Poate sa ramana insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

cosmin14

Newbie
2 mesaje

Poate sa ramana insarcinata?

scris pe 11 dec 2005 15:08 de cosmin14

Acum 2 zile m-am jucat cu prietena mea, amandoi fiind dezbracatzi si am ejaculat fara sa o penetrez. Ea este virgina si ii este frica ca ar putea sa ramana. Eu i-am explicat ca nu exista sanse pentru ca daca este virgina sperma nu ajunge in vagin.
Totusi ca informatie cat este pastila de a 2-a zi?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Poate sa ramana insarcinata?

scris pe 11 dec 2005 16:12 de Nekunoskuta

Sperma poate patrunde in vagin, asa cum ti-am mai scris si la alt subiect. Himenul virgin are unele mici perforatii prin care se scurge sangele menstrual. Sansele ca asa ceva sa se imtample sunt insa foarte mici. Nu va mai faceti probleme.

Nimic...
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Poate sa ramana insarcinata?

scris pe 11 dec 2005 16:21 de nemesis

Sperma poate patrunde in vagin, asa cum ti-am mai scris si la alt subiect. Himenul virgin are unele mici perforatii prin care se scurge sangele menstrual. Sansele ca asa ceva sa se imtample sunt insa foarte mici. Nu va mai faceti probleme.

Nu! In cazul in care este virgina, SPERMA NU POATE PATRUDE IN VAGIN! Nu mai speria oamenii degeaba. Gaseste un singur caz in istoria medicinei si atunci mai discutam. Pana atunci... fuck off cu aberatiile!
sus

tot eu

Guest

Re: Re: Re: Poate sa ramana insarcinata?

scris pe 12 dec 2005 14:08 de tot eu

Nu! In cazul in care este virgina, SPERMA NU POATE PATRUDE IN VAGIN! Nu mai speria oamenii degeaba. Gaseste un singur caz in istoria medicinei si atunci mai discutam. Pana atunci... fuck off cu aberatiile!
aberant esti tu! Discuta cu un medic si ai sa afli de mai MULTE cazuri in istoria medicinei in care fete virgine au ramas gravide! Daca ejaculeaza in zona vulvei, iar fata este in perioada ovultiei, flora vaginala atrage spermatozoizii! Si asa ca sa fii fericit, matusa mea a ramas insarcinata virgina fiind! Desteptule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Poate sa ramana insarcinata?

scris pe 12 dec 2005 17:36 de valentine

aberant esti tu! Discuta cu un medic si ai sa afli de mai MULTE cazuri in istoria medicinei in care fete virgine au ramas gravide! Daca ejaculeaza in zona vulvei, iar fata este in perioada ovultiei, flora vaginala atrage spermatozoizii! Si asa ca sa fii fericit, matusa mea a ramas insarcinata virgina fiind! Desteptule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ups! He did it again...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Poate sa ramana insarcinata?

scris pe 14 dec 2005 04:00 de Bozgoru

hha
hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaa
...scuzati..inca mai rad de matusa virgina insarcinata a domnului de mai sus!!!! hahahahahahahahahaha..deci... stati linistiti ca nu ramane insarcinata virgina fiind.... sau cine stie... vreo noua Fecioara Maria dupa 2006 ani....hmmmm
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Poate sa ramana insarcinata?

scris pe 14 dec 2005 11:26 de Farfalla

Acum 2 zile m-am jucat cu prietena mea, amandoi fiind dezbracatzi si am ejaculat fara sa o penetrez. Ea este virgina si ii este frica ca ar putea sa ramana. Eu i-am explicat ca nu exista sanse pentru ca daca este virgina sperma nu ajunge in vagin.
Totusi ca informatie cat este pastila de a 2-a zi?
Nu poate sa ramana insarcinata

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

55 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online