Prima data...

Pagina 1 din 1
1

danyb23

Newbie
2 mesaje

Prima data...

scris pe 11 apr 2008 13:18 de danyb23

Buna ziua.As avea si eu o intrebare la dvs.Am 22 de ani si am o prietena care are 18.Suntem de 2 ani impreuna si acum ne dorim amandoi sa facem sex.Problema e ca suntem virgini amandoi.Am incercat de 2 ori pana acum,bine ca poate nu a fost chiar locul potrivit,dar nu am reusit pentru ca pe ea o durea foarte tare si inca nu am folosit nici un lubrifiant.Ideea e ca penisul meu e cam gros adik are 16 cm circumferinta si cred ca asta ar fi o problema si oricum cred ca o sa fie destul de greu.As dori totusi sa stiu cum sa fac sa fie mai usor.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Prima data...

scris pe 11 apr 2008 15:32 de baby

da si in cazul meu a fost la felamandoi virgini....cateva incercari...mie imi era teama recunoscsi in plus era durerea aia ciudata ...dar cand sa nimerit sa avem ceva mai mult timp la dispozitie...a fost super misto
crede.ma daca nu e locul si nici momentul potrivit nu o sa puteti...cel putin ea!
e mai bine sa o faceti cand aveti loc ,timp si spatiu de ajuns

intr.o zi cand e unul din voi singur acasa macar 6 oreinchideti usile bine....pregatiti camera si....va uitati la desene animate
ii pui muzica mijto sa se relaxeze sau va uitati la un film...si o iei incet.....da' incet...si vine totul de la sine
toti zic k dak se intalnesc 2 virgini in pat e prapad....dar in cazul nostru nu a fost deloc asa
deci si voi puteti sa o faceti cu cap
succes

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online