POT RAMANE INSARCINATA

Pagina 1 din 1
1

AGLAIA

Newbie
1 mesaje

POT RAMANE INSARCINATA

scris pe 20 iun 2009 01:13 de AGLAIA

BUNA SEARA MA NUMESC MARIA AM SI EU O SIMPLA INTREBARE AM FACUT DRAGOSTE INTR-O DIMINEATA CU SOTUL MEU SI S-A RUPT PREZERVATIVUL AM FUGIT REPEDE LA BAIE SI M-AM SPALAT NU AM VRUT SA IAU PASTILA DE DUPA CE PARERE AVETI AS PUTEA FI SAU NU MULTUMESC

simion
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: POT RAMANE INSARCINATA

scris pe 20 iun 2009 11:49 de angela

BUNA SEARA MA NUMESC MARIA AM SI EU O SIMPLA INTREBARE AM FACUT DRAGOSTE INTR-O DIMINEATA CU SOTUL MEU SI S-A RUPT PREZERVATIVUL AM FUGIT REPEDE LA BAIE SI M-AM SPALAT NU AM VRUT SA IAU PASTILA DE DUPA CE PARERE AVETI AS PUTEA FI SAU NU MULTUMESC

Chiar daca te-ai spalat, e posibil ca unii spermatozoizii sa fii ajuns acolo unde trebuie. Era mai bine daca luai pastila de dupa, insa e alegerea ta. Sunt destule sanse sa fi ramas insarcinata!!!

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

SIMPLU

Senior member
134 mesaje

scris pe 31 iul 2009 01:57 de SIMPLU

Exista sanse sa fi insarcinata!

simona
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 1 aug 2009 01:25 de simosimina

..crezi ca daca te-ai spalat nu poti sa ramai insarcinata? Gresit...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 1 aug 2009 10:46 de SORIN28

Ar fi mai bine daca ne-ai da mai multe detalii inainte de a spune cineva de aici o parere:
Cand ai vazut ca s-a rupt prezervativul? In timp ce faceati sex sau dupa ce a ejaculat?

Chiar daca te-ai spalat, e posibil ca unii spermatozoizii sa fii ajuns acolo unde trebuie. Era mai bine daca luai pastila de dupa, insa e alegerea ta. Sunt destule sanse sa fi ramas insarcinata!!!

Exista sanse sa fi insarcinata!

..crezi ca daca te-ai spalat nu poti sa ramai insarcinata? Gresit...

De unde stiti voi ca sunt snse? Erati prezenti si ati vazut ca era prezervativul rupt dupa ce a ejaculat? Ce va mai grabiti sa dati sfaturi aiurea.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 1 aug 2009 10:54 de sweetgirl16

mai apa nu e o metoda de contraceptie,asa ca sunt sanse destul de mari sa fi insarcinata.

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA

scris pe 1 aug 2009 11:11 de simosimina

Ar fi mai bine daca ne-ai da mai multe detalii inainte de a spune cineva de aici o parere:
Cand ai vazut ca s-a rupt prezervativul? In timp ce faceati sex sau dupa ce a ejaculat?

De unde stiti voi ca sunt snse? Erati prezenti si ati vazut ca era prezervativul rupt dupa ce a ejaculat? Ce va mai grabiti sa dati sfaturi aiurea.

Daca prezervativul se sparge...logic ca se sparge in vagin..si in el se strang anumite chestii

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA

scris pe 1 aug 2009 13:48 de SORIN28

Daca prezervativul se sparge...logic ca se sparge in vagin..si in el se strang anumite chestii

Ce chestii? Crezi ca prezervativul este cos de gunoi sa se stranga in el "chestii" ?

Radio Greu de difuzat

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA

scris pe 2 aug 2009 12:49 de simosimina

Ce chestii? Crezi ca prezervativul este cos de gunoi sa se stranga in el "chestii" ?

acele "chestii" ar fi trebuit sa deduci si tu ca sunt sperma, sau picatura aia a placerii...la asta m-am referit cand am zis "chestii"...ma scuzi ca ti-am dat "mura`n gura"

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA

scris pe 2 aug 2009 15:22 de SORIN28

acele "chestii" ar fi trebuit sa deduci si tu ca sunt sperma, sau picatura aia a placerii...la asta m-am referit cand am zis "chestii"...ma scuzi ca ti-am dat "mura`n gura"

Tu nu ai ce sa-mi dai, acele "chestii" nu sunt decat una si ar fi trebuit sa scrii "chestie" si se numeste sperma...asta ca sa intelegi si tu.

Revin cu intrebarile: Erai prezenta cand au observat ca prezervativul este spart? Stii cumva daca s-a spart inainte sau dupa ce a ejaculat?

Ce va mai place sa scriti aiurea, fara sa aveti idee despre ce s-a intamplat..."sexpertilor"

Si pentru cultura ta generala: sa stii ca nu te apreciaza nimeni daca ai multe postari in care scrii numai tampenii...asculta sfatul meu: Mai putine dar BUNE

Radio Greu de difuzat

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA

scris pe 2 aug 2009 15:30 de simosimina

Tu nu ai ce sa-mi dai, acele "chestii" nu sunt decat una si ar fi trebuit sa scrii "chestie" si se numeste sperma...asta ca sa intelegi si tu.

Revin cu intrebarile: Erai prezenta cand au observat ca prezervativul este spart? Stii cumva daca s-a spart inainte sau dupa ce a ejaculat?

Ce va mai place sa scriti aiurea, fara sa aveti idee despre ce s-a intamplat..."sexpertilor"

Si pentru cultura ta generala: sa stii ca nu te apreciaza nimeni daca ai multe postari in care scrii numai tampenii...asculta sfatul meu: Mai putine dar BUNE

)) prea putin ma intereseaza. Ce crezi ca daca ai 27 de ani gata stii de toate? )
DAca fata a intrebat asta..e cam logic ca s-a spart dupa ejaculare.
Nu am nevoie sa imi vorbesti tu de cultura generala...am destula Cum nici nu am nevoie de sfatul tau pastreaza-l pentru tine sau impartaseste-l altora care sunt dispusi sa tine cont..
Cat despre "chestiile" din prezervativ..daca nu s-a spart...era sigur picatura placerii acolo...iar daca ejaculase...era sperma...
Sper ca ai inteles la ce m-am referit acum

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCINATA

scris pe 2 aug 2009 15:41 de SORIN28

)) prea putin ma intereseaza. Ce crezi ca daca ai 27 de ani gata stii de toate? )
DAca fata a intrebat asta..e cam logic ca s-a spart dupa ejaculare.
Nu am nevoie sa imi vorbesti tu de cultura generala...am destula Cum nici nu am nevoie de sfatul tau pastreaza-l pentru tine sau impartaseste-l altora care sunt dispusi sa tine cont..
Cat despre "chestiile" din prezervativ..daca nu s-a spart...era sigur picatura placerii acolo...iar daca ejaculase...era sperma...
Sper ca ai inteles la ce m-am referit acum

Nu mai am ce sa-ti spun decat...
pune mana pe cartea de matematica(am 32 si nu 27 ).
Eu nu am spus niciodata ca le stiu pe toate, spre deosebire de tine eu vorbesc doar atunci cand stiu.
Din noi 2 doar tu esti aia mai (hai sa nu spunem proasta) incapatanata pentru ca iti mentii parerea (proasta) si nu vrei sa intelegi ca sunt mai multe variante pe care nimeni(afara de cea care a deschis subiectul) nu le cunoaste...nu ma mir, esti femeie

De unde devine "logic" faptul ca daca a intrebat "asta" totul s-a intamplat dupa ce a ejaculat?

Tu chiar nu intelegi..."CHESTIE" NU "CHESTII"

mama...unele chiar sunteti...de'a dreptul peste stangul

Radio Greu de difuzat

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POT RAMANE INSARCI

scris pe 2 aug 2009 15:45 de simosimina

Nu mai am ce sa-ti spun decat...
pune mana pe cartea de matematica(am 32 si nu 27 ).
Eu nu am spus niciodata ca le stiu pe toate, spre deosebire de tine eu vorbesc doar atunci cand stiu.
Din noi 2 doar tu esti aia mai (hai sa nu spunem proasta) incapatanata pentru ca iti mentii parerea (proasta) si nu vrei sa intelegi ca sunt mai multe variante pe care nimeni(afara de cea care a deschis subiectul) nu le cunoaste...nu ma mir, esti femeie

De unde devine "logic" faptul ca daca a intrebat "asta" totul s-a intamplat dupa ce a ejaculat?

Tu chiar nu intelegi..."CHESTIE" NU "CHESTII"

mama...unele chiar sunteti...de'a dreptul peste stangul

) bine domnule "fatza de puscarias" ) va urez in continuare o zi buna la cules de capsuni in Italy.
P.S: m-am uitat la ziua de nastere..decat la zi..nu si la an
Chestiile!!!! adica sperma sau picatura placerii.
Lasa-ma pe mine si parerea mea in pace
Bine ca esti tu smart
O zi buna in continuare domnule "destept" ( )

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POT RAMANE INS

scris pe 2 aug 2009 15:47 de SORIN28

) bine domnule "fatza de puscarias" ) va urez in continuare o zi buna la cules de capsuni in Italy.
P.S: m-am uitat la ziua de nastere..decat la zi..nu si la an
Chestiile!!!! adica sperma sau picatura placerii.
Lasa-ma pe mine si parerea mea in pace
Bine ca esti tu smart
O zi buna in continuare domnule "destept" ( )

Ok...te las(dar sa nu vii sa ceri pensie alimentara)..prostia zace in tine mai rau decat rahatul intr-o hazna

Radio Greu de difuzat

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: POT RAMANE

scris pe 2 aug 2009 15:48 de simosimina

Ok...te las(dar sa nu vii sa ceri pensie alimentara)..prostia zace in tine mai rau decat rahatul intr-o hazna
) multumesc )
sa inteleg ca la tine e haznaua de fapt?))) hai adios mr "smart"!

Si vad ca te crezi foarte "destept"..atata timp cat jignesti alte persoane..nu?

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online