ORGASM

Pagina 1 din 1
1

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

ORGASM

scris pe 14 apr 2004 11:57 de Alinutzzza

MAH...AM SI EU O INTREBARE.SE CHEAMA CA AI FACUT SEX ATUNCI CAND AI UN ORGASM PRIN MISCAREA PELVISURILOR CARE IMITA ACTUL SEXUAL?MENTIONEZ CA AMBII SUNT IMBRACATI.

caut lumina
sus

princess

Senior member
125 mesaje

Re: ORGASM

scris pe 14 apr 2004 17:48 de princess

MAH...AM SI EU O INTREBARE.SE CHEAMA CA AI FACUT SEX ATUNCI CAND AI UN ORGASM PRIN MISCAREA PELVISURILOR CARE IMITA ACTUL SEXUAL?MENTIONEZ CA AMBII SUNT IMBRACATI.
In revistele pe care le-ai citit tu despre fete asta scria?

Live now,die later!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 14 apr 2004 18:54 de Infector

Se numeste dry-hugging. Simularea actului sexual( partenerii imbracati ) pana la orgasm nu poate fi catalogat ca act sexual.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 14 apr 2004 23:11 de sabba

Da-da!
Se cheama ca ai facut sex si cand ai orgasm pentru ca ai mancat ceva ce-ti place extraordinar de mult.......si papilele tale au orgasm.......si limba ta a facut sex!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 15 apr 2004 03:01 de levi82

Sunt de acord cu raspunsul lui infector

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Cynthia

Guest

scris pe 15 apr 2004 18:40 de Cynthia

eu stiam ca se numeste petting si nu stiu daca poate fi bagat in categoria "sex".in fine e o modalitate de a te cunoaste mai bine atat pe tine cat si pe partener,e o chestie pregatitoare pt actul sexual de mai tarziu
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

71 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online