Penis prea mic

Pagina 1 din 1
1

Gabi

Guest

Penis prea mic

scris pe 18 aug 2009 20:49 de Gabi

Salut! am 16 ani si mi se pare ca am penisul prea mic...adica are apoximativ 14 cm, dar nu mi se pare destul...chiar am evitat cateva relatii pentru ca imi era rusine sa nu creada ca e prea mica... . E normal sa fie asa mica?

P.S. : Nu faceti misto please !
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Prea mica

scris pe 18 aug 2009 20:58 de valentine

Eh da, la 16 ani tu vrei sa o ai de 20 cm? Mai creste, e bine asa cum e acum.
sus

Gabi

Guest

Re: Re: Prea mica

scris pe 18 aug 2009 20:59 de Gabi

Eh da, la 16 ani tu vrei sa o ai de 20 cm? Mai creste, e bine asa cum e acum.

Mersi mult.
Dar crezi ca as multumi o fata cu marimea asta?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Prea mica

scris pe 18 aug 2009 21:13 de valentine

Mersi mult.
Dar crezi ca as multumi o fata cu marimea asta?

Pai hai sa-ti explic. Daca te culci cu o tipa cu un numar considerabil de barbati incercati, cu siguranta nu, pentru ca femeia vrea centimetrii multi. Daca te culci cu o tipa virgina, o sa-ti spuna ca e imensa si ar vrea sa fie mai mica. Daca te culci cu o tipa nici virgina, nici cu un CV impresionant (aici eu personal incadrez tipele cu maxim 2-3 fosti parteneri), compensezi prin preludiu si grija pentru placerea ei (tre sa iti dai seama din gesturile ei daca ii place sau nu, nu sa te apuci sa o intrebi pt ca aia e moartea pasiunii...eventual, cand luati o pauza de odihna o intrebi cum ii place).
Fa-ti tu griji pentru alte chestii, nu pentru marime, pentru ca odata ce ai deja 14 cm si cu siguranta o sa-ti mai creasca, exista atatea metode de a-ti face partenera sa se simta bine, ca centimetrii sunt ultimul lucru la care ar trebuii sa te gandesti. Singura problema e ca grija ta pentru satisfacerea parteneri sa fie fata de o iubita, nu o aventura, pentru ca odata ce e vorba doar de o aventura, nu vad rostul grijii, poate doar pentru reputatie...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Prea mica

scris pe 19 aug 2009 00:49 de ExoticDream

tre sa iti dai seama din gesturile ei daca ii place sau nu, nu sa te apuci sa o intrebi pt ca aia e moartea pasiunii...

Explica-mi si mie de ce! Daca omul nu are experienta in citirea gesturilor in momente intime, nu-i mai bine sa intrebe decat sa bajbaie aiurea? Eu as intreba....

femeia vrea centimetrii multi

Numai atatia cati ii trebuie.... sa nu exageram... cu i-urile....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Gabi

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica

scris pe 19 aug 2009 03:24 de Gabi

Multumesc mult de sfaturi. Acum am mai multa incredere in mine. Apreciez ca tratati cu seriozitate discutiile de aici. Multumesc inca o data!
sus

leppflops17

Veteran member
198 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica

scris pe 19 aug 2009 10:59 de leppflops17

Nu inteleg complexele unor oameni

De vorba aia cu "Mai bine mica si jucausa decat mare si lenesa" ai auzit, Gabi?"

Mai putin conteaza marimea, si asa "senzorii" sunt la inceputul vaginului nu in Groapa Marianelor.

Conteaza preludiul si.. persoana, bineinteles! Daca stii sa o satisfaci/sa ii provoci un orgasm, iti spun eu ca nu o sa o mai intereseze.

leppflops17 BumbleBee.

Let me sign!
sus

BCRISS

Newbie
5 mesaje

Re: Penis prea mic

scris pe 19 aug 2009 21:34 de BCRISS

Salut! am 16 ani si mi se pare ca am penisul prea mic...adica are apoximativ 14 cm, dar nu mi se pare destul...chiar am evitat cateva relatii pentru ca imi era rusine sa nu creada ca e prea mica... . E normal sa fie asa mica?

pot sa-ti zic doar ca 40-50 %din barbati se preocupa de marimea utilajului din dotare(deci nu esti singurul),in rest cred ca si cu 14 cm poti face treaba foarte buna asa ca ....da drumul la treaba
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica

scris pe 19 aug 2009 21:44 de valentine

Explica-mi si mie de ce! Daca omul nu are experienta in citirea gesturilor in momente intime, nu-i mai bine sa intrebe decat sa bajbaie aiurea? Eu as intreba....

Uf, pentru ca asa spun eu!
Chiar nu am chef sa incep acum sa-ti explic treaba cu emotiile, actul sexual, trairea, sadaslkasddas, etc
Dar e asa cum iti spun eu!

Numai atatia cati ii trebuie.... sa nu exageram... cu i-urile....

Sunt in vacanta, am uitat toata gramatica
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Penis prea mic

scris pe 20 aug 2009 02:39 de ExoticDream

pot sa-ti zic doar ca 40-50 %din barbati se preocupa de marimea utilajului din dotare

DOAR atatia?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica

scris pe 20 aug 2009 02:41 de ExoticDream

Uf, pentru ca asa spun eu!

Raspunsul asta este departe de a ma satisface! Try again!

Sunt in vacanta, am uitat toata gramatica

Ai.... uitat-o?

sus

yo

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prea mica

scris pe 21 aug 2009 15:23 de yo

[quot

Ai.... uitat-o?

sti valentine are dreptate, eu sunt la al doilea partenar in viata, si crede-ma ca nici daca e mare nu o satisfaci, dinpotriva, nu faci decat sa o jenezi si nu ii mai produci nicio placere, iti spun din proprie experienta, este naspa si daca o ai mai mare pentru amandoi, tu ca barbat nu te satisfaci pt ca nu "intra toata"
sus

Bogdy_Style

Junior member
46 mesaje

Re: Penis prea mic

scris pe 22 aug 2009 00:41 de Bogdy_Style

poi marimea nu conteaza atata timp cat sti sa te misti ) si apropo, la europeni media e de 15 cm sper ca tu nu esti negru si de aia te ingrijorezi ca nu o ai de 18? nu ai de ce sa te temi, mai are timp sa creasca ) oricum, priceperea conteaza nu marimea
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online