Postinor 2

Pagina 1 din 1
1

Eliz

Junior member
10 mesaje

Postinor 2

scris pe 15 iun 2011 15:16 de Eliz

Buna fetelor..as dori sa va intreb ceva. Voi a-ti folosit vreodata postinor 2 ? Si daca da,si-a facut efectul ?..o prietena de-a mea a facut sex cu prietenul ei si s-a rupt prezervativul si el si-a dat drumul apoi a luat fuguta postinor..Isi poate face efectul ?..Voi ce credeti ?
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Postinor 2

scris pe 15 iun 2011 15:48 de sweetgirl16

Buna fetelor..as dori sa va intreb ceva. Voi a-ti folosit vreodata postinor 2 ? Si daca da,si-a facut efectul ?..o prietena de-a mea a facut sex cu prietenul ei si s-a rupt prezervativul si el si-a dat drumul apoi a luat fuguta postinor..Isi poate face efectul ?..Voi ce credeti ?

Bineinteles! daca e luata corespunzator (la timp) isi face efectul fara nici un fel de probleme!

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

Eliz

Junior member
10 mesaje

scris pe 15 iun 2011 20:17 de Eliz

Mai astept si alte pareri daca vreti...Mai ales fetele care au trecut prin aceasta..
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 15 iun 2011 22:15 de ubyalex

Mai astept si alte pareri daca vreti...Mai ales fetele care au trecut prin aceasta..

Cum spunea si sweetgirl mai sus,daca e luata corespunzator isi face efectul,nu stiu ce fel de alta pareri ai mai vrea inafara de asta.
Sper ca nu a luat amandoua pastilutzele odata:-?
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 16 iun 2011 16:10 de baby

am luat de 2 ori.
si-a facut efectul dar am tras dupa efectele adverse de mi-au iesit toate orgasmele de pana atunci si pe urechi

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Eliz

Junior member
10 mesaje

scris pe 16 iun 2011 16:46 de Eliz

nu le-a luat pe amandoua odata)..una la 12 ore..Multumesc fetelor
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 16 iun 2011 19:57 de ubyalex

am luat de 2 ori.
si-a facut efectul dar am tras dupa efectele adverse de mi-au iesit toate orgasmele de pana atunci si pe urechi

Eu am fost norocoasa,nu am avut nici un fel de problema dupa ce am luat.
sus

Larisaaa

Junior member
19 mesaje

scris pe 16 iun 2011 20:28 de Larisaaa

hey am vazut ca este un subiect despre acest postinor.sunt foarte speriata.am facut sex cu iubitul a 11a zi de ciclu si ni s-a spart prezervativul si tot ce era in el a intrat in mine.am luat postinor la 16 ore dupa acest nefericit accident.acum am 24 de ore de cand am luat ambele pastile dar nu am niciun simptom decat ca sunt un pic ametita:-??.e posibil sa isi faca efectul ?.va rog sa imi ziceti daca isi fac efectul ca mai am un pic si cedez psihic.
sus

Guest

Guest

scris pe 16 iun 2011 20:29 de Guest

hey am vazut ca este un subiect despre acest postinor.sunt foarte speriata.am facut sex cu iubitul a 11a zi de ciclu si ni s-a spart prezervativul si tot ce era in el a intrat in mine.am luat postinor la 16 ore dupa acest nefericit accident.acum am 24 de ore de cand am luat ambele pastile dar nu am niciun simptom decat ca sunt un pic ametita:-??.e posibil sa isi faca efectul ?.va rog sa imi ziceti daca isi fac efectul ca mai am un pic si cedez psihic.

Stai linistita ca nu la toti apar reactii adverse.
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 17 iun 2011 00:04 de ubyalex

Doar nu ai luat pe amandoua odata?
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 17 iun 2011 15:11 de baby

nu e obligatoriu sa ai reactii adverse. o sa iti dai seama in urmatoarele luni la menstruatie daca a avut efect negativ

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Larisaaa

Junior member
19 mesaje

scris pe 17 iun 2011 18:11 de Larisaaa

am luat asa cum trebuie.nu sunt atat de batuta in cap incat sa le iau pe amandoua odata
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 18 iun 2011 02:25 de simosimina

da isi face efectul!
si eu am luat luna trecuta Escapelle

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Larisaaa

Junior member
19 mesaje

scris pe 18 iun 2011 23:10 de Larisaaa

si Escapelle e la fel ca Postinorul ?:-?..adica am auzit ca e o singura pastila,parca..
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 19 iun 2011 15:07 de simosimina

si Escapelle e la fel ca Postinorul ?:-?..adica am auzit ca e o singura pastila,parca..

da , este o singura pastila mult mai concentrata

sus

Larisaaa

Junior member
19 mesaje

scris pe 19 iun 2011 15:55 de Larisaaa

sper sa isi faca efectul postinorul:-s
sus

Larisaaa

Junior member
19 mesaje

scris pe 20 iun 2011 19:00 de Larisaaa

E normal ca dupa 3 zile dupa ce am laut postinor sa am o tensiune in sani? o am de 3 zile si inca nu mi-a trecut.de obicei inainte sa imi menstruatia ma dor sanii dar e prea devreme pt asta:-?. sa fie vreo reactie adversa?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 20 iun 2011 22:55 de simosimina

E normal ca dupa 3 zile dupa ce am laut postinor sa am o tensiune in sani? o am de 3 zile si inca nu mi-a trecut.de obicei inainte sa imi menstruatia ma dor sanii dar e prea devreme pt asta:-?. sa fie vreo reactie adversa?

nu este nici o problema, stai linistita...
singurul inconvenient in treaba cu pilula de a 2a zi este faptul ca se elimina din corp in aproape 6 luni (este foarte toxica..imagineaza-ti "omoara" o sarcina nedorita)...

sus

Larisaaa

Junior member
19 mesaje

scris pe 21 iun 2011 10:20 de Larisaaa

da..pai am mai citit niste cazuri in care nu si-a facut efectul si m-am cam speriat putin..sper ca la mine sa isi faca efectul
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

57 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online