Pot fi insarcinata?

Sondaj: pot fi insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

playboy

Newbie
1 mesaje

Pot fi insarcinata?

scris pe 15 mai 2009 16:28 de playboy

BUna!! am facut sex cu prietenul meu, care si-a dat drumul in mine.am luat pilula de a doua zi (escapelle),insa la o jumatate de ora dupa ce am luato mi-a fost rau sh am varsat,am facut febra sh dureri de cap.exista posibilitatea ca pastila sa nu isi fi facut efectul..pot fi insarcinata ?.help

Adelina
sus

yOojulia

Senior member
138 mesaje

Re: Pot fi insarcinata?

scris pe 15 mai 2009 20:34 de yOojulia

BUna!! am facut sex cu prietenul meu, care si-a dat drumul in mine.am luat pilula de a doua zi (escapelle),insa la o jumatate de ora dupa ce am luato mi-a fost rau sh am varsat,am facut febra sh dureri de cap.exista posibilitatea ca pastila sa nu isi fi facut efectul..pot fi insarcinata ?.help
fa`ti un test de sarcina si scapi de indoieli

-
sus

Skumpyilici

Newbie
4 mesaje

scris pe 19 mai 2009 15:55 de Skumpyilici

Buna. Am si eu o intrebare. Am facut dragoste cu prietenul meu, 2 3 minute fara prezervativ si apoi ku prezervativ k stia k va ejacula. Nu am avut ptobleme, nu sa rupt prezervativul sau chestii de genul. Mie menstruatia trebuia s aimi vina pe 27 aprikie si mi-a venit doar ca mia curs mai putin... am facut 2 teste de sarcina la o saptamana intre ele si au iesit negative amandoua.. pot totusi sa fiu insarcinata?

sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Pot fi insarcinata?

scris pe 19 mai 2009 15:59 de the_gogu

Buna. Am si eu o intrebare. Am facut dragoste cu prietenul meu, 2 3 minute fara prezervativ si apoi ku prezervativ k stia k va ejacula. Nu am avut ptobleme, nu sa rupt prezervativul sau chestii de genul. Mie menstruatia trebuia s aimi vina pe 27 aprikie si mi-a venit doar ca mia curs mai putin... am facut 2 teste de sarcina la o saptamana intre ele si au iesit negative amandoua.. pot totusi sa fiu insarcinata?

daca nu esti o exceptie la nu stiu-cate mii (exceptie de care eu n-am auzit )...nu esti insarcinata
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

scris pe 19 mai 2009 16:06 de toy

din cate stiu eu greturile apar cam la cateva saptamani dupa concepere, dar totusi fa-ti un test sa fii sigura
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

scris pe 19 mai 2009 16:06 de toy

din cate stiu eu greturile apar cam la cateva saptamani dupa concepere, dar totusi fa-ti un test sa fii sigura
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online