Penis.... rupt?

Pagina 1 din 1
1

andutzuandu

Newbie
4 mesaje

Penis.... rupt?

scris pe 6 iul 2008 11:56 de andutzuandu

Am si eu o nelamurireenisul meu cand este in erectie sta drept,si nu am cum sa-l "aplec"fiindca din cauza erectiei sta "intepenit",si nu-mi dau seama cum voi reusi sa am un contact sexual.Sta asa pentru ca nu s-a rupt?Sau din ce cauza?(Specific ca sunt virgin).Multumesc anticipat!
sus

sgc

Guest

Re:

scris pe 6 iul 2008 14:38 de sgc

Am si eu o nelamurireenisul meu cand este in erectie sta drept,si nu am cum sa-l "aplec"fiindca din cauza erectiei sta "intepenit",si nu-mi dau seama cum voi reusi sa am un contact sexual.Sta asa pentru ca nu s-a rupt?Sau din ce cauza?(Specific ca sunt virgin).Multumesc anticipat!
tot cu penisul in erectie vei avea si contactul sexual. da. cred ca d-aia sta asa, pentru ca nu s-a rupt.
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: o nelamurire

scris pe 6 iul 2008 17:05 de angela

Ce sa se rupa??PENISUL??PAI DOAR NU e din ata.Penisul tau e un muschi,SI NU AM AUZIT cazuri sa se rupa..E normal sa stea drept cand esti excitat, daca nu ar sta asa s-ar duce naibii actul sexual...

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

Re: Re: o nelamurire

scris pe 6 iul 2008 18:09 de GhoTiK

Ce sa se rupa??PENISUL??PAI DOAR NU e din ata.Penisul tau e un muschi,SI NU AM AUZIT cazuri sa se rupa..E normal sa stea drept cand esti excitat, daca nu ar sta asa s-ar duce naibii actul sexual...

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 6 iul 2008 22:04 de baby

de rupt am auzit sa se rupa......si muschiul pateste chestii naspa.....doar ca nu se rupe in doua si cade

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

andutzuandu

Newbie
4 mesaje

scris pe 7 iul 2008 12:14 de andutzuandu

eu am auzit pe alte siteuri ca la primele contacte sexuale o sa se rupa...deoarece sta asa drept, intepenit nu-l pot "manevra"...ma rog...ms de ajutor...o sa vad eu)
sus

Laurentiu

Guest

Re: Re: Re: o nelamurire

scris pe 7 iul 2008 18:17 de Laurentiu

eu am auzit pe alte siteuri ca la primele contacte sexuale o sa se rupa...deoarece sta asa drept, intepenit nu-l pot "manevra"...ma rog...ms de ajutor...o sa vad eu)

ti se rupe ata ... cine stie ce ai citit tu uita`te mai atent ... nu are cum sa se rupa penisul ... doar daca esti cu capu si sari pe el ) in fine :P o sa reusesti ca esti baiat mare
sus

Dunno

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Re: Re: o nelamurire

scris pe 7 iul 2008 22:43 de Dunno

Cred ca baiatul e ingrijorat ca penisul lui sta prea paralel cu burta ,nu ca sta "tare",si eu m-am gandit la asta uneori
sus

adolf666

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: o nelamurire

scris pe 7 iul 2008 23:23 de adolf666

Cred ca baiatul e ingrijorat ca penisul lui sta prea paralel cu burta ,nu ca sta "tare",si eu m-am gandit la asta uneori

e tare in radacini ))
sus

andutzuandu

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: o nelamurire

scris pe 8 iul 2008 13:38 de andutzuandu

exact...la asta ma refeream...k sta paralel cu burta si nu "aplecat"...
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nelamurire

scris pe 8 iul 2008 15:12 de angela

Nu se rupe nicicum, se rupe ata atat, si poate cativa neuroni. Sau crezi ca vaginul femeii e o casa a groazei, pac cade o piatra, mai vine un bolovan, mai apare unul cu cutitul..Se rupe doar daca sta asa drept, adica e in erectie si iti cade o piatra pe el sa zicem..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

nirofl_2008

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nelamurire

scris pe 8 iul 2008 15:32 de nirofl_2008

daca vrei un raspuns corect si pe intelesul tau caua-ma pe mes. nirofl_2008
sus

Hi

Guest

Re: o nelamurire

scris pe 8 iul 2008 16:51 de Hi

Stai linistit, e normal sa fie asa
Cand iti vei penetra partenera, incearca sa o faci din pozitii prin care "sa se muleze pe pozitia" penisului tau.

Usor, usor, schimbi pozitia si totul va veni de la sine

aaaa .. si nu`i obligatoriu sa ti se rupa preput(sau ata, in termeni populari), stai linistit.
Defapt celor mai multi nu li se rupe(vorbesc de rupere naturala, nu interventie chirurgicala), era un procentaj de genul : 65-70% din barbatii care si-au inceput viata inca "mai au preputul la locul lui"
sus

sgc

Guest

Re: Re:

scris pe 8 iul 2008 18:34 de sgc

Doamna Codescu, dvs. ati vazut vreodata un penis in erectie?!? este perpendicular pe burta, adica, prelungind ca sa zic asa suprafata pe care se afla penisul spre buric, obtineti un unghi de 90 grade, intre penis si burta. asta inseamna erectie. paralele sunt dreptele acelea pe care oricat le-am prelungi, nu se intersecteaza, prin urmare, nu se intampla nici un unghi de 90 grade.
sus

andutzuandu

Newbie
4 mesaje

scris pe 9 iul 2008 10:41 de andutzuandu

Stai linistit, e normal sa fie asa
Cand iti vei penetra partenera, incearca sa o faci din pozitii prin care "sa se muleze pe pozitia" penisului tau.

Usor, usor, schimbi pozitia si totul va veni de la sine

aaaa .. si nu`i obligatoriu sa ti se rupa preput(sau ata, in termeni populari), stai linistit.
Defapt celor mai multi nu li se rupe(vorbesc de rupere naturala, nu interventie chirurgicala), era un procentaj de genul : 65-70% din barbatii care si-au inceput viata inca "mai au preputul la locul lui"

ok...multumesc tuturor pentru raspunsuri..mi-au fost de mare ajutor..multumesc mult!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online