penis curbat

Pagina 1 din 1
1

ortega

Guest

penis curbat

scris pe 18 apr 2005 21:24 de ortega

salutare!problema mea este urmatoareaenisul meu este curbat in jos si nu stiu ce sa fac,daca este normal? am 18 ani si sunt vigin
sus

gogo

Guest

Re: penis curbat

scris pe 20 apr 2005 13:34 de gogo

salutare!problema mea este urmatoareaenisul meu este curbat in jos si nu stiu ce sa fac,daca este normal? am 18 ani si sunt vigin

Da e normal stai linistit. Sa nu fie curbat pe o raza de cerc mai mica de 20 de cm ca atunci e bai.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 20 apr 2005 14:01 de valentine

Normal!
Pt mai multe informatii vezi ca s-a mai discutat subiectul asta de n ori...cauta pe acolo!
sus

ortega

Guest

scris pe 20 apr 2005 21:54 de ortega

salutare!problema mea este urmatoareaenisul meu este curbat in jos si nu stiu ce sa fac,daca este normal? am 18 ani si snt vigin
mersi pt raspunsuri m-am mai linistit
sus

reset

Guest

scris pe 20 apr 2005 23:36 de reset

eu am varice pe penis
da nustiu de la ce naiba
sus

XXL

Guest

Re: Re: penis curbat

scris pe 21 apr 2005 00:00 de XXL

mersi pt raspunsuri m-am mai linistit
OK MAN NICI O PROBLEMA

sus

pixxy

Guest

scris pe 25 apr 2005 20:47 de pixxy

si eu am aceeasi prb si astept raspunsuri mai clare,cum se simt cei care au si ei penisul curbatin jos cand fac sex!mersi
sus

nemesis

Guest

Re: Re: penis curbat

scris pe 26 apr 2005 11:28 de nemesis

si eu am aceeasi prb si astept raspunsuri mai clare,cum se simt cei care au si ei penisul curbatin jos cand fac sex!mersi

Pe limba ta:
"Cei care au si ei penisul curbatin jos" se simt si ei asa cum se simt cei care la randul lor citesc si ei ceea ce cei ca tine posteaza... Adica cei care au si ei penisul curbat in jos se simt ca cei care citesc si ei ceea ce posteaza cei ca tine!
Got it?
sus

alex1

Senior member
61 mesaje

Re: Re: Re: penis curbat

scris pe 7 mai 2005 00:53 de alex1

Pe limba ta:
"Cei care au si ei penisul curbatin jos" se simt si ei asa cum se simt cei care la randul lor citesc si ei ceea ce cei ca tine posteaza... Adica cei care au si ei penisul curbat in jos se simt ca cei care citesc si ei ceea ce posteaza cei ca tine!
Got it?

DADA... Interesanta lectie nemesis.

Mai era un post mai sus, ceva cu o curbura de 20 de grade ?!
Eu am penisul curbat spre stanga, destul de mult consider eu, dar nu am probleme cand fac sex. Vaginul e elastic, pe acolo trebuie sa incapa capul copilului la nastere. Deci nu vad ce probleme ai intampina tu, cu penisul curbat. Curaj, incearca sa faci sex, si asteptam sa ne impartasesti si noua din experienta.

Well... Keep on doing the right thing !
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: penis curbat

scris pe 7 mai 2005 02:46 de nemesis

DADA... Interesanta lectie nemesis.

Eh, daca tot ti se pare interesant, hai sa-ti mai dau o lectie:

*DADA*, asa cum l-ai scris tu, este o - hai sa-i spunem - *chestie*, care tine de lumea culturii. Oficial, dada este un curent artistic, dar printre dadaisti, dada este "o reactie.
Fondat in 8 Februarie 1916, intr-o cafenea pariziana (varianta partial acceptata), dadaismul s-a impus ca o *reactie furioasa* impotriva scolilor avangardiste, impotriva lumii academice; practic, o *anti-miscare-impotriva*. Fondatorul ei, Tristan Tzara, o definea ca pe o reactie de dezgust, indreptata impotriva unei lumi ravasite de razboi, impotriva dogmelor plictisitoare, a sentimentelor conventionale - inchistate in cuvinte simple, lemnoase - si impotriva artei care, in opinia dadaistilor, nu facea decat sa reflecte acest univers marginit. Cam asta este... dada; pe-foarte-scurt!

Presupun ca neuronul ala stingher, nu a auzit vreodata de asa ceva, asa-i?

Ok! Atunci sa revenim pe Pamant si sa o lasam pe ExoticDream sa-ti corecteze inceputul mesajului. Eu am scris destul in seara asta...
sus

gimi23

Guest

scris pe 7 mai 2005 21:21 de gimi23

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: penis curbat

scris pe 7 mai 2005 23:56 de ExoticDream

Mai era un post mai sus, ceva cu o curbura de 20 de grade ?!

Fara a intra in detalii privind teoria curbelor, parametrizare, formule Frenet, torsiune, curbura medie si gaussiana, pot sa-ti spun ca nu se "obisnuieste" sa se masoare curbura folosind gradele de care ai auzit probabil la geometrie. Userul care mentiona numarul 20 se referea la centimetri, exprimarea nu era prea clara, insa cred ca se apropia de realitate: imagineaza-ti ca penisul (tau) curbat este aproximativ tangent la un cerc. Ei bine, raza acelui cerc este o masura a curburii. Se observa ca se aplica regula "mai mare inseamna mai mic", adica, daca raza cercului este mare, atunci curbura este mica si invers. Calculul curburii este necesar in multe domenii, de exemplu curbura coloanei vertebrale, curbura lentilei, curbura.... snowboard-ului etc.! Uneori se calculeaza adancimea curburii. Gradele la care te gandeai se folosesc pentru a preciza devierea fata de o anumita pozitie, luata ca punct de referinta. Nu cred ca penisul tau sta inclinat la stanga cu 20 de grade! (Ar semana cu un pendul ramas intepenit, sfidand legile fizicii! Sau poate..... exista vreo forta de atractie undeva, in stanga?!? )

Multumit?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online