Prezervativ rupt.....

Pagina 1 din 1
1

Mdy

Guest

Prezervativ rupt.....

scris pe 3 sep 2009 22:51 de Mdy

Buna! Stiu ca sunt poate 100 de subiecte de genul asta, dar am o problema si nu gasesc niciun caz identic... Am facut sex cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul, el n-a simtit. Cand sa ejaculeze, n-a vrut sa se bazeze pe prezervativ si s-a pus langa mine, moment cand l-a vazut rupt. Trecuse doar o secunda, dupa cate zice el, de cand a simtit ca ejaculeaza. Deci oricum m-a atins, pana sa-l vada. Si mai e un detaliu - era ultima mea zi de menstruatie. Ce sa facem?

Mi-ar prinde bine ajutor rapid...
Multumesc mult!
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: ajutor rapid?

scris pe 3 sep 2009 22:55 de sweety16

Buna! Stiu ca sunt poate 100 de subiecte de genul asta, dar am o problema si nu gasesc niciun caz identic... Am facut sex cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul, el n-a simtit. Cand sa ejaculeze, n-a vrut sa se bazeze pe prezervativ si s-a pus langa mine, moment cand l-a vazut rupt. Trecuse doar o secunda, dupa cate zice el, de cand a simtit ca ejaculeaza. Deci oricum m-a atins, pana sa-l vada. Si mai e un detaliu - era ultima mea zi de menstruatie. Ce sa facem?

Multumesc mult!

Daca era ultima zi de menstruatie nu ai cum sa fi insarcinata...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

tinkerbell

Junior member
43 mesaje

Re: ajutor rapid?

scris pe 3 sep 2009 22:55 de tinkerbell

Multumesc mult!

exista un contraceptiv de urgentza(pastila de a doua zi) ce se ia in maxim 72 de ore de la contactul cu pricina... si poti sta linistita...!!!

Fiecare obstacol din viata mea e amintirea faptului ca trebuie sa merg mai departe...!!!
sus

Mdy

Guest

Re: Re: ajutor rapid?

scris pe 3 sep 2009 23:00 de Mdy

exista un contraceptiv de urgentza(pastila de a doua zi) ce se ia in maxim 72 de ore de la contactul cu pricina... si poti sta linistita...!!!

stiu de pastila dar voiam sa stiu daca chiar este nevoie de ea... am auzit de reactii secundare si mai rau m-au pus pe ganduri...

cate sanse ar putea fi, pentru o secunda si ultima zi de menstruatie?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: ajutor rapid?

scris pe 4 sep 2009 00:07 de simosimina

stiu de pastila dar voiam sa stiu daca chiar este nevoie de ea... am auzit de reactii secundare si mai rau m-au pus pe ganduri...

cate sanse ar putea fi, pentru o secunda si ultima zi de menstruatie?

Deci nu a ejaculat sigur?! Dacă nu a ejaculat nu ai de ce să îţi faci griji..însă dacă a ejaculat..trebuia să iei pilula de a 2a zi.
Pilula de a 2a zi este într-adevăr periculoasă..ea se cam de 2 ori pe an! Mai mult nu..pentru că este foarte toxică. Nu există efecte secundare grave de la utilizarea ei...numai că treb să ai grijă să nu o iei mai mult de 2 ori pe an.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

prietenul

Guest

Re: Re: Re: Re: ajutor rapid?

scris pe 4 sep 2009 00:27 de prietenul

Deci nu a ejaculat sigur?! Dacă nu a ejaculat nu ai de ce să îţi faci griji..însă dacă a ejaculat..trebuia să iei pilula de a 2a zi.
Pilula de a 2a zi este într-adevăr periculoasă..ea se cam de 2 ori pe an! Mai mult nu..pentru că este foarte toxică. Nu există efecte secundare grave de la utilizarea ei...numai că treb să ai grijă să nu o iei mai mult de 2 ori pe an.

ca sa fiu mai precis...nu am vrut sa ma bazez 100% pe prezervativ insa asta s-a intamplat putin cam prea tarziu asa ca se poate spune ca am ejaculat in interior, putin ce-i drept. suntem ingrijorati din cauza efectelor adverse si ne gandeam sa mergem intai sa intrebam un ginecolog

multumim pentru sfat
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ajutor rapid?

scris pe 4 sep 2009 00:41 de simosimina

ca sa fiu mai precis...nu am vrut sa ma bazez 100% pe prezervativ insa asta s-a intamplat putin cam prea tarziu asa ca se poate spune ca am ejaculat in interior, putin ce-i drept. suntem ingrijorati din cauza efectelor adverse si ne gandeam sa mergem intai sa intrebam un ginecolog

multumim pentru sfat

trebuia să ia pilula de a 2a zi..dacă vă duceţi la ginecolog..degeaba vă duceti acum. Trebuie să facă un test de sarcină cam la 10 zile de la contactul cu pricina... Sper să nu fi rămas...Multă baftă şi să ma anunţi şi pe mine.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Mdy

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor rapid?

scris pe 4 sep 2009 00:45 de Mdy

trebuia să ia pilula de a 2a zi..dacă vă duceţi la ginecolog..degeaba vă duceti acum. Trebuie să facă un test de sarcină cam la 10 zile de la contactul cu pricina... Sper să nu fi rămas...Multă baftă şi să ma anunţi şi pe mine.

pai asta s-a intamplat asta-seara la 8... deci nici maine n-ar fi tarziu pt pastila, dupa cum ne-am gandit noi...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online