.... Cei 6 locuiesc practic impreuna, isi sunt confidenti unii altora, trec prin multe impreuna, formeaza un fel de familie, dar pentru a prelungi suspansul (si serialul) ei nu-si gasesc imediat partenerul ideal, il cauta in toata lumea, trec prin experiente de tot felul, pentru ca, in final, sa se intample ce ziceai tu: au loc 3 nunti! Ca-n filme, nu? Ideal pentru ca o iubire asezata pe o (pre)prietenie trainica are sanse mari sa dureze o viata.....

Multi dintre noi si-ar dori sa aiba astfel de prieteni in viata reala....

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 31 mai 2005 14:22 de Nekunoskuta

Multi dintre noi si-ar dori sa aiba astfel de prieteni in viata reala....

Sa ma marit si sa fac dragoste, copii, treburi gospodaresti cu cel cu care acum 20 de ani faceam turtite de noroi...hihihihihihihihihi

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online