Pot sa raman insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

bubble18

Junior member
10 mesaje

Pot sa raman insarcinata?

scris pe 11 nov 2010 13:11 de bubble18

E posibil sa raman insarcinata daca prietenul mi-a introdus in vagin un deget pe care avea lichid preejaculator?Mentionez ca acesta era deja uscat iar intamplarea a avut loc cu 5 zile inainte de cand ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia.Mi-a intarziat 3 zile si sunt foarte foarte speriata.
sus

Mindbender

Newbie
2 mesaje

Re: ajutor!

scris pe 11 nov 2010 13:17 de Mindbender

E posibil sa raman insarcinata daca prietenul mi-a introdus in vagin un deget pe care avea lichid preejaculator?Mentionez ca acesta era deja uscat iar intamplarea a avut loc cu 5 zile inainte de cand ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia.Mi-a intarziat 3 zile si sunt foarte foarte speriata.

Tehnic vorbind : esti constienta ca lichidul preejaculator are un continut mic de spermatozoizi, deci este posibil. Sansele sunt foarte mici dar exista. Incearca sa te relaxezi, mentruatia poate intarzia si datorita stresului. Data viitoare nu il mai lasa sa iti introduca degetul dupa ce a pus mana pe penisul sau.
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 11 nov 2010 13:54 de victoria_ok

Teoretic vorbind poti ramane insarcinata. Dar daca zici ca degetul cu lichid deja era uscat? Cat timp a trecut de la ejacularea lichidului pana la a-ti baga degetul in vagin? Aproximativ?
sus

bubble18

Junior member
10 mesaje

Re: Re: ajutor!

scris pe 11 nov 2010 13:59 de bubble18

Cam 5-10 minute.

sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: ajutor!

scris pe 11 nov 2010 14:04 de victoria_ok

Cam 5-10 minute.

Sansa este dar slaba.
sus

bubble18

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: ajutor!

scris pe 11 nov 2010 14:11 de bubble18

Eu inca ma consolez cu ideea ca nu eram in perioada fertila iar spermatozoizii erau deja morti.Se poate sa intarzie din cauza oboselii si a stresului?N-am dormit doua nopti la rand.
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ajutor!

scris pe 11 nov 2010 14:14 de victoria_ok

Eu inca ma consolez cu ideea ca nu eram in perioada fertila iar spermatozoizii erau deja morti.Se poate sa intarzie din cauza oboselii si a stresului?N-am dormit doua nopti la rand.

Da.
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 11 nov 2010 15:07 de Psyche

e un articol nou cu dereglarile hormonale si stresul. poti sa il citesti.
stai linistita.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

bubble18

Junior member
10 mesaje

Re: Re: ajutor!

scris pe 11 nov 2010 15:13 de bubble18

e un articol nou cu dereglarile hormonale si stresul. poti sa il citesti.
stai linistita.

E foarte greu sa gandesc pozitiv.Tot citesc aici si pe alte forumuri ca totusi sunt sanse sa raman.Sunt groaznic de speriata...Daca citesc un articol care ma linisteste,peste cateva minute dau peste altul care ma sperie si mai rau.Sper sa se termine cat mai repede cosmarul asta.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 11 nov 2010 23:53 de simosimina

nu ai de ce sa te sperii...nu ramai insarcinata.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

bubble18

Junior member
10 mesaje

scris pe 13 nov 2010 08:41 de bubble18

Tot nu mi-a venit.In schimb am o scurgere putin mai abundenta care nu miroase si care nu ma ustura.E normal sa apara daca mi-a intarziat?Ce sa fac sa ma linistesc?
sus

Divenire

Veteran member
153 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ajutor!

scris pe 13 nov 2010 11:00 de Divenire

Sansele sunt foarte mici. Aaa spermatozoizii au o viabilitate de 72 de ore,desigur,intr`un mediu propice. Tu ai zis 5-10 minute? Fii sigura ca nu erau morti.Dar again,slabe sanse sa fii insarcinata. De ce nu iti faci un test de sarcina?

If you really desire something,don`t take NO for an answer.

Never regret something that once made you smile.
sus

drooz

Veteran member
156 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor!

scris pe 13 nov 2010 11:07 de drooz

Sansele sunt foarte mici. Aaa spermatozoizii au o viabilitate de 72 de ore,desigur,intr`un mediu propice. Tu ai zis 5-10 minute? Fii sigura ca nu erau morti.Dar again,slabe sanse sa fii insarcinata. De ce nu iti faci un test de sarcina?
idem

jhon
sus

bubble18

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor!

scris pe 13 nov 2010 11:27 de bubble18

of...eu ce sa mai inteleg unii spun ca nu,altii ca da...ma gandesc ca totusi nu se ramane insarcintata atat de usor...nu am auzit niciodata ca cineva sa fi ramas insarcinata de la atat..el nici macar nu a ejaculat inainte...cati spermatozoizi si cat de rezistenti ar fi putut fi aceia mai ales ca lichidul preejaculator era si uscat
sus

Divenire

Veteran member
153 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor!

scris pe 13 nov 2010 11:46 de Divenire

of...eu ce sa mai inteleg unii spun ca nu,altii ca da...ma gandesc ca totusi nu se ramane insarcintata atat de usor...nu am auzit niciodata ca cineva sa fi ramas insarcinata de la atat..el nici macar nu a ejaculat inainte...cati spermatozoizi si cat de rezistenti ar fi putut fi aceia mai ales ca lichidul preejaculator era si uscat

Again. Teoretic e posibil. Dar de ce nu mergi la farmacie sa`ti iei un test de sarcina? Ciclul iti poate intarzia si din cauza stresului. Du`te si ia`ti un test si atunci vei sti raspunsul

If you really desire something,don`t take NO for an answer.

Never regret something that once made you smile.
sus

bubble18

Junior member
10 mesaje

Re: Pot sa raman insarcinata?

scris pe 16 nov 2010 12:58 de bubble18

Astazi mi-a venit in sfarsit .Cred ca pana la urma a intarziat din cauza stresului si a noptilor nedormite.Va multumesc tuturor pentru ajutor!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online