Pierderea erectiei...

Pagina 1 din 1
1

valicux

Newbie
1 mesaje

Pierderea erectiei...

scris pe 6 oct 2007 08:05 de valicux

am incercat sa fac dragoste cu prietena mea care este virgina...dar cand am vrut sa o penetrez,penisul meu nu a mai stat in erectie...am incercat de mai multe ori,dar aceiasi problema, mi se "moleseste" atunci cand trebuie sa o penetrez...ce trebuie sa fac sau cum trebuie sa procedez pentru a reusii sa fac dragoste cu prietena mea?va multumesc
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: help

scris pe 6 oct 2007 11:33 de the_gogu

am incercat sa fac dragoste cu prietena mea care este virgina...dar cand am vrut sa o penetrez,penisul meu nu a mai stat in erectie...am incercat de mai multe ori,dar aceiasi problema, mi se "moleseste" atunci cand trebuie sa o penetrez...ce trebuie sa fac sau cum trebuie sa procedez pentru a reusii sa fac dragoste cu prietena mea?va multumesc

da...si eu am avut de cateva ori aceeasi problema...uite cum cred eu ca ar trebui: intai trebuie sa o "uzi" f bine, dar nu iti pui prezervativul cu mult inainte sa incepi...adica cand observi ca ea e uda si tu o ai tare imediat pui prezervativul si nu mai stai atunci sa o mangai o bagi direct, la mine asta a fost solutia sper sa mearga si la tine
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Pierderea erectiei...

scris pe 7 oct 2007 01:46 de ExoticDream

Maine iti voi muta subiectul la sectiunea "Viata sexuala"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: help

scris pe 10 oct 2007 01:00 de nemesis

da...si eu am avut de cateva ori aceeasi problema...uite cum cred eu ca ar trebui: intai trebuie sa o "uzi" f bine, dar nu iti pui prezervativul cu mult inainte sa incepi...adica cand observi ca ea e uda si tu o ai tare imediat pui prezervativul si nu mai stai atunci sa o mangai o bagi direct, la mine asta a fost solutia sper sa mearga si la tine

Inainte sa-l muti, vreau si eu un raspuns: care-i faza cu mangaiatul acela dintre pusul prezervativului si "bagatul direct"? Sa inteleg ca daca nu exista probleme cu erectia exista o faza suplimentara care presupune managaiatul...?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: help

scris pe 10 oct 2007 22:37 de angela

Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare cu prietenul meu, doar ca problemele au intervenit dupa ce am facut dragoste prima data.Cum am reusit sa trecem peste..prin multa dragoste si intelegere. Important e sa nu te panichezi.E o problema tipica la unii barbati. Cel mai bine e sa nu planuiti dinainte momentul lasati sa vina totul de la sine, pentru ca daca planuiti o sa te stresezi si o sa-ti pierzi erectia. Cand am facut-o prima data prietenul meu a fost mai emotionat decat mine Dar am trecut peste. Dar sa aveti din timp un prezervativ pastrat deoparte ca sa nu va treziti cu probleme.Nu va mai ganditi la asta pentru o perioada si lasati totul sa curga de la sine pentru ca asa o sa fii si mai emotionat si nu o sa se intample nimic. Vorbeste si cu prietena ta si explica-i ca nu ti se intampla asta pentru ca nu o iubesti ci pentru ca esti doar foarte emotionat...Si nu uita preludiul este foarte important..tineti cont de ce va place amnadurora si explorati-va bine corpul inainte de a trece la actul propriu zis. In dragoste e permis orice..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

61 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online